4ka začala ponúkať mobilné a fixné služby v jednom balíku. Ušetríte desiatky eur

Konvergentné služby pre celú domácnosť bude operátor ponúkať po celom Slovensku. V miestach, kde nemá vlastné fixné pokrytie, bude využívať optickú sieť Telekomu.

Od dnešného dňa 4ka ponúka nielen mobilné, ale už aj pevné služby v jednom balíku. Pri kombinácii služieb môžete ročne ušetriť takmer 100 eur. Podmienkou je využívanie zdieľaného rodinného paušálu Sloboda 4 kombinovaného s internetom, televíziou alebo duo balíkom týchto služieb.

Prerod k plnohodnotnému operátorovi sa stal vďaka spojeniu sesterských firiem SWAN a SWAN Mobile v minulom roku a taktiež dohody s Telekomom, ktorého optickú infraštruktúru bude 4ka používať pre poskytovanie svojich služieb. Fixné služby budú takto dostupné pre viac než milión domácností na celom Slovensku.

Spojením mobilných a pevných služieb získa zákazník každý mesiac 8 eur zľavu na zdieľaný nekonečný paušál SLOBODA 4, za rok tak ušetrí 96 eur. Prvý zdieľaný nekonečný paušál predstavil operátor len pred mesiacom. Podrobnosti sa dočítate v článku 4ka prináša nový zdieľaný Nekonečný paušál SLOBODA na štvrtú pre štyri SIM karty za jednu cenu

Spoločný rodinný paušál si zdieľajú až štyria používatelia, pričom v jeho základnej podobe majú k dispozícii nekonečné minúty a SMS a tiež 4 GB dát za cenu za 44 eur na 30 dní. Dokúpiť si môžu niektorý z dátových balíkov od 1 GB po nekonečné dáta.

Zákazníci 4ky budú mať na celom Slovensku na výber z dvoch programov Internetu S a M už od 11 EUR mesačne v kombinácii so štyrmi verziami TV služby v DUO balíku od 17 eur mesačne pri 24-mesačnej viazanosti. Na miestach s vlastným pokrytím operátora budú mať zákazníci na výber zo štyroch balíkov internetu (S, M, L a XL). 

Okrem toho 4ka poskytuje služby aj na vlastnej fixnej LTE/5G sieti dostupnej pre 1,1 milióna slovenských domácností v 370 mestách a obciach na Slovensku. Služby pre firemnú klientelu bude operátor aj naďalej poskytovať pod značkou SWAN.

Overiť dostupnosť a objednať si službu môžu zákazníci na webe 4ka.sk alebo na  zákazníckej linke 0950 950 950.

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu