Telekom: Samsung Galaxy Note 3 a LG G2 v akciovej ponuke

  • petris 08.10.2013 - 10:35

    nejako sa vam stracaju cestou z telekomu dolezite informacie. dovod si vsimat nebudem. napriklad pri htc one red pre pausal Happy M ste zabudli okrem mesacnej splatky 24x16 eur co je spolu 384 eur este na taku malickost ktorou je doplatok ku splatkam vo vyske dalsich 99 eur. pre Happy L je to 49 eur. a tak dalej. to iste sa tyka aj ostatnych modelov. cela robota mi potom pride ako docela zbytocna pretoze nepodavate uplne informacie.

  • Lenka Ivančíková08.10.2013 - 10:53 Trvalý odkaz

    Ano, pri kazdom programe Happy je aj jednorazova platba v urcitej vyske. V minulych clankoch som to pisala, tu ide o skratenu verziu. :-) Ale ked si to niekto chce kompletne prepocitat, na kolko ho mobil vyjde za dva roky splacania, dopisem. :-)

    petris08.10.2013 - 11:05 Trvalý odkaz

    kvitujem :-)

    ja len ze takto to vyzeralo ako keby telekom uz nic ine k mesacnym platbam za pausal a mesacnym platbam za mobil uz neuctoval pricom opak je pravdou ;-) celkova uhradena cena sa teda sklada z mesacnej ceny pausalu + mesacnej platby za telefon + doplatok kupnej ceny.

    Richard Hombauer08.10.2013 - 11:47 Trvalý odkaz

    Ďakujeme za postreh, Petris. Áno, treba vždy uvádzať celú sumu, inak to vyzerá optimisticky, pričom úvodná splátka 99 eur pri high-endoch nie je vôbec zanedbateľná.

    petris09.10.2013 - 13:40 Trvalý odkaz

    presne ako pises. preto som reagoval.

    richard problemom asi budu samotne tlacove spravy telekomu a preto musim korigovat svoje myslienky z prveho prispevku v ktorom som sa domnieval ze sa to "stratilo cestou z telekomu". rovnako nepravdive informacie som nasiel aj na inom portali a tak som nadobudol presvedcenie ze ide o zamerne zavadzanie zo strany telekomu. to ma na tom hneva najviac ze do redakcii posielaju zavadzajuce informacie.