BCMOBIL & TECHBOX 9-10/2009

reklama Predstavenie ďalšieho čísla kvalitného časopisu o mobilnej komunikácii.

Jesenné dvojčíslo vám prináša to najlepšie, čo sme počas horúcich letných mesiacov pre vás „ugrilovali“. Zároveň sme zvýšili počet strán až na 84 pri zachovanej cene, ktorá je stále iba 1,63 EUR! Množstvo testov a recenzií dopĺňa téma čísla o podstate dotykových displejov, pričom nechýbajú pravidelné aj nové rubriky či zaujímavé reportáže.

BCMOBIL

VZDELÁVANIE...

Aj tak by sa dala označiť snaha o zvýšenie informovanosti v rôznych oblastiach mobilných technológií. Prvou z nich je téma čísla – dotykové displeje, v ktorej na štyroch stranách nájdete všetko o histórii, súčasnosti a budúcnsoti týchto malých „zázrakov“ súčasnej doby. Samozrejmosťou je podrobný rozbor akcií našich operátorov, nechýba pravidelná trojstranovka mobilných noviniek, či rozhovor s Petrom Kasom z Nokie. Aj tento raz prinášame, v spolupráci s operátorom T-Mobile, vedomostnú súťaž o mobilný telefón – Sony Ericsson C510. V preview sme ochutnali závan QWERTY klávesnice v novej OmniiPRO a podrobnému testu neušiel extrémne štýlový LG GD900 Crystal.

BCMOBILBCMOBILBCMOBIL

LETO, VODA, ODDYCH

Z ďalších letných koktailov ochutnajte HTC Hero alebo Samsung Galaxy s novým operačným systémom Android, 12-megapixlový nátresk Sony Ericsson Satio, valcujúci mobil Nokia 6303 ako dokonalý telefón pre každého či extrémne jednoduchý telefón pre seniorov Aligator A300. Ako si zakúpiť cestovný lístok na MHD cez SMS, ďalšiu trojicu programov pre váš smartfón, či vyhodnotenie najkrajších fotiek z mobilu nájdete v pravidelných rubrikách. Možno vas osloví test novej služby magentového operátora na sťahovanie legálnej hudby a v ankete sme sa pýtali, aké telefóny používate. Retro opäť prináša to najlepšie z minulosti, tentokrát telefón Sony s ovládacím kolieskom. Ak hľadáte šikovné príslušenstvo pre váš mobil, neprehliadnite dvojstránku Príslušenstvo. A čo by to bolo za BC-čko bez pravidelne aktualizovaného a najväčšieho katalógu so 164 mobilnými telefónmi...

BCMOBILBCMOBILBCMOBIL

TECHBOX ŽIARI LUXUSOM

Ešte pred začiatkom školského roka sme sa v redakcii rozhodli podrobiť aj spoločnému porovnávaciemu testu šesť najlepších subnotebookov s 10 palcovým displejom. Vyberte si medzi nimi ten naj. Príprava nového čísla sa nezastavila ani počas leta, a tak vám prinášame reportáže z medzinárodnej výstavy IFA 2009 v Berlíne i z výroby známej CeWe Fotoknihy v Mníchove. Novinkou v časti Techbox je testovanie multimediálnej výbavy automobilov. Na zub sme sa tentokrát pozreli rodinnej Honde Accord Tourer. Zaujímavým spestrením je test mini projektoru Acer. Náruživým poslucháčom hudby srdce isto zapiští pri Sony walkmane X série, ale aj pri exkluzívnom a hlavne luxusnom kúsku BeoSound 5 od spoločnsoti Bang & Olufsen.

BCMOBILBCMOBILBCMOBIL

A kde nájdete BCMOBIL & TECHBOX?

Okrem novinových stánkov, hypermarketov či vybraných čerpacích staníc si môžete časopis BCMOBIL & TECHBOX 9-10/2009 zakúpiť v sieti partnerských predajní na celom Slovensku (zoznam na www.bcmobil.sk). Medzi partnermi nechýba sieť predajní J&MOBIL, MATRIX a MOBILONLINE. Taktiež môžete časopis získať ako darček pri kúpe mobilného telefónu či k vybraným produktom v celej sieti 24 predajní NAY Elektrodom alebo v TOP partnerských predajniach, napríklad Finesa NOKIA a PPShop v Bratislave, EPICENTRUM v Pezinku a dokonca v internetovej predajni www.123mobil.sk.

Diskusia k článku:

Martin Hombauer 18.09.2009 - 15:04

mirec: vcera my prisiel fakt dobre citanie akurat nechapem co ma spolocne ta honda s technologiou ?

anonymous18.09.2009 - 17:27 Trvalý odkaz

kubo: mozem mi nekdo povedat ze ked uvadzaju recenzie tohto casopisu preco su tie fotky tak male?? ked vydali prvu recenziu bolo na tych fotkach daco vidno... a potom sa POSTUPNE ZMENOVALI... nechcu aby sa z toho dalo citat alebo co???

anonymous18.09.2009 - 17:42 Trvalý odkaz

Dumbo: Kedy bolo to losovanie o Nokiu 6650? Lebo ani na bcmobil.sk ani na fony to nie je, tak pre?o. Je to ako ke? bola sú?až o E75.

anonymous18.09.2009 - 17:46 Trvalý odkaz

Dumbo: Mám jede návrh na vylepšenie vášho ?asopisu. Mohli by ste tam zavies? nejakú listáre?. Napríklad takú ako majú v jedinom ?eskom ?asopise Mobility (o mobiloch)
Používatelia tam píšu svoje otázky a problémy s mobilmi a redakcia im odopvedá. Nemohlo by by? nie?o také aj tu?

Celá diskusia 24 príspevkov