Logitech Circle 2: bezpečnostná kamera pre použitie vnútri i vonku

Kompaktná kamera odolná proti poveternostným vplyvom poslúži nielen doma, ale aj v exteriéri. Ľahko ju umiestnite kamkoľvek chcete. Na mobil vám pošle notifikácie a obraz z kamery si pozriete cez mobilnú aplikáciu alebo webové rozhranie.

Logitech začne v blízkej dobe predávať bezpečnostnú kameru Circle 2, ktorú môžete umiestniť kdekoľvek. Pomôže vám ochrániť akúkoľvek časť domu alebo bytu. Stačí ju umiestniť tam, kde potrebujete, pripojiť pomocou aplikácie Logi Circle určenej pre operačný systém Android a iOS, a nechať ju urobiť zvyšok práce.


Základné špecifikácie modelu Wired:

Rozmery 86 x 71 x 67 mm, hmotnosť 207 gramov, Full HD video, Wi-Fi, 180° objektív, nočné videnie, digitálny zoom, detekcia pohybu, vstavaný reproduktor a mikrofón, podpora viacerých kamier, šifrovanie dát, kompatibilné s OS Android a iOS.

Obsah balenia Wired:

Kamera Circle 2, otočný držiak s 3 m dlhým káblom, napájací USB adaptér, nástenný držiak, dokumenty.

Základné špecifikácie modelu Wire-Free:

Rozmery 97 x 82 x 95 mm, hmotnosť 340 gramov, Full HD video, Wi-Fi, 180° objektív, nočné videnie, digitálny zoom, detekcia pohybu, vstavaný reproduktor a mikrofón, 6400 mAh batéria, podpora viacerých kamier, šifrovanie dát, kompatibilné s OS Android a iOS.

Obsah balenia Wire-Free:

Kamera Circle 2, batéria, otočná základňa, napájací USB adaptér, nabíjací kábel, nástenný držiak, dokumenty.

Kamera vás notifikáciou na telefóne upozorní na akékoľvek zmeny v stráženom priestore počas vašej neprítomnosti. K dispozícii budú dva modely - jeden pripojený káblom (Wired) a druhý bezdrôtovo (Wire-Free), čo umožňujeť umiestniť kameru tam, kam budete chcieť. Oproti pôvodnému modelu Logi Circle prichádza Circle 2 s mnohými vylepšeniami. Ponúka všestrannejšiu konštrukciu, je odolná proti poveternostným vplyvom, má najrôznejšie držiaky.

Kompatibilné držiaky a príslušenstvo:

- Window Mount (držiak na okno) - Sledujte zvnútra, čo sa deje vonku. Stačí dať do držiaku kameru a uchytiť ho na rám okna, aby ste videli von.

- Plug Mount (držiak do elektrickej zásuvky) - Vďaka držiaku Plug Mount môžete mať nad domom dohľad z akejkoľvek nástennej elektrickej zásuvky - v kuchyni, garáži alebo dokonca pri zemi, keď chcete sledovať svojich domácich miláčikov.

- Weatherproof Extension (nadstavec odolný proti poveternostným vplyvom) - Nadstavec umožní umiestniť káblom pripojenú kameru ešte ďalej. Zabezpečí, aby káble boli v bezpečí aj vo vonkajšom prostredí.

- Rechargeable Battery (dobíjacie batérie) - Záložná dobíjacia batéria s výdržou až 3 mesiace umožní rýchlo vymeniť batériu, aby bezdrôtová kamera Circle 2 Wire-Free mohla naďalej fungovať, zatiaľ čo sa bude dobíjať druhá batéria.

Vstavaný reproduktor a mikrofón umožňujú spojiť s tým, kto je v blízkosti kamery. Kamera spolupracuje s mnohými platformami pre chytré domácnosti a po aktualizácii softvéru bude podporovať Apple HomeKit. Circle 2 ponúka streamovanie vo Full HD rozlíšení, nočné videnie, objektív so zorným poľom 180° a obojsmernú zvukovú komunikáciu.

Každá kamera sa dodáva s prístupom na zabezpečený cloud, pričom 24 hodín záznamu je zadarmo. Ak by ste chceli viac úložného priestoru, môžete si vybrať z dvoch programov predplatného. Program Circle Safe Basic ponúka možnosť ukladať záznamy za posledných 14 dní a s programom Circle Safe Premium môžete ukladať záznamy za posledných 31 dní a využívať dodatočné funkcie, napríklad Motion Zones (zóny sledovanie pohybu) a Person Detection (detekcia osôb).

Kameru Circle 2 si môžete predobjednať na stránke www.logitech.comLogitech.com, dodávať sa začne v júli. Cena káblového modelu Circle 2 Wired je 199 eur za bezdrôtový model Circle 2 Wire-Free zaplatíte 229. Držiaky a príslušenstvo bude stáť v rozmedzí od 29, 99 € do 59, 99 €. Na slovenskom trhu bude obidve kamery ponúkať internetový obchod Alza.sk.

Nedávno sme recenzovali dve IP kamery D-Link pre domáce použitie. Jedna ponúka pekný HD obraz, druhá otočný podstavec s motorčekom, ktorý môže kameru otáčať o takmer 360°.

Naše skúsenosti sa odčítate c článku D-Link Home Monitor HD a Home Monitor 360.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu