Telekom: prechod zo starších programov na Happy alebo Biznis Star realitou?

  • petris 14.03.2014 - 20:51

    nie nevyuzijeme. teraz ked je to len za lte priplatok je telekom s povolenim prechodu na happy uz fakt trapny.

    pokial bolo lte na skusku zadarmo nebolo mozne to vyuzit vernymi zakaznikmi ktori nemali ten spravny pausal. tak nech si svoju prazdnu obmedzenu a spoplatnenu lte siet vyuzivaju napriklad zamestnanci telekomu spolu s menezmentom. lebo podla obmedzeni ktore ich mikrolte siet ma ju asi nestavali pre zakaznikov.

  • Rastislav.j15.03.2014 - 08:23 Trvalý odkaz

    Ale určite využijete tú super pikosieť od O2, kde si s tou SIMkou ani nezavoláte, vlastne iba ak to už máte aktivované, lebo „Od 1. 3. 2014 nie je nová aktivácia balíčka LTE internet možná.“ Hlavná že vykrikovali, ako len oni nepotrebujú žiadne ďalšie frekvencie, aby LTE sieť mohli prevádzkovať. A akurát tak po poldruha roku sa môžu len pozerať ako im zasa zdrhol vlak.

    petris15.03.2014 - 09:44 Trvalý odkaz

    trafena zase zagagala.

    ale podme na to pekne po poriadku:

    mna nezaujima ciste datova lte siet o2 fungujuca v testovacom rezime v troch obciach na slovensku a tak o nej aj operator informoval na rozdiel od telekomu ktory kazdemu uz od pociatku rozprava o celoslovenskej prevadzke

    [img]http://www.techbox.sk/includes/image.php?image=/files/2013/s-t/Telekom%…]

    pomaha si opat zavadzanim tak ako napriklad pri volaniach za 6 centov

    [img]http://mobilmania.azet.sk/uploadedfiles/257351269.png[/img]

    ktore nikdy vdaka mesacnemu poplatku volaniami za 6 centov neboli a tak ani ich mikro lte nie je ziadna celoslovenska prevadzka. hry so slovickami pre hlupakov schopnych stravit im to vsetko bez rozmyslu.

    "Slovník slovenského jazyka Hlavný redaktor dr. Štefan Peciar, CSc. Bratislava: Vydavateľstvo Slovenskej akadémie vied 1959 – 1968. Úvod k tlačenej verzii: DJVU, PDF.

    celoslovenský príd. týkajúci sa celého Slovenska, všetkých Slovákov"

    ako sa to len dotyka niekoho napriklad z banskej stiavnice to fakt vedia len v telekome. asi staci zaplatit za pristup do ich mikro lte a bezat do banskej ale bystrice aby to zakaznik vyuzil. a to sa v telekome zacali hrat na fer. ved citajte diskusiu aj dalej.

    telekomu vzdy islo len o zaknihovanie prvenstva a potom im vlak naozaj vzdy usiel

    [img]http://www.fony.sk/obr/2013/telekom_lte/02_m.jpg[/img]

    musim vsak priznat ze v pokryti gprs su aj dnes lidrom uz od spustenia ich gprs siete v roku 2002. fakt mile prvenstvo.

    ziarivym prikladom bola napriklad 3g siet ktoru rychlo spustili len v centre Bratislavy - tu asi nejaky dalsi komentar netreba

    [img]http://mobilmania.azet.sk/Files/Obrazky/ostatne/tmoumts/dsc00198.jpg[/i…]

    ruzovi traposi ju rychlo spustili aby boli prvi a potom na cele roky sladucko spinkali. predpokladam ze presne rovnako im ujde shinkansen aj teraz kedy s velkou slavou spustili komercnu prevadzku lte ale zaroven nasukali mnozstvo obmedzeni.

    obmedzenie len na vybranych zakaznikov s vybranymi pausalmi je najvacsi fail posledneho obdobia.

    *obmedzenie na mikrouzemie - pozor nenechajte sa zmiast percentom pokrytej populacie pretoze to je vzdy vysie cislo a v uvadzani vyssich cisiel je telekom majster - pozrite sa na to ako oni ako jedini uvadzaju 12 mesacnu aktivitu sim kariet namiesto 3 mesacnej tak ako to robi konkurencia
    + obmedzenie na vybrane telekom certifikovane zariadenia
    + obmedzenie na usim
    + k tomu obmedzenie na vybrane pausaly
    + spoplatnenie pristupu
    ----------------------------------
    = lte od telekom slovensko.

    ich prazdna lte siet a strach pustit do nej kazdeho v dosahu s kompatibilnym hardverom. naozaj zabavne citanie o tom ako je to riesenie pre vsetkych.

    [img]http://www.fony.sk/obr/2013/telekom_lte/11_m.jpg[/img]

    ze poskodene cakry.

    a hlavne to ich predpotopne gprs v mnohych kutoch slovenska z nich pre mna urobilo nepouzitelneho operatora. cakry si poskodili sami.

    nikomu zatial ziadny vlak s lte na slovensku neusiel. pri tej ubohosti ktoru predviedol telekom ani nemohol.

    nikto kto nie je hmotne zainteresovany nebude obhajovat tu ubohost od telekomu hoci aj zatahovanim konkurencie do diskusie o telekome. a ty tu taketo odporne telekom praktiky obhajujes dlho. tak ako si obhajoval klamstvo o 12 mesacnej platnosti kreditu pri kupe easy a dalsie a dalsie. pre mna si len komicka postava so zlym usudkom ktory je bohuzial sposobeny tym kto ta plati. bez ohladu na to ako to horlivo popieras.

    zamyslite sa preco ste si sami poskodili cakry a snazte sa s tym nieco urobit. ked to dokazete nebudete musiet riesit utek zakaznikov ku konkurencii a nebudete musiet kazdeho presviedcat dalsou nepravdou o tom ako s easy nikto kredit nekradne aj ked to evidentne nie je pravda minimalne z dovodu ze uvodny druhotriedny a len bonusovy kredit plati len 3 mesiace a nie ziadnych 12 ako kazdemu tvrdite a po troch mesiacoch o kredit v pripade ze ho cely neminiete pridete.

    tak kupujte easy za 9 vasich eur. a naivne si myslite ze mate plnohodnotny kredit vo vyske 9 eur. prdlajs. len telekom vam z vasich 9 eur neurobi standardny plnohodnotny kredit ale druhotriedny bonusovy pre ktory platia obmedzenia a ak nepoznate ktovie ci dnes este platne triky ako s nimi vybabrat tak si zan niektore sluzby jednoducho nekupite. o tom vam ale nepovie ani e-shop telekomu ani rastislav a ani iny predavac. je tu vobec niekto komu sa z takychto pracovnych postupov nedviha zaludok?

    od fer mate na mile daleko. a to ze ste fer vam moze zozrat len ten co ma uplne vykradnuty obsah lebky.

    risiblazo15.03.2014 - 16:54 Trvalý odkaz

    Cize podla clanku mam narok na prechod happy S a vyššie...hmm...Teraz mam 100minut a 2000mb net, hmm...ak by som presiel na happy S tak by som si musel doplatit este za internet co by bolo mesacne cca 24-25 eur, hmm... sice by som tam mal neobmedzene volania do telekomu a pevnu ale vobec by som to nevyužil, kedže za mesiac prevolam max 100 min aj to len výnimočne. Hmm...teraz platím cca18 eur..hmm...cize, bol by som ozaj blbý keby som to menil.
    A celkovo mi to pride zo strany Telekom trapne, ze chcu zrusit pausaly podla seba, ktore boli podla mna výhodnejsie ako happy. Na porovnanie, pozeral som si aktualne ponuky na strankach mob operatorov. Pre mna idealna kombinacia je 100min a 2000mb. telekom 24eur, O2 21 eur a orange 20 eur. S telekom nahána peniaze a ide to s nim dolu vodou.

    McLoo15.03.2014 - 17:29 Trvalý odkaz

    + v orange dostanes 5e zlavu na 30mesiacov... teda 100min +2000mb internet + telefon za 15e

    Rastislav.j15.03.2014 - 18:19 Trvalý odkaz

    Najprv si zisti rozdiel medzi celoslovenskou prevádzkou a celoslovenským pokrytím ty trafená hus.
    Takže koľko ti fakturoval za minútu hovoru? Nebolo to náhodou presne 0,06€/min.
    Vlak tu zakaždým ušiel hlavne O2, ale aspoň si môžeš v ňom objednať Otíka v slovenskom drese. Pribalia ti k tomu SIMku.

    Fail bolo zrušiť dátové balíky a ponechať 10MB tak ako to urobilo O2 v 2008.
    Fail bolo spustiť 3G bez sprístupnenia pre zákazníkov.
    Fail bolo a je spustiť 4G do testovacej prevádzky a testovať a testovať kým ťa nepredbehnú.
    Fail bolo spustiť 4G a nemať v pokrytí predajňu.
    Fail je, že O2 vykrikovalo ako u nich kredit neprepadáva, ale sú jediný ktorý nevracajú všetok kredit,

    Nik ti nebráni zobrať nový program – teda ak spĺňaš zákonom stanovené podmienky aj s novou kartou, tak ako to bolo aj v O2, ale tu sa to dá aj mobilne využiť. Takže to fail nie je.
    Je povinnosťou operátora dať podmienky pre zákazníka tak, aby služba fungovala. Nie ako O2DN. To bol ich najväčší fail.

    Neuvádzajú 12 mesačnú aktivitu namiesto 3 mesačnej, ale uvádzajú obe. Operátor si môže uvádzať navyše počty aké chce. Trebárs aj všetky registrované SIMky. Je na spracovateľovi informácie aby ju spracoval správne. A keď už niekam dávaš odkaz na príspevky diskutujúcich, bolo by dobré si pozrieť aj ich autora, aby si sa nestrápňoval. Inak dobrovoľné 3 mesačnú aktivitu tu robí len OR.

    TK budoval flarion, čo je porovnateľná sieť s základnou 3G.

    Pre LTE od TK hlavne platí, že je jediné dostupné. Takže chyba je nie v TK ale v OR a O2, lebo trhové zákony nepustia.

    Úbohosťou sú tú tak tvoje výlevy, koľko za ne dostávaš (aplikoval som tvoju logiku).
    Klameš tu len ty. Dlhodobo a jednostranne. Ale aspoň tu dobre zabávaš, podľa príspevkov, dosť čitateľov a nie len mňa. Prepáč nedokážem to dočítať do konca, asi by som sa na tom príspevku urehotal k smrti.

    Je zaujímavé, že ma oslovuješ v množnom čísle, ale chcelo by to ešte trochu pridať. Skús to doplniť ešte o „Vaše blahorodie“

    petris16.03.2014 - 11:06 Trvalý odkaz

    mas problem pochopit nazov temy clanku?

    "Telekom: prechod zo starších programov na Happy alebo Biznis Star realitou? "

    nedokazes reagovat vecne?
    nedokazes reagovat na vase preslapy?
    nedokazes pochopit ze diskusia je o telekome?

    kopat okolo seba je to co vam jedine zostava ak sa poukazuje na vase preslapy?

    nevies co je celoslovensky?

    "Slovník slovenského jazyka Hlavný redaktor dr. Štefan Peciar, CSc. Bratislava: Vydavateľstvo Slovenskej akadémie vied 1959 – 1968. Úvod k tlačenej verzii: DJVU, PDF.

    celoslovenský príd. týkajúci sa celého Slovenska, všetkých Slovákov"

    teda podla tvojej ruzovej logiky si ma teta v ulicskom krivom alebo lucenci alebo trebisove alebo snine alebo krupine alebo zarnovici alebo banskej stiavnici alebo velkom krtisi kupit namiesto vasej ruzovej easy ktora cuduj sa svete nema pristup do vasej mikro lte lebo ste sa tak rozhodli aj ked tvrdite ze je to lte pre vsetkych

    [img]http://www.fony.sk/obr/2013/telekom_lte/11_m.jpg[/img]

    - predplatenky ktorej hovorite ze je fer

    http://youtu.be/OLUpIp6g_w4

    no od ferovosti ma na mile daleko - nejaky vami urceny pausal teda nie hocijaky ktory by jej vyhovoval a zaroven k nemu zaplatit poplatok navyse za pristup do vasej ruzovej mikro siete s celoslovenskou prevadzkou v 31 mestach na slovensku za co jej v yvelkodusne date nejake data k vami vybranemu pausalu naviac a potom bezat do najblizsieho mesta ktore ste pokryli aby to vyuzila ked uz ide o celoslovensku prevadzku pristupnu vsetkym slovakom? no ale to je perfektne. to musim mat. konecne mi to niekto vysvetlil co je celoslovenska prevadzka v podani telekomu a jeho mikro lte. konecne viem aky je rozdiel medzi pokrytom a prevadzkou.

    vraj easy je fer - asi preto musis mnat povinny zostatok 24 centov aby ti fungovali uz zaplatene datove sluzby na easy. ak ich nemas smola musis dat telekomu dalsie svoje peniaze lebo tie ktorymi si zaplatil datove sluzby a nefunguju kvoli nedodrzaniu podmienky zostatku posahanych 24 centov boli asi tiez druhotriedne peniaze. preto davaj dalsie.

    s easy ti vraj kredit nikto nekradne a vraj plati az rok. samozrejme ze kradne a samozrejme ze nie kazdy kredit plati rok. to vam v telekome nepovedia. presne tak ako nepovedia ze kredit pri kupe karty je len uvodny a teda len bonusovy a nekupite si zan vsetky sluzby naprikald cestovny sms listok alebo sms parkovne pretoze asi opat ide o kredit druhotriedny. a samozrejme neplati rok ale 4x menej. ale to uz sa opakujem.

    2.2 Tieto Osobitné podmienky upravujú podmienky vydávania
    a používania platobných prostriedkov elektronických peňazí. Na
    základe týchto Osobitných podmienok spoločnosť ST umožní
    Účastníkovi používať Kredit (s výnimkou tzv. bonusu) aj na úhradu
    za tovar alebo služby objednané Účastníkom od poskytovateľov,
    u ktorých takúto úhradu spoločnosť ST umožnila. Uvedené znamená,
    že Účastník je oprávnený v rozsahu týchto Osobitných podmienok
    prostredníctvom SIM karty uhradiť cenu objednaného tovaru alebo
    služieb z prostriedkov Kreditu.

    pozor ale - nezabudnite ze bonusovy a teda aj uvodny kredit na easy nie je plnohodnotny kredit s ktorym mate k dispozicii vsetky sluzby.

    ozaj vyborna prozakaznicka orientacia. v pripade kombinacie aktivnych balickov neobmedzenych volani do vlastnej siete a balika do ostatnych slovenskych sieti vam telekom vezme najskor vase minuty do ostatnych sieti aj ak volate len do vlastnej siete. az ked uz ziadne nebudete mat budu sa vam volania vo vlastnej odpocitavat z balika neobmedzenych volani do vlastnej. aj to je podla telekomu fer. vsak ide o fer easy.

    telekom a jeho spoplatnovanie dat nad objem v balikoch pri pausaloch happy je potom uz naozaj len pomyselnou ceresnou na dortiku.

    konecne viem ze aj ja mozem mat lte od telekomu. len musim splnit seriu vasich podmienok ktore z mojej kesene vytiahnu dalsie a dalsie bubaky.

    v pripade vasho ruzoveho lte je od sameho pociatku vylucene aby vasa ruzova lte bola pristupna vsetkym slovakom tak aby sa naplnila litera celoslovenskej prevadzky pretoze:

    *obmedzenie na mikrouzemie - pozor nenechajte sa zmiast percentom pokrytej populacie pretoze to je vzdy vysie cislo ako pokrytie uzemia a teda dostupnost na uzemi krajiny
    + obmedzenie na vybrane telekom certifikovane zariadenia
    + obmedzenie na novu usim
    + k tomu obmedzenie na vybrane pausaly
    + spoplatnenie pristupu
    ----------------------------------
    = lte od telekom slovensko.

    este toto co si napisal ma naozaj zaujalo:

    "Nik ti nebráni zobrať nový program – teda ak spĺňaš zákonom stanovené podmienky aj s novou kartou..."

    zakonom stanovene podmienky na to aby som si zobral novy program? preplo ti uplne ? zakonom stanovene? naozaj?

    na zaver uz len zopakujem to co som ti uz pred casom napisal:

    nestojim o dalsiu debatu s tebou. nie je pre mna ziadnym prinosom.

    no a kedze sa uz v niektorych castiach opakujem mam za to ze som vycerpal obsah temy z mojej strane dokonale.

    Profile picture for user palincak@gmail.com

    Pali16.03.2014 - 11:12 Trvalý odkaz

    Petris odkial beres informaciu, ze bonusovy kredit plati v TK len 3 mesiace?

    petris16.03.2014 - 11:19 Trvalý odkaz

    nepochopil si. skombinoval si viac veci bohuzial uplne nespravne.

    uvodny kredit ktory mas na karte okamihom kupy easy karty za tvojich vlastnych 9 eur s 9 eurovym kreditom je podla telekomu len kredit bonusovy a tento uvodny kredit v pripade ak kartu nedobijes plati len tri mesiace presne ako samotna karta easy ak sa pocas prvych troch mesiacov nedobije. ziadny rok platnosti kreditu a ziadny rok platnosti karty. ale az 4x menej.

    pozor - v nasledujucej informacii ide o sarkazmus: ved vsetky tieto informacie vam predsa jasne a zrozumitelne telekom komunikuje.

    uz tu sme o tom diskutovali - uz tu sme viaceri poukazovali na cudne sposoby akymi telekom poskytuje informacie o easy

    http://www.fony.sk/forum/clanky/4714-telekom-benefit-easy-free-s-kredit…

    miv16.03.2014 - 12:10 Trvalý odkaz

    mat vase problemy :-) kazdy je panom svojho osudu. nech si vyberie kto chce co chce :-) ja som spokojny s tym co mam. a je to lepsie ako to co maju druhy v mojom okoli. a nemam kyslik ani pomaranc :-)

    mrky17.03.2014 - 09:20 Trvalý odkaz

    @miv jasné že každý si vyberá podľa toho čo mu najviac vyhovuje, len petris potrebuje silou mocou útočiť na telekom :D mi povedz kto normálny si fotí bilboardy, dá si tú námahu vyhľadávať po nete obrázky z tlačoviek a podobne? tu stále hovorí o tom ako klame telekom, ale o "klamstvách", ktoré robí jeho obľúbené O2 pomlčí a ešte to jeho nepriame vyjadrenie že O2 má lepšie pokrytie netom je už fakt na smiech :DDD

    Jakuvero17.03.2014 - 11:14 Trvalý odkaz

    na Petrisov spam je najlepsie nereagovat, kedze to ho evidentne irituje najviac

    Rastislav.j17.03.2014 - 12:02 Trvalý odkaz

    Však práve, že tá prevádzka sa týka celého Slovenska a nie len pár predajní mimo pokrytia siete. O celoslovenskom pokrytí tu rozprávaš len ty. Takže konečne začínaš chápať písanému slovu? Alebo ti to treba stále takto polopate vysvetľovať?
    „do vasej mikro lte“ ja žiadnu LTE sieť nemám, pošleš nejakú?
    Konečne niečo s čim sa dá len súhlasiť „no od ferovosti ma na mile daleko“, keďže na SK žiaden férový operátor nie je (najlepšie na tom asi je tescomobile, kým si pracovníci nezačnú overovať informácie na O2 linke, tam to je potom veľká bieda)
    „to vam v telekome nepovedia“ ak sa nepýtaš, nemajú ti čo hovoriť. Majú zverejnený cenník, kde to všetko má. Ten máš mať naštudovaný a nie sa spoliehať na nejaké reči predavača, ktoré ani spätne nedokážeš.
    „zakonom stanovene podmienky na to aby som si zobral novy program? preplo ti uplne ? zakonom stanovene? naozaj?“ čo takto si naštudovať príslušné zákony napríklad aby si vedel, za akých podmienok ti operátor nemusí predať program? Nemusel by si sa potom strápňovať.
    „nedokazes reagovat vecne?“ Vecne nereaguješ ty.
    „nedokazes reagovat na vase preslapy?“ Toto je presne príklad tvojej „vecnej“ reakcie = fikcia
    „nedokazes pochopit ze diskusia je o telekome?“ si určil ty? si majiteľ servera?
    SIMka niečo operátora stojí, a on sa rozhodol, že ju predá za 9€ cenníkovej ceny. Ak chceš kúpiš ak nie nekúpiš. Tak isto pri výmene (ak nejde o poškodenie používaním)
    TK cca 4€
    O2 8€
    OR pýta najviac ale úž sa nepamätám koľko
    A čo sa týka kradnutia v TK obdobná podmienka nie je „Kredit nadobudnutý v rámci akcie v O2 sa neobnovuje.“ To je to kradnutie kreditu o ktorom je tá reklama TK. Tam obnovujú celý kredit aj bonusový (aj keď na starých easy programoch deň po dobití). Dokonca ti ho vrátia aj po dobití, ktoré nastane po skončení zmluvy (platnosti karty) ak nebola karta deaktivovaná (tuším 30 dní držia kartu). Ale hlavne odvolávať sa na reklamu ukazuje, že si inteligenčne vhodným kandidátom pre cieľovú skupinu, pre ktorú sa reklama robieva.

    kubo.mar10
    ale to by tu bolo tak pusto neveselo, takto tu máme komika.

    petris17.03.2014 - 12:23 Trvalý odkaz

    ja chapem ze svoju mzdu si musis zasluzit no zrejme mas silny zaludok ak sa ti nedviha potom co tu pises.

    "„nedokazes pochopit ze diskusia je o telekome?“ si určil ty? si majiteľ servera?"

    nie som majitelom servera. len nechapem preco niekto v clanku o telekome a jeho preslapoch nedokaze reagovat k veci ale bude do toho zatahovat uplne nieco ine s temou TELEKOM vobec nesuvisiace. zamerajte sa konecne na vlastne produkty a neodvolavajte sa na to co robi konkurencia. cim skor pochopite ze to su metody deticiek z materskej skoly ktorym to je mozne uznat a prepacit tym lepsie pre vas. ak vas niekto kritizuje postavte sa tomu celom a nevyhovarajte sa ako male deti z tej materskej skoly.

    ako sa ta "celoslovenska prevadzka" mikro lte telekom siete v 31 mestach tyka obyvatelov v banskej stiavnici?

    v telekome nie je kradnutie kreditu? teda mi chces povedat ze uvodny kredit o ktorom zakaznika okamihom kupy neinformujete ako o druhotriednom len bonusovom kredite mi v pripade ukoncenia zmluvy o pripojeni po troch mesiacoch vratite??? ide o moje peniaze. moj kredit. o ktorom vy na vasom webe tvrdite ze je to kredit. ani o tom ze nie je pouzitelny napriklad na kupu niektorych sluzieb sa zakaznik veru nema sancu dozvediet ani z toho cennika o ktorom pises.

    nedbanlivost? umysel? nech si kazdy odpovie sam.

    prvenstva po ktorych eurotelu t-mobilu ci telekomu usiel vzdy vlak.

    [img]http://www.fony.sk/obr/2013/telekom_lte/02_m.jpg[/img]

    extra spoplatnenu parodiu na lte ktoru ste spustili a bojite sa aj vlastnych zakaznikov si nechajte pre vlastnu potrebu.

    dalsie informaci o tom co este je podla telekomu "fer a easy" okrem napriklad povinneho zostatku preto aby fungovali uz zaplatene sluzby najde citatel tuto http://www.fony.sk/forum/clanky/6693-telekom-prechod-zo-starsich-progra…

    miv17.03.2014 - 12:30 Trvalý odkaz

    toto tu je dost zabavna diskusia... keby ste boli v krcme uz ste si vo vlasoch :-)

    k moznemu prechodu na Happy: nie kazdy ma vydobitu extra cenu na sluzby, ktore prave vyuziva. A takych zakaznikov je vela. Prave pre nich je to urcene. To je uplne normalne. A dokonca budu aj skakat 2 m od radosti... Vobec niz zle v tom nevidim. Je to pozitivum. Ja som si tiez vytelefonoval nejake tie bonusy, aj ked komunikacia a dohodavanie trvali viac nez tyzden (aj pre hovory, aj pre internet- dokonca zdielany). Ale mnoho ludi ani nevie o takjeto moznosti "dohadovania" si lepsich cien ci pridavnych sluzieb zadarmo...

    mrky17.03.2014 - 12:50 Trvalý odkaz

    no moj zlatý "miv" a od teraz si pre "petrisa" zamestanec telekomu tak ako ja a tak isto ako rasťo... sisi zavaril, ti bolo treba obhajovať telekom? :DDD

    petris17.03.2014 - 13:01 Trvalý odkaz

    staci od zaciatku diskusie citat s porozumenim. pisem o tom ze pokial tu bolo skusobne obdobie kedy bolo mozne lte vyuzivat bez extra poplatku naviac tak tym vernym platiacim zakaznikom s pausalmi podla seba to nebolo umoznene lebo nemali ten spravny pausal a zaroven im operator zmenu na ten spravny pausal neumoznil.

    to je "fer" v podani telekomu.

    ich lte = nielen obmedzenie na telekomom vybrane a len pausaly ktore maju moznost lte vyuzivat ale aj seria dalsich podmienok
    + obmedzenie na mini uzemie slovenska
    + nova usim
    + telekomom certifikovane zariadenia
    + ale aj vybrane z vybranych este extra spoplatnit pristup do mikro siete.

    rovnako ako dalsie a dalsie preslapy ktore kritizujem aj tu.

    Rastislav.j17.03.2014 - 13:02 Trvalý odkaz

    Konkurancia môjho zamestnávatela, tak ako môj zamestnávateľ, nemala nikdy nič spoločné telekomunikáciami okrem využívania služieb operátorov ako ktorýkoľvek iný zákazník. Ale však trieskaj o tom ďalej, ak ťa to bavi.

    mrky
    ale aby vybavil nejakú tú prácu v TK, aby mal pravdu, to nie :-)

    mrky17.03.2014 - 13:14 Trvalý odkaz

    @rastislav.j - šak hej, veď podľa toho čo píše musia predajcovia v telekome mať neskutočné platy, asi preto sa tak často na predajniach striedajú, odrobia rok dva a čau pá do predčasného dôchodku :DD
    @petris
    + obmedzenie na mini uzemie slovenska - uveď percento ;)
    + nova usim - podľa mňa logické, že na novú technológiu potrebuješ nové veci, či máš pocit že dial-up modem funguje na optike? :DD
    + telekomom certifikovane zariadenia - za toto telekom naozaj, ale naozaj nemôže, že výrobcovia nedávajú do všetkých smartov LTE, či?
    + ale aj vybrane z vybranych este extra spoplatnit pristup do mikro siete. - máš pocit, že v orange/o2 majú všetci zákazníci ku všetkému rovnaký prístup, či? (naznačím že nie nemajú)

    Rastislav.j17.03.2014 - 15:23 Trvalý odkaz

    "+ telekomom certifikovane zariadenia - za toto telekom naozaj, ale naozaj nemôže, že výrobcovia nedávajú do všetkých smartov LTE, či?" toto bude skôr otázka možnej nekopatibylity v LTE technológii (neviem, či majú použité pásmo v celku), alebo len, že to TK nemá otestované na všetkých zariadeniach.

    Ale zase v O2 mám celkom slušné spoločné faktúry za viac čísel: 0,58 EUR za :
    1:03:22 hovorov
    12 521 MB dát

    Ray Ben20.03.2014 - 17:55 Trvalý odkaz

    O2 - boli fajn lebo s ich príchodom sa znížili ceny hovorov, ale mám pocit že zaspali dobu lebo hovory v O2 fér majú momentálne najdrahšie oproti konkurencii.
    Telekom - ponuka Easy Free je aktuálne najvýhodnejšia no paušály Happy nič moc, podľa mňa ľudí oslovuje to že môžu k tým paušálom kúpiť mobil takpovediac na splátky hoci neinformovaných úvodná platba veľakrát prekvapuje a v konečnom dôsledku cena mobilu vyjde tak ako by ste kupovali v obchode, bez dotácie a ku tomu máte ešte aj viazanosť.
    Orange - tie programi so zvieratami nič moc, jeden ponúka to druhý zase niečo iné no ak chcete mať tie veci pokope tak sa nedoplatíte. Kto povedal, že každý túži po nekonečných hovoroch alebo SMS poprípade internetu hoci ten je aj tak iba do 2000MB, prečo neexistujú programi pre tých ktorý sa vedia uskromniť so 120 min. do všetkých sietí + 30-50 SMS + 1500MB internet za max. 12-15 Eur. Pre tých ktorý potrebujú viac, nech sa páči majú si z čoho vybrať ale čo s tými ktorý nechcú zbytočne platiť drahé služby ktoré nevyužijú.