Telekom spustil predobjednávky Xperie XZ Premium

Nová vlajková loď Sony zaujme nielen 5,5'' 4K displejom, ale aj nahrávaním super spomalených videí rýchlosťou 960 fps. Ako darček dostanete k smartfónu slúchadlá Sony MDR-100ABN s potlačením šumu v hodnote 300 eur.

Lákadlom februárovej výstavy MWC 2017 bol nový top model Sony Xperia XZ Premium. Ide o drahší a lepšie vybavený variant vlaňajšieho modelu. Líši sa novším procesorom Snapdragon 835, 4 GB kapacitou RAM, väčším 64 GB úložiskom a 5,5-palcovým displejom s 4K rozlíšením, ktorý je chránený odolným sklíčkom Gorilla Glass piatej generácie. Novinka dostala vylepšený 19 Mpix hlavný fotoaparát a silnejšiu 3230 mAh batériu. Nechýba vodeodolnosť podľa štandardu IP65/68.

Xperia XZ Premium podobne ako slabšie vybavená Xperia XZs ponúka záznam spomalených videí s až 960 snímkami za sekundu. Prémiový smartfón sme si na MWC nenechali ujsť a v základnom infe nájdete nielen podrobné špecifikácie, ale aj niekoľko živých fotografií. Verzia v chrómovom prevedení vyzerá naozaj úžasne. Zároveň je však veľkým lapačom odtlačkov. Podľa vizuálu na stránke operátora sa dá predpokladať, že Telekom bude predávať práve variant Luminous Chrome.

V našom videu zo stánku Sony v Barcelone sme sa venovali aj Xperii XZ Premium. Stačí sledovať záznam od druhej minúty a štvrtej sekundy.

Cenu ani dátum spustenia predaja Telekom neprezradil. Xperiu XZ Premium si môžete nezáväzne objednať na špeciálnej mikrostránke. K najnovšej vlajkovej lodi získate slúchadlá Hi-Res audio Sony MDR-100ABN s potlačením šumu v hodnote 300 eur.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

viperman 16.05.2017 - 09:59

sice v alze uz stoja 220 ale aj tak super darcek :)

Celá diskusia 2 príspevky