Orange Go Yoxo: nový paušál pre študentov prináša možnosť obchodovať s dátami

Všetci majitelia paušálu Go Yoxo môžu rozhodovať, ako naložia so svojimi mobilnými dátami. Svoje nespotrebované dáta môžu na Yoxo Markete predať, prípadne si extra ďalšie dokúpiť.

Študentský paušál Go Yoxo ponúka neobmedzené za 15 eur mesačne hovory a správy, 5 GB dát a zároveň aj neobmedzené dáta na obľúbené četovacie aplikácie a sociálne siete ako Snapchat, Instagram, Facebook, Watsapp a Messenger. 

Získať ho môžu všetci žiaci a študenti ZŠ, SŠ a VŠ vo veku od 15 do 26 rokov, ktorí sú držiteľmi preukazov ISIC, EURO<26 a učitelia vlastniaci ITIC kartu.

Jedinečnou súčasťou paušálu Go Yoxo je Yoxo Market, na ktorom môžu zákazníci obchodovať so svojimi dátami. Tu môžu predať svoje nespotrebované dáta, ak si ich nechcú preniesť do ďalšieho fakturačného obdobia, alebo si extra dáta dokúpiť, ak nejaké navyše potrebujú.

Predaj aj nákup dát na Yoxo Markete je možný po balíkoch s objemom 1 GB. Zo začiatku je cena za 1 GB nastavená na 1 euro, pričom je pohyblivá v závislosti do ponuky a dopytu. Ak zákazník predá svoje dáta na Yoxo Markete, automaticky sa mu o danú sumu zníži nasledujúca faktúra. 

Rovnakú sumu zaplatí, ak si dáta na Yoxo Markete dokúpi. Oproti štandardnej cene 4 € za 1 GB pri cene 1 € tak ušetrí 3 eurá. 

Maximálny objem dát, ktorý študenti môžu na Yoxo Markete počas jedného fakturačného obdobia predať, sú 2 GB, pričom aj tento maximálny objem sa môže dynamicky meniť podľa toho, ako sa bude obchodovanie na Yoxo Markete vyvíjať.

Do Yoxo Marketu sa môžu prihlásiť všetci zákazníci s paušálom Go Yoxo cez aplikáciu alebo zákaznícku zónu Môj Orange. 

Dátová odmena za jazdu Slovnaft BAjkom 
Orange dlhodobo myslí zodpovedne a ekologicky a chce motivovať aj svojich mladých zákazníkov, aby im záležalo na životnom prostredí. Preto sa spojil s prevádzkovateľom bicyklov Slovnaft BAjk. Študenti, ktorí využívajú tento ekologický spôsob dopravy, dostanú od Orangeu dáta navyše. Pre držiteľov kariet ISIC, ITIC a EURO<26, ktorí majú zakúpený Ročný študent program Slovnaft BAjku, dostanú každý mesiac 1 GB dát navyše. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu