YouTube mení v mobilnej aplikácii kartu Aktivity

Najväčší video portál sa snaží lepšie integrovať nové sociálne funkcie. Týkajú sa odosielania správ, ktoré je dostupné už nejaký čas. Aktualizácia upravila názov karty a pridala možnosti doručenej pošty.

Obľuba sociálnych sietí spôsobuje, že sa ich funkcie rozširujú aj do rôznych iných služieb, kde by sme to možno nečakali. Výnimkou nie je ani najväčší video portál YouTube, ktorý pred časom avizoval, že do aplikácie pridáva možnosť chatovania a zdieľania videí v konverzáciách. Používatelia si tak medzi sebou môžu písať a zdieľať videá oveľa rýchlejšie než skopírovaním a vkladaním odkazu.

Najnovšie chce YouTube tieto zmeny ešte viac v mobilnej aplikácii zvýrazniť, preto upravuje názvy kariet. To, čo bolo predtým označené ako Aktivita, sa v novej verzii mení na Doručenú poštu. Karta teraz na hornej lište ponúka Správy, ktoré vystriedali starú možnosť Zdieľané. Po novom rozdeľuje vaše kontakty na priateľov a skupiny. Má ísť o snahu YouTube pridať do aplikácie ďalšie sociálne funkcie, ktoré podľa nových názvov používatelia ľahšie pochopia.

Ak zmeny ešte nevidíte, stačí si aktualizovať aplikáciou YouTube. Kartu Doručená pošta nájdete aj v iOS verzii. Nedelí sa však na správy a zdieľané, pričom neponúka ani zoznam priateľov či skupín.

Zdroj: androidpolice.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu