Virtualni modem cez bluetooth

  • 4 príspevky
  • Bizon 17.08.2007 - 22:58

    Chcem si kupit nejaky vreckovi pocitac. Uvazujem nad niecim z bazaru. Za celkom dobru cenu sa tu v CR da zohnat T-Mobile MDA2. Ak ma ale google neklame tak nema wifi co je velka skoda, ale co uz. Mam dome pripojenie na net cez ADSL. Neexistuje nejaky softwer pre pc ktory by dokazal vytvorit nieco ako virtualni modem? Konkretne si to predstavujem nasledovne. Cez bluetooth z toho vreckoveho pc by som sa pripajal k netu. Je mi samozrejme jasne, ze by som musel mat vzdy pri takomto sposobe surfovani z vreckoveho pc zapnute aj klasicke pc. A ak nieco take existuje dalo by sa sucastne surfovat aj na klasickom pc a zaroven vreckovom pc? Pripadne by ste mi nejake ine vreckove pc s windowsom a wifi mohli poradit. Predpokladam ale, ze nic take sa do 3600Sk/3000Kc neda v bazare zohnat. Tuna v CR kde nemam svoje pc sa budem musiet aj tak ci tak pripajat na net cez nejaky datovi pausal od mobilneho operatora, ale na Slovensku by som rad vyuzil pripojenie k ADSL ktore mam a nedaval si zbytocne nejaky datovi pausal od mobilneho opa.

  • simumarek17.08.2007 - 23:03 Trvalý odkaz

    Na to ti staci aplikacia standartne dodavana k pda active sync. Tam pripojis svoje pda k pc cez bt a jednoducho pripojenie zdielas.

    Anonym (bez overenia)17.08.2007 - 23:11 Trvalý odkaz

    presne, tiez som to niekde cital ze na windosoch sa cez standrdny activesync da ist na net uplne jednoducho, pretoze na niektorych symbianoch bol s tym problem..

    simumarek18.08.2007 - 00:18 Trvalý odkaz

    Ja som to tak casto pouzival kym som si doma neurobil wifi siet. Ide to pomerne jednoducho, len je nutne nastavit pripojenie pre pda k pc cez bt a potom uz automaticky zdiela pripojenie k netu.