Pôjdeto - Telekom vám pomôže s nastavením a opravou smartfónu, PC i TV

Telekom prináša na trh novú službu plateného technického poradenstva a servisných služieb nielen k svojim produktom pod novou značkou Pôjdeto.

Sloganom novej služby je “Rozbeháme technológie”, pričom zahŕňa technické poradenstvo a pomoc pri nastavení alebo prípadných problémoch s rôznymi zariadeniami ako sú mobilné telefóny, tablety, notebooky, routre alebo TV.

V portfóliu možno nájsť nastavenie bezdrôtovej siete, optimalizáciu spomaleného počítača, zálohu a prekopírovanie údajov, hardvérové opravy v prípade prasknutého displeja, nefunkčného konektora, aj inštalácie služieb satelitnej televízie.

Zákazník si môže objednať servis cez webový portál www.pojdeto.sk alebo bezplatnú infolinku 0800 800 700, kde im kvalifikovaní špecialisti pomôžu identifikovať možnú príčinu problému a ponúknu vhodné riešenie – objednajú výjazd technika alebo odporučia návštevu predajne. Pri neskoršom rozširovaní služby sa počíta s doplnením vzdialenej podpory. Cieľovú skupinu tvoria predovšetkým rezidenční zákazníci a menšie firmy.

Súčasťou uvedenia Pôjdeto, ktoré odštartovalo v pilotnej prevádzke, je otvorenie značkového kiosku v prvej predajni Telekomu. Telekom Centrum v bratislavskom Avione poskytuje od 4. septembra 2014 servisné služby priamo na mieste – od jednoduchého bezplatného poradenstva až po náročnejšie platené zásahy, ktoré sú zosumarizované v prehľadnom cenníku.

A cena? Aplikovanie ochrannej fólie na displej smartfónu alebo tabletu vás bude stáť jedno euro, zálohovanie kontaktov a dát vás vyjde na 9,90 eur. Neviete si rady s natočením satelitu do správnej polohy? Za výjazd technika a nastavenie televíznych kanálov zaplatíte 39,90 eur. Začiatočníci pri práci s PC možno ocenia pomoc s nastavením e-mailu. Pri návšteve Telekom centra zaplatíte 9,90 eur, pri výjazde technika k vám domov si pripravte 39,90 eur. Platí sa v hotovosti. Kompletný cenník služieb nájdete pod týmto odkazom.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

funboy 14.09.2014 - 20:44

Super ceny :-)

ferineveri15.09.2014 - 09:35 Trvalý odkaz

Včera som ho tam videl. Zašili ho chudáka do rohu predajne, že ho nikto ani nezbadá, alebo si môže niekto na prvý pohľad myslieť, že ide o anketára alebo dílera akciových ponúk operátora. Super prezentácia novej služby.
A k tým cenám len toľko, že za menej to nebude robiť nikto. Keď k vám príde opravaá chladničiek tak len za cestu (aj keď je to niekedy len 10km) vypýta 30€, a to ešte nič nerobil. A ide o dva vchody ďalej a vypýta si to isté, ako keby išiel znovu zo servisu. Že za výjazd. Takže toto je celkom príjemá služba za primeranú cenu.

Dejvo15.09.2014 - 12:48 Trvalý odkaz

K cenám len jedno, za služby sa platí.

funboy15.09.2014 - 14:16 Trvalý odkaz

Dejvo, ferineveri - nikto Vám nebráni platiť aj za to čo telefon zvládne úplne sám, alebo čo iní zvládnu bez problémov napríklad aj s pomocou http://www.fony.sk/clanky/3005- :-)

huje®15.09.2014 - 14:18 Trvalý odkaz

Nuž platiť mobilnému operátorovi za "nastavenie" smartfónu (ktorý si v drvivej väčšine nastavenia prevezme automaticky zo siete) sumu 9,90 € je fakt šialené. Množstvo ďalších rovnako nezmyselých poplatkov http://pojdeto.sk/cennik-servisnych-sluzieb už ani nebudem komentovať. Ani otery a iné...

Upozornenie: opravované zariadenie už nebude ako nové. Pri diagnostike/oprave zariadenia môžu vzniknúť menšie nerovnosti, otery,
medzierky medzi spojmi.

Celá diskusia 7 príspevkov