Telekom: nové paušály Happy prinesú aj prvý flat do všetkých sietí

  • huje® 10.08.2012 - 08:40

    No pri pohľade na včera zverejnené výsledky Telekomu asi dôvod na veselosť v Telekome nemajú (aj napriek "šáleniu" s počtom aktívnych zákazníkov, kedy tradične uvádzajú vyššie číslo odvodené od 12 mesačnej aktivity, pričom štandardom je 3-mesačná) - ak náhodou áno (ak majú dôvod na veselosť, alebo byť aj napriek všetkému Happy) , tak som sa zmýlil :-D

    - Platiť za dáta nad rámec balíka - to vám dá už len Telekom - neberiem do úvahy staré Orange ponuky

    - Dáta pri paušáloch drahšie ako pri Easy karty - to asi naozaj čakajú, ako im ľudia povedia aj posledné zbohom

    - Nemožnosť aktivovať si iný balík dát pri nižších programoch, než "Neobmedzený" s obmedzením na 2000 MB v plnej rýchlosti a aj to za cenu 10,99 € mesačne (7,69 eur pri dvojročnej viazanosti) - ružovučkí páni, len opäť pripomínam ceny dát pri Easy - toto je výsmech pre tých, ktorí si prípadne kúpia to Vaše Happy...

  • Rastislav.j10.08.2012 - 10:27 Trvalý odkaz

    hujer®
    myslím si, že viac ich tráp : "Ide o medziročný pokles 23,1 %." ako pár zákazníkov

    huje®10.08.2012 - 10:44 Trvalý odkaz

    Rastislav.j , myslím, že nespochybniteľne áno :-)

    Asi aj preto Tlačová správa v niekoľkodňovom predstihu o tom, že niečo prinesú/zavedú/dajú do ponuky/dodatočne upresnia (cenu za dáta po prečerpaní)

    Ale veď aj v Amerike prichádzajú masívne o fakturovaných zákazníkov na úkor Prepaidu, tak prečo by nejaké Slovensko malo byť výnimkou ? (opäť napríklad na margo dát v pripravovanej ponuke vs Easy)

    Ak funguje óda na radosť pri poklese Prepaidu 9,5% (ako sa len strašne dobre podľa predstaviteľov Telekomu predáva - asi aj preto predĺžili bonus za prenos), potom už ma neprekvapí nič.

    galaxi10.08.2012 - 11:14 Trvalý odkaz

    Easy Free/Time celkom pekne vynikne pri Happy.

    Martin Hrúzik10.08.2012 - 11:22 Trvalý odkaz

    Presne ako pises Galaxy.

    Popri Easy Free je to riadny vysmech. Jedine rozumne je neobmedzene do vsetkych sieti za 45E, ale aj to ma konkurencia v podstate jedna lepsie a druha lacnejsie.
    Cena dat je uplne na smiech, viac ako dvojnasobok oproti Free.
    A posledny klincek do rakvy tymto programom je, ze cena za 100 minut v balicku je vyssia ako bez neho (viazanost neratam, tu si mozu nechat). To uz je cisty LOL.

    Peter10.08.2012 - 12:28 Trvalý odkaz

    Suhlasim chalani co vsetkym co sa tu popisalo. Pausaly su nevyhodne, dotacia nulova - kopiruju Orange a O2 ale zabudaju ze jedine dobre co tu bolo bola ta dotacia fonov. Nie pri standardnych mesacnych poplatkoch, ale ked som poziadal o prechod inde dostal som PodlaSeba5 len za 20€. Taku ponuku neprebilo nic. No co robia teraz, nechapem. Spoplatnovanie po prekroceni nejakych smiesnych 100MB, nedovolia mi kupit si mobil pri nizsom pausale - no kolko ludi si dnes vezme ten pausal za 23,99€ kua. Ved to je takmer liter, to si budem zivit Easy free mesacne, a mozem prevolat za 10€ 111minut a este mam net zdarma. A SMSky za 0,06e miesto 0,10€. Este ze nechali podla seba.

    O 6dni mi konci viazanost, a zasa cakam na ten siedmy den, poziadam o prenos inde a som zvedavy na tu ponuku. Inak som si chcel dobit inu easy na 12345 a hned ma idu prepajat na specialnu ponuku pre moj pausal. haha tha dakujem, uz tri mesiace mi domov chodia letaky aky vyhodny skvely brutalny LG Optimus L3 pre mna maju. A este k Podla seba 3 len za 19,99€. To su normalny? Kto sa dnes zaviaze k tym ich normalnym pychopatickym cenam a este s takym shitnym telefonom ktory za mobil ani nepovazujem.

    Ale co chcem napisat uz odzaciatku - ano, my nadavame, mudrujeme - jasne ze ponuka je onicom. Ale ked telekom takto kazdemu ako mne ma na rozposielanie letacikov kde neponukaju NIC NOVE, NIC AKCIOVE, len ten isty pausal ktory maju roky v ponuke a len mobil ktory daju kazdemu aj tomu co k nim pride prvy krat, asi im na to ludia skocia a znovu sa im zaviazu. Inak by neminali na take somariny. Ano ja sa chvalim a tesim ze mam PS5 za 20€ a k tomu som mal mobil co stoji 350€ za 99€, a ked zratame co vsetko mi v tej cene 20€ davaju tak to by mi nedal nikto, ale kolko ludi - este raz, kolko ludi je takych ako ja, a nedovoli operatorovi aby ho odrbaval, a vyjedna si lepsiu ponuku. Kolko - 4%, 5%? Ostatni sa dalej viazu a platia 2x tolko co ja. Sam mam v okoli x ludi ktorym koncila viazanost a x krat som im radil - po viazanosti prechod inde, a oni sa Ti ozvu. A potom mi clovek povie o mesiac jaaaj uz mam pausal dali mi Podla seba 5 za 39,99€ na predajni a este ze mozem volat na jedno cislo v Telekome bezplatne. Tak ako dakujem pekne, clovek vdaka mne mohol usetrit 480€ za dva roky a mal len navstivit O2 a takto preplati 480€. Tak ako co chceme. Asi ma hovorca v Orangei pravdu ked povie na Rakuske ceny ze Slovensko je specificky trh. Hej, Slovaci si za to mozu sami lebo ked im niekto dobre radi, oni idu do predajne a este pochvalia predajcu aky mily bol. Ved jasne, predajca vie ze ked tam clovek nepride tak retencne da -50% zlavu z pausalu. Ako dakujem za take sluzby. Kazdy jeden zakaznik ktory predlzuje by uz len zo zdvorilosti mal od operatora dostat zlavu 50%. A nie zobrat o nu. Tieto ponuky co su tu nech si nechaju, aj podla seba za klasicke cennikove sumy. Ved tie uz davno prekonali obe konkurencne ponuky...

    Peter10.08.2012 - 12:30 Trvalý odkaz

    Samozrejme som myslel Podla seba 7 a nie Podla seba 5

    galaxi10.08.2012 - 16:15 Trvalý odkaz

    Felipe25 - do všetkých sieti volám z Easy Free. Z FunFonu volám po rodine a známych lebo lebo všetci majú FunFon. Tých 7€ čo dobijem na FunFone raz za 4.mesiace miniem do ostatných sieti čo je 12 centov za minútu alebo z času načas aktivujem MJ, ktorý mám za 3,90€ na mesiac- to sú tie prvé aktivácie MJ. Doma máme ešte zo ženou spoločný fon na Easi time, ktorý použivame ako pevnú linku po úradoch, doktoroch a pod. Ale nabudúci mesiac prechádzame z Easy Free na O2. Končia nám bonusy a O2 ideme na 50€ bonus. Vlastne za 1€ budeme mať 50 minút všade. Teda budeme mať FunFon a O2 fer. FunFon 7€/4 mesiace = 1,75€ mesiac a 1€ O2 Fér mesiac, čo je vlastne ja a žena 5,5€ mesačne a voláme si ako králi.

    galaxi10.08.2012 - 16:21 Trvalý odkaz

    Jj zabudol som takú maličkosť, že stále sme bez viazanosti.

    hrino10.08.2012 - 16:43 Trvalý odkaz

    "Telekom: nové paušály Happy prinesú aj prvý flat do všetkých sietí"
    Nieje ten nadpis trosku zavadzajuci? Prvy flat urcite nepriniesli, ale skor posledny..

    huje®10.08.2012 - 16:56 Trvalý odkaz

    hrino ono je to tak, že Telekom bol doteraz Flatovo "nepoškvrnený", pre nich je to naozaj prvý Flat do slovenských sietí. Dalo by sa povedať, že už nie je Panic :-) Aj keď sú naozaj poslední.

    Milenec10.08.2012 - 17:26 Trvalý odkaz

    Jajaj...podľa mňa to žiaľ nie je Happy, ale dóósť nešťastná ponuka z Telekomu.

    huje®10.08.2012 - 18:36 Trvalý odkaz

    Pán riaditeľ Marketingu tvrdí:

    Marketingový riaditeľ Telekomu pre spotrebiteľský trh Giacomo Tognoni hovorí, že koncept Happy nie je reakciou na orangovské paušály Wow či nové mesačné programy O2. Tvrdí, že sa na ňom pracovalo už dlhšie, lebo potenciál doterajšej postpaidovej ponuky sa do veľkej miery vyčerpal.
    http://technologie.etrend.sk/telekomunikacie/pausalovej-manii-podlahol-…

    Komentár: Telekom tak podľa neho nereaguje na nič/nikoho, ono to prišlo samo, len tak, Telekom predsa nemá žiadnu konkurenciu , na ktorú by musel reagovať, to iní sa musia aspoň priblížiť Telekomu, lebo on je tu the BEST.

    No , asi si dám na dnes oraz ... Asi len málo pijem :-D

    funboy10.08.2012 - 18:51 Trvalý odkaz

    V skratke povedané: "Telekom svoj potenciál do veľkej miery už vyčerpal."

    Peter10.08.2012 - 20:01 Trvalý odkaz

    Galaxi - ok, Ty si dalsi co vie ako ma volat aby to mal co najvyhodnejsie. Ale myslis si ze nas je na stovky? Ai nahodou, inak by neboli bonusy a podobne. MY prevolame bonus a ideme tam kde nam ho daju opat, a potom sa vraciame - ak podmienky umoznia. Keby to robil kazdy, bonus nieje. Bonusy su to pre ludi ktore roky preplacaju, ktori maju roky uplne ine naroky nez aky pausal maju a preplacaju na tom. A stale si ten svoj predrazeny pausal nechaju. A ich percenta hovoria ze ano, 5% nasu ponuku vyuzilo, zvysok k nam presiel a ostal tu. A op zaraba nadalej. Malokto ma dva tri mobily, v jednom funfon aby volal zadarmo s rodinou, druhy taky aby mohol volat po Slovensku a inde ked potrebuje a treti firemny. SU ludia co volaju casto do zahranicia a nechaju si Easy. Proste vobec nehladaju ze konkurencia by im to dala 2-3x lacnejsie.

    funboy10.08.2012 - 23:19 Trvalý odkaz

    jsou nás milióny, akurát galaxi je z jiné galaxie :-)

    stefan21.11.2012 - 12:04 Trvalý odkaz

    V Rakusku dostanete za 10 eur 1000 minut do vsetkych sieti a neobmedzene SMS. Smrt slovenskym operatorom.

    Giorgio63906.02.2013 - 09:54 Trvalý odkaz

    Co tie voľné minúty pri happy? Najprv sa minu tie a až potom platia neobmedzené minúty do telekomu alebo su určené iba do iných sieti?

    berto9924.02.2016 - 22:48 Trvalý odkaz

    thespycry presne ako hovoris, tie iste firmy neskutocne zdieraju slovakov v rakusku maju viac konkurencie tam si nemozu takt vyskakovat-***