- Späť na článok
- 3 príspevky
Xiaomi 10000 mAh Mi Power Bank Pro - USB-C ako lákadlo
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: Xiaomi sa v USA ocitlo na čiernej listine podnikov
Ta ty vieš,Dežko. Určite budeš najstarší siedmak v triede...Diskusia: Samsung Galaxy Buds Pro - vodeodolné štuple s ANC
Vyzerajú parádne hneď by som ich bral len ta cena je dosť vysoká treba počkať kým zlacnejú :) Aktuálne mám iba Galaxy Buds. dostal som ich ako darček ku hodinkám Samsung Galaxy Watch,...Diskusia: Séria Samsung Galaxy S20 dostáva na Slovensku Android 11 s One UI 3
Toto ta potom potesi 😄 Preskoc na 4:41 https://youtu.be/8bNnEwqiJtsDiskusia: Xiaomi Amazfit GTR - elegantné notifikačné centrum
Ahoj poradí mi niekto ako nainštalujem slovenským alebo český jazykom do amazfit gtr, dáky presný návod, ďakujem.Diskusia: Samsung Galaxy S21 Ultra 5G
Plus dopisane. Vdaka. :)
TV program
aspon ze neponuka "falosne doklady", alebo nie si nadmieru spokojny zakaznik huawei :DXiaomi mi t 10 pro
Tento zvuk je bezny aj u inych znaciek. Je to kvoli optickej stabilizacii fotoaparatu.Prenos konkrétnej Aplikácie z mobilu na mobil
Ked si prihlaseny pod rovnakym uctom ako na starom fone, nebudes platit.Realme 6 pro - Nastavenie mikrofónu (šumu/hluku?)
Zdravím. Potrebujem poradiť. Mám Realme 6 pro (Android 10) a pri nahrávaní videí aj...android 11 horna lišta ikony Spotify
Ahojte. Zobrazuje Vám prosim napr.pri Spotify ikonu v hornej lište? alebo pri...
matúš 31.01.2017 - 14:11
Vlastním ju 3 mesiace , som s ňou maximálne spokojný. Samsung Galaxy S6 nabije z 5% na 100% 2,5x. V pomere cena ,kvalita, vlastnosti nemá veľkú konkurenciu. U mňa maximálna spokojnosť odporúčam.
Daor3231.01.2017 - 14:28 Trvalý odkaz
Mám starší model, "pomalonabijacky" od Xiaomi, tiež 10000 mAh... Mom Honor 8 nabije cca 2 krát, možno niečo naviac. Mám ale pocit že keď nabijem mobil cez powerbanku, tak sa vybíja rýchlejšie ako keď ho nabijem zo siete :-)
mental.disease31.01.2017 - 18:56 Trvalý odkaz
má to parametre rýchleho nabíjania, ale certifikácia quick charge od Qualcomm chýba..