4ka prináša nový zdieľaný Nekonečný paušál SLOBODA na štvrtú pre štyri SIM karty za jednu cenu

Operátor prináša na slovenský trh jedinečný produkt, ktorý umožní viacerým zákazníkom zdieľať nekonečné minúty, SMS-ky a dáta v jednom paušále.

Princíp je jednoduchý. Majiteľ paušálu zdieľa spolu s až tromi ďalšími členmi nekonečné minúty, SMS správy a dáta v objeme 4 GB v celej EÚ na 30 dní za 40 eur. Je jedno, či ide o rodinu alebo kamarátov. Ak chce mať skupina päť členov, za piateho sa platí mesačne suma 10 eur. Päť SIM kariet je ale maximum. 

Zdieľaný nekonečný paušál SLOBODA na štvrtú zároveň umožňuje majiteľovi paušálu flexibilne dokupovať dátové balíky DÁTA NAVYŠE podľa potreby skupiny pre seba alebo členov v skupine, a to v podobe zdieľaných nekonečných dát pre všetkých členov v skupine, alebo samostatných dát pre jednotlivých členov.

Na výber sú dátové balíky:
- 1 GB v SR a EÚ za 2 eurá na 30 dní
- 8 GB v SR (z toho 2,67 GB v EÚ) za 4 eurá na 30 dní
- nekonečné dáta v SR (z toho 5,33 GB v EÚ) za 8 eur na 30 dní

Tieto dátové balíky nie sú zdieľané s ostatnými v skupine, ale sú k dispozícii výhradne pre zvolenú SIM kartu.

Ak chcú mať všetci členovia paušálu slobodu v používaní dát, môžu si zvoliť Zdieľané Nekonečné Dáta v SR (z toho 16 GB v EÚ) za 24 eur pre 4 SIM karty na 30 dní.

SLOBODU na štvrtú si môžete zakúpiť na vybraných predajných miestach 4ky alebo cez e-shop spolu so SIM kartou 4ky. Existujúci zákazníci si zdieľaný nekonečný paušál môžu aktivovať priamo cez zákaznícky portál Moja zóna alebo appku Moja 4ka. 

Zákaznícky portál Moja zóna a appka Moja 4ka zároveň umožňuje jednoducho spravovať paušál, čiže pridávať alebo upravovať členov resp. telefónne čísla, dokupovať dáta navyše a nastaviť si aj úhradu poplatku za paušál automaticky z platobnej karty. Na pridané čísla príde pozvánka formou SMS, ktorú treba potvrdiť spätnou SMS v tvare "CHCEM" na číslo 950.

FUP na hovory a SMS je 3500, na dáta je stropom 300 GB. 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu