Telekom: Apple Watch dostupné na predobjednávku. Poznáme cenu

Prvé smart hodinky Applu sa na Slovensku stále oficiálne nepredávajú, no jeden z našich operátorov sa už dlhšie netají tým, že ich zaradí do ponuky. Teraz už vieme aj za koľko.

Telekom začal svojim zákazníkom, ktorí už skôr prejavili záujem o hodinky Apple Watch vyplnením formulára na webovej stránke operátora, posielať e-mail s novými informáciami. Dátum dostupnosti sme sa síce stále nedozvedeli, no vieme už inú podstatnú vec, a to cenu. Svoj záujem o konkrétny model môžete prejaviť vyplnením formulára na webe.

ikona

Smart hodinky Apple Watch chcú prevalcovať konkurenciu O smart hodinkách Applu sa hovorilo už veľa a dlho, no vždy išlo len o fámy a špekulácie. Teraz sú však konečne tu, a dokonca v dvoch veľkostiach. Sú vodeodolné, zmerajú vám tep, spočítajú kalórie a môžete ich ovládať aj hlasom.

Za 38 mm Apple Watch v edícii Sport zaplatíte v Telekome 529 eur, čo je o 130 eur viac než je oficiálna cena napríklad v nemeckom Apple Store. Kto bude mať záujem kúpiť si hodinky spolu s niektorým z programov Happy, bude mať tú možnosť.

Za Apple Watch Sport 38 mm v čiernej farbe zaplatíte:

- 12 € mesačne pre Happy M (+ úvodný poplatok 149 €)

- 12 € mesačne pre Happy L a XL volania (+ úvodný poplatok 99 €)

- 10 € mesačne pre Happy XL (+ úvodný poplatok 49 €)

- 7 € mesačne pre Happy XXL (+ úvodný poplatok 49 €)

- 4 € mesačne pre Happy Profi (+ úvodný poplatok 49 €)

Nevyhovuje vám tento model? Telekom ponúka na výber aj z ďalších možností. K formuláru sa dostanete kliknutím na odkaz v doručenom e-maile.

Cena po prerátaní mesačného poplatku spolu s počiatočnou platbou v hotovosti vyjde oveľa výhodnejšie než pri kúpe za v Telekome uvádzanú plnú cenu. Až to zvádza k pochybnoatiam o správnosti uvedených cien. No možno operátor bude hodinky výrazne dotovať. Čo by určite potešilo. Napríklad za hodinky k paušálu M zaplatíte za dva roky spolu 437 eur (tu je cena síce vyššia než 399 eur, no menšia než pri kúpe v hotovosti u operátora), pri programe XL to je už iba 289 eur, čo je hlboko pod oficiálnou cenovkou. K najvyššiemu programu Happy Profi vás budú stáť len 145 eur.

Tak čo, zaujala vás ponuka Telekomu?

Diskusia k článku:

Peter 08.08.2015 - 03:16

Za hodinky ktore treba dobijat kazdy den je aj 100€ vela. A to som bohuzial zastanca Apple, pretoze odkedy som majitelom Apple iPhone 5S a iPad Mini lepsi OS a vyladenost nepoznam. Bohuzial, chciet za obycajne hodinky 500eur co je cena noveho mobilu je chore. A to nabijanie este viac. Tu to Apple prestrelil, a psychopaticky.

Lumiak62508.08.2015 - 13:11 Trvalý odkaz

Ešte si tam zarátajte cenu paušálov v ktoré sú predražené a chýbajú tam poriadne dáta. V Telekome v tom novom výškovom sklenníku majú asi úpal. Redakcia fony.sk asi nepozná hodnotu peňazí a reálnu situáciu na SK. Alebo je to, len ptekopírovaný text zo správy Telekomu. 500Eur by som ani za mobil nedal. Za to je kvalitný noťas.

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease08.08.2015 - 15:30 Trvalý odkaz

500€ za notebook? Za to mám auto

Lenka Ivančíková08.08.2015 - 15:39 Trvalý odkaz

Cenu pausalu do ceny za hodinky neratam, pretoze cena pausalu je za predplatene sluzby, ktoru zakaznik zaplati tak ci tak (bez akcioveho zariadenia je cena pausalu mierne nizsia). Ziadna tlacova sprava z Telekomu neprisla. Ano, cena 529 eur za Watch Sport je o dost vyssia nez normalne, na co som v clanku aj sama upozornila. To, ze za podobne prislusenstvo nedas peniaze ty neznamena, ze podobne hodinky su odsudene na zanik. Kedze mi peniaze nepadaju z neba, ale poctivo a tvrdo si ich zarabam, tvoju poznamku o hodnote penazi necham bez odpovede. Skoda slov. Tolko hejtu, co popises v diskusiach ty, pise malo prispievatelov.

Lumiak62508.08.2015 - 16:09 Trvalý odkaz

Lenka však tu skoro žiadny prispievatelia nie sú. 5 tých istých ľudí aj s cestou nerátam. :) Cena paušálov HAPPY je moc vysoká a dáta skoro žiadne. Ja som reagoval na článok. Ak moje príspevky vyzerajú ako HEJT, tak potom tie niektoré články vyzerajú ako PR bez skutočného hodnotenia stavu redakciou. Napr. 4G Orange - by som do tých článkov dopísal, že Orange má nepoužiteľné dátové balíky na 4G. Odteraz sem prestanem nejaký čas písať. Občas prečítam - pomyslím si svoje a pôjdem preč. :)

Celá diskusia 22 príspevkov