Telekom: LG Optimus L9, Sony Xperia J a Samsung Galaxy Note II v akciovej ponuke

  • Richard Hombauer 31.10.2012 - 17:10

    Napíšem aspoň prvé dojmy z L9. Veľmi, veľmi príjemný mobil s pomalšími reakciami, najmä pri fotografovaní. Ako spúšť môžete využiť tlačidlo hlasitosti. Vylepšenia od LG sa mi páčia, dizajn vydarený. Chýba mi automatická regulácia jasu displeja, poteší klávesnica prispôsobená písaniu jednou rukou alebo rozsvietenie displeja vypínačm na boku či hardvérovým tlačidlom pod displejom. Za tie peniaze je to veľmi príjemný mobil.

  • Beginer31.10.2012 - 17:35 Trvalý odkaz

    ako je na tom s aplikáciami a hrami ?? sú svižné a podporuje hry od gameloft ??

    Richard Hombauer31.10.2012 - 19:43 Trvalý odkaz

    brothers in arms 2+ nekompatibilná, ice age village funguje fajn. na akčné somariny ani gigové naháňačky žiaľ, nemám čas. ale prečo by nefungovali? parametre sú jasné (1 GB RAM, dvojjadrový 1 GHZ procesor...).

    JaroB01.11.2012 - 10:26 Trvalý odkaz

    No lebo Gameloft a medveď :/ Je to spoločnosť ktorá má super hry ale najhoršiu podporu a kompatibilitu s hrami. Mal som dokonca problém aj s NOTE, myslím Tin Tin pre syna bol nekompatibilný a mňa štvalo ,že Modern Combat 2 asi tiež nebol podporovaný na Samsung Galaxy NOTE a to bola iná mašinka :)
    Ja mám toto LG veľmi v hľadáčiku a asi pôjdem do neho. Moje priority sú veľký displej a aby vydržal do večera aj pri mojom náročnejšom dni. Žiadne 4 alebo 5 jadrá nepotrebujem/mal som/ lebo je to zbytočnosť a radšej ušetrené peniaze dám rodine na darčeky :) Inak ako je na tom spracovaním a pocitom pevnosti? Vydrží niečo? Nemám na mysli pády ale pevnosť/vŕzganie/ lebo moja S3ka pukla na boku pri tlačítkách ako popcorn len tak z ničoho nič :/ Výrobná vada.

    Ďakujem

    Viktor Gembes02.11.2012 - 13:26 Trvalý odkaz

    no zatiaľ nebol pridaný do ponuky len LG L9 všetky ostatne hej(kto vie prečo..., určite preto, lebo som si ho predčasne vybral ako svoj ďalší fon)L7 za mesačnú splátku 5 € pre programy Happy ostal kde ste nabrali ,že L9 bude za splátku 3 € pre programy Happy vobec by ma nehnevalo keby to tak bolo ale zatial neni

    Viktor Gembes02.11.2012 - 16:33 Trvalý odkaz

    preco cierny precooo...? maju podla vas aj biely ???

    mobilacka17.12.2012 - 12:26 Trvalý odkaz

    LG Optimus L9 je zaujimava ponuka, vykon = cena, velkorysy displej, vyborna vydrz baterie...trosku mi vadi absencia zvukoveho alebo svetelneho signalu pri zmeskanej udalosti (zmeskany hovor, sms) a podla mna trosku slabsi reproduktor (cez sluchadla je zvuk velmi dobry)...inak si myslim, ze mu nie je co vytknut.