Aj Vivo bude mať svoj skladací Flip. Príchod sa očakáva čoskoro

Vivo už vo svojom portfóliu smartfón s ohybným displejom má, no nie véčkovej konštrukcie. Očakáva sa, že nový X Flip by mohol prísť už budúci mesiac.

Vivo už vydalo dva smartfóny s ohybným displejom, v apríli 2022 Vivo X Fold a koncom minulého roka X Fold+. Véčko mu zatiaľ v portfóliu chýbalo, no vyzerá to, že už sa na ňom pracuje. Potvrdili to záznamy z Google Play, kde sa model Vivo X Flip objavil v zozname podporovaných zariadení. 

Očakáva sa, že novinka bude mať spoločné črty s Oppo Find N2 Flip, pretože obidve značky patria pod jednu materskú firmu. O hardvérovej výbave sa toho zatiaľ veľa nevie, hovorí sa o čipsete Snapdragon 8+ Gen 1, 6,8-palcovom 120 Hz AMOLED displeji, 12 GB operačnej pamäti RAM, dvojici fotoaparátov (50 + 12 Mpix) až 512 GB úložisku a 44 W nabíjaní 4400 mAh batérii. 

Ani na čínskej sociálnej sieti výrobca zatiaľ nenaznačil príchod nového skladacieho smartfónu, no podľa zverejnenia v zozname podporovaných zariadení v Google Play je uvedenie novinky blízko. Možno ju spoznáme už v apríli. 

Zdroj: mysmartprice.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu