::bcmobil.sk 2/2006

Recenzia časopisu -PR- Predstavenie ďalšieho čísla nového časopisu o mobilnej komunikácii.

V novinových stánkoch sa 12. apríla objavilo ďalšie číslo časopisu o mobilnej komunikácii ::bcmobil.sk. Opäť vidno, súdiac už podľa obálky, že autori časopisu pokročili o ďalší krok vpred. Čierno-červená kombinácia je veľmi príjemne spracovaná.

Hlavné sekcie časopisu boli mierne pozmenené:

- aktuality,

- témy,

- telefóny,

- praktikum,

- infoservis.

V novej sekcii Aktuality sa stretnete s novinkami medzi mobilnými telefónmi, ktoré tentokrát osviežil veľtrh CeBIT, ale po novom aj so zmenami služieb našich mobilných operátorov.

Hlavnou témou druhého tohtoročného čísla sú siete tretej generácie (UMTS). Potešil ma aj komplexný článok opisujúci výlet šefredaktora do Prahy za produktmi Nokia Nseries. Takéto články by mali byť ťahúňom časopisov a som rád, že patria medzi Romanove srdcovky.

Ani v tomto BéCéčku nechýba veľká predplatiteľská súťaž o hodnotné ceny, ako aj špeciálna SMS-ková súťaž o BenQ-Siemens AF51.

V čísle 2/2006 sa dočítate o Nokii 6233, recenzii boli podrobené opäť štyri modely: Sony Ericsson K600i, Nokia 7370, Motorola V3x, Siemens SL75. Aj v tomto čísle sa snažili autori ponúknuť recenzie prístrojov všetkých možných kategórií, z ktorých sú vyberané tie najhodnotnejšie kúsky (nemyslím finančne).

Súčasťou tohto čísla je, už tradične, pekný kalendár, tentoraz na mesiace máj a jún roku 2006. Ak máte záujem kupovať si ::bcmobil.sk pravidelne, odporúčam na zavesenie kalendára jednoduchý sklenený rám na fotky s rozmerom 40 x 30 cm, ktorý kúpite v každom hypermarkete za asi 100 Sk, ešte lepšie (lacnejšie) pochodíte v OD Ikea. V kalendári by som uvítal uvedenie skratiek dní v týždni. V tomto čísle vytrhnutím kalendára už nepoškodíte žiaden hodnotný článok, ako tomu bolo v predchádzajúcom čísle.

Samozrejme, na 66-tich stranách nájdete mnoho ďalších užitočných informácií. Aj v tomto čísle pozorujem množstvo vylepšení oproti minulému číslu. A v budúcom čísle, najdeme pravdepodobne niekoľko ďalších pozitívnych zmien. Budem sa aj ja snažiť prispieť ku zvýšeniu kvality tohto, už dnes veľmi hodnotného, dvojmesačníka.

Tak šup, šup do stánkov! Návrhy i kritiku môžete písať pod tento článok, alebo do nášho diskusného fóra.

Diskusia k článku:

Martin Hombauer 18.04.2006 - 00:08

Ronn: Zda sa mi trochu cudne nazvat clanok, teda podnadpis: recenzia casopisu, pokial do neho nejakym sposobom zasahujete, tak by som slovo recenzia nepouzil, pochybujem totiz o objektivite. Skor by som to nazval Reklama...

anonymous18.04.2006 - 12:05 Trvalý odkaz

RoCa: Riso do obsahu casopisu vyraznejsie nezasahuje. V sucasnosti je autorom dvoch recenzii a casti sekcie Dr. BC. Tzn. vsetko ostatne je pre neho nove tak ako pre akehokolvek citatela. Navyse v recenzii casopisu pise jeho vlastne dojmy, ktore neovplyvnujeme.

anonymous18.04.2006 - 12:09 Trvalý odkaz

riso: mrzi ma, Ronn, ze pochybujes o mojej objektivite. clanok naozaj nie je reklamny...

anonymous18.04.2006 - 13:43 Trvalý odkaz

Muflon: Riso tvari sa ako reklamnySIE-CX65/16 UP.Browser/7.0.0.1.c.3 (GUI) MMP/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1

anonymous18.04.2006 - 14:03 Trvalý odkaz

martin: Myslim ze ak dve media zacnu spolupracovat, su taketo clanky beznou zalezitostou. A ak je tento clanok reklamny, potom je reklamna kazda recenzia mobilu. Napiste nejaky rozdiel medzi beznou recenziou a tymto clankom. Tento clanok nie je zaplateny.

Celá diskusia 15 príspevkov