Telekom: Easy Free mení objem voľných dát po aktivácii

  • petris 18.10.2013 - 19:16

    tomu sa hovori ANTIZAKAZNICKA orientacia.

    telekom slape cim dalej tym horsie. jedna zla sprava za druhou.

    nestaci ze ste tie data zdrazeli na skoro dvojnasobok? teraz este idete okresat to co doteraz fungovalo len na desatinu?

  • Manobb18.10.2013 - 20:47 Trvalý odkaz

    EASY je (opäť raz) históriou ...

    Už len počkať na "vianočnú akciu" = zmena platnosti kreditu z 12 mesiacov na 3 mesiace a dielo bude dokonané a EASY bude mŕtva ....

    P.S.: ... predzvesťou môže byť platnosť úvodného kreditu už len 90 dní !!!

    AdoP18.10.2013 - 20:57 Trvalý odkaz

    Nemam daleko od toho, aby som easy zahodil. Prosim, nerobte hluposti voci nam. Ci chcete byt za kratko "dojce"telekom? To ste aj bez toho "telatakona". Hehe :)

    Peter18.10.2013 - 21:40 Trvalý odkaz

    Este donedavna bola easy takmer bezkonkurencna preplatenka, no po takmer zdvojnasobeni ceny za mesacny net pokracuju dalej v jej likvidacii. Tiez som zvedavy kam to az povedie.

    AdoP20.10.2013 - 15:02 Trvalý odkaz

    Telekom podlieza lebo musi. A ked sa dari, bum, zmena myslenia, komfort zisku zacne byt prvorady na com potom zasa stracaju zakaznikov.

    Bonyek@azet.sk20.10.2013 - 17:05 Trvalý odkaz

    Keby ostatný boli zareagovali na telekom (EASY), mohlo to vyzerať aj trošku inak. Keďže sa tak ale ŽIAL nestalo, niet sa čomu diviď čo stvárajú, aj keď sa nám to velice nepáči. ;-)

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease21.10.2013 - 08:44 Trvalý odkaz

    stn32:
    Tak ty si Telekom odsudzoval, na Easy si nenaletel... Si max spokojny s O2 fer uz dlhe roky su bez konkurencie?

    Sorry, ale racionálny zákazník sa správa dynamicky (čiže migruje) a bez emócií. Raz je výhodné to inokedy tamto..

    A Easy Free ani po zdražení nie je drahšie ako O2 feer.
    Minúta 9c vs 13c
    2GB 9€ vs 11€

    A konkurenciu má O2 silnú, v konkrétnych prípadoch aj TESCOmobil a FunFon

    petris21.10.2013 - 10:41 Trvalý odkaz

    vidis to cele dost jednoducho. a ono to je mierne inak.

    ak totiz v o2 volas po prvej minute zdarma tak s easy free volas aj vo vlastnej sieti za 10 centov za minutu a platis kazdu minutu hovoru. tych 9 centov za minutu je len ak... oblubena finta milovnikov telekomu je uvadzat 9 centov.

    ak v o2 volas za rovnaky peniaz aj do celej eu tak v telekome prevolas aj strechu nad hlavou ak zavolas napriklad pribuznemu do ceska.

    ak by si chcel operovat s easy time tak tam sice volas vo vlastnej sieti za 15 centov ale zaroven aj minuta na slovensku uz stoji az 12 centov. a to uz tak "vyrazne lepsie" nevyzera ani na monitore ze? navyse 15 centov zaplatis aj za hovor vo vlastnej sieti ktory bude trvat 10 sekund. 15 centov je cena za hovor vo vlastnej sieti. a k tomu vsetkemu dostanes v telekome este aj najdrahsie sms spravy - len v telekome ta jedna sms sprava na slovensku bude stat az 10 centov. teda takmer dvojnasobok toho co u konkurencie.

    racionalny zakaznik si vyberie to co je prenho najvyhodnejsie. racionalny zakaznik urcite nema cas denne sediet nad ponukami mobilnych operatorov aby odsledoval kde maju akciu na dobitie alebo aby odsledoval kde je o cent "lacnejsia" minuta pri volaniach na slovensku a aby ako ty vravis sa spraval dynamicky a migroval. mozno deti maju na podobne excesy cas.

    tesco mobil nieje konkurencia o2. tesco mobil je predovsetkym partnersky produkt sluziaci najma na doplnenie portfolia sluzieb o2. to by si ako etalon toho racionalneho dynamickeho migrujuceho zakaznika o ktorom pises mohol vediet - pretoze predpokladam ze si ako racionalneho dynamickeho migrujuceho zakaznika myslel predovsetkym seba.

    nobody21.10.2013 - 10:48 Trvalý odkaz

    To Petr: Marketingové oddelenie by tu mohlo spomenúť a porovnať pokrytie 3g internetu pre O2, nech to je kompletné. :-D Fakt množstvo ľudí volá pravidelne po celej EÚ. ;-)

    petris21.10.2013 - 11:28 Trvalý odkaz

    potom co ma uz jeden co sa nevedel zmierit s tym ze niekto moze mat iny nazor na vec nazval pracovnikom microsoftu ma uz tvoje naozaj hlupe podozrenie alebo dokonca narceni zo zamestnania na marketingovom oddeleni nejakeho operatora naozaj strasne rozosmiali.

    takze drahy niktos: ak by si cital poriadne tak by si nemohol prehliadnut cast o tom ze: "racionalny zakaznik si vyberie to co je prenho najvyhodnejsie. racionalny zakaznik urcite nema cas denne sediet nad ponukami mobilnych operatorov aby odsledoval kde maju akciu na dobitie alebo aby odsledoval kde je o cent "lacnejsia" minuta pri volaniach na slovensku a aby ako ty vravis sa spraval dynamicky a migroval. mozno deti maju na podobne excesy cas."

    to by sa ti ale potom tazko pisala ta tvoja uplne zbytocna uvaha o marketingovom oddeleni a o tom ako mnozstvo ludi vola do celej eu. mam ta lutovat? nie. dobre sa na tych tvojich hlupostiach bavim.

    nobody21.10.2013 - 18:46 Trvalý odkaz

    Jediné hlúposti píšeš ty, vypichnúť niečo a to považovať za výhodu chce poriadne obmedzenie, ale keď za to berieš plat, tak nie je divu, že tu píšeš také ody. Ešte si zabudol podotknúť koľko platí kredit u tvojho chlebodarcu. Taktiež doporučujem vrátiť sa do základnej školy a do študovať matematiku. Nevedel som, že 13 a 10 poprípade 9 je rozdiel jedného centu. Pekný i keď asi v tvojom prípade veľmi obmedzený deň prajem.

    petris21.10.2013 - 19:08 Trvalý odkaz

    chcel by som brať plat za tie tvoje hlúposti čo si tu popísal. to žiaľ ale môžu len takí jedinci ako ty.

    koľko platí kredit u môjho chlebodarcu? môj cvhlebodarca neposkytuje žiadne služby ktoré sú viazané na nejaký kredit. ale to sa indivíduam podobným tebe vysvetľuje len veľmi ťažko. oni všetko vedia tak ako ty najlepšie a jediní vedia všetko.

    aby ti nebolo ľúto že som vypichol len niečo tak vypichnúť sa toho dá v prípade easy kariet viac. napríklad povinný zostatok 24 centov aby ti fungovali dátové služby za ktoré si už zaplatil - opetátor si schramstol za ne TVOJ kredit. a keď nebudeš mať zostatok ktorý operátor nazval povinným jednoducho na služby zabudni.

    ďalej sa dá vypichnúť kombinácia balíčkov do vlastnej siete a do všetkých slovenských sietí kedy pri takejto kombinácii ti operátor najprv doslova ukradne tvoje minúty do všetkých sietí aj pri volaní do vlastnej siete. tak prídeš o predplatené minúty do všetkých sietí.

    vypichnúť sa dá aj pokrytie telekomu kde po toľkých rokoch na slovensku majú plno lokalít len s gprs pokrytím.

    vypichnúť sa dá aj úvodný kredit ktorého platnosť je 90 dní a nie žiadnych 365. to je presne 4,055556 krát menej ako sa dočítaš v reklamných materiáloch.

    vypichnúť sa toho aj v prípade telekomu dá omnoho viac.

    vypichol som najmä a predovšetkým to že každý normálny človek si vyberie to čo mu najviac vyhovuje. tebe ako "tunajšiemu najväčšiemu frajerovi" to uniklo. a popri tom som spomenul niektoré fakty ktoré mental opomenul. nemám rád ak sa v ktorejkoľvek diskusii neuvedú kompexné informácie.

    u teba to asi funguje inak. tak si tu môžeš znova prísť poškrabkať svoje ohromne prebujnené ego. maj sa.

    risiak21.10.2013 - 20:38 Trvalý odkaz

    to aj niekoho normalneho trapi kolko ma zadarmo dat po aktivacii? vsak 100MB na vyskusanie podla mna staci, ak sa mi paci, aktivujem si datovy balik a je to.
    alebo niekto si aktivuje Easy kartu aj viackrat rocne?

    Rastislav.j22.10.2013 - 13:17 Trvalý odkaz

    stn32
    ak nemáš krátke hovory tak predsa budeš na volania vo vlastnej sieti (mobilnej aj pevnej) používať Easy Time

    Inak na dvoch kartách som už dostal po 2x internet na mesiac za prechod na Easy Free celkom zadarmo (spolu teda 4 krát) koľko by ma to stálo v tom O2?

    petris22.10.2013 - 14:31 Trvalý odkaz

    ale toto je najvacsia hlupost aku som kedy cital. ak ma dlhe hovory do o2 tak ma pouzivat nejake posahane easy time. sak by sa nedoplatil.

    kludne si ten internet za zmenu z free na time nechaj. zmenu mozes uskutocnit bezplatne len raz za 90 dni. to je naozaj vitazstvo. asi patris presne do skupiny deti ktore na sledovanie podobnych hluposti maju cas. to veru nieje ziadne terno. a s tymi 100 mb od novembra uz vobec.

    Peter22.10.2013 - 14:40 Trvalý odkaz

    Ono je to o tom ze pre kazdeho je vyhodnejsie nieco ine a to tu niektory pani asi nevedia pochopit.
    Pokila nemam nikoho z rodiny a znamych v O2 a moje hovory maju tak spravidla do 2 minut tak proste nebudem predsa riesit O2 ked je pre mna vyhodnejsia ina sluzba napr. aj easy.
    Vid priklad: prevolam 50 minut, rozne siete.. Sms neposielam ale aj tak je tam cena rovnaka. Pri pouziti easy 4.50€ a v O2 6.5€.
    Proste tu je zase vyhodnejsia easy, kazdy si vyberie co je pre jeho konkretne vyuzitie najlepsie a nemoze kazdemu tvrdit ze sa to proste neoplati a ze to druhe sa oplati viac.

    Peter22.10.2013 - 14:48 Trvalý odkaz

    Petris podla toho kolko casu travis hadanim sa v tomto fore a studovanim nevyhodnosti obchodnych podmienok operatorov sudim, ze ty budes podla svojej divnej logiky nejake strasne soplave decko alebo nejaky nezamestnany asocialny zakomplexovany pako co nema do coho od dlhej chvile pichnut.

    edit: pardon za pouzite vyrazy ale nieje normalne aby tento pan neustale kazdeho co vyjadri nejaky nesuhlas s jeho nazormi hned urazal ponizoval a robil z neho nejake usoplene decko.

    petris22.10.2013 - 15:01 Trvalý odkaz

    usoplene decko sa zda sa ozvalo. mam prehlad o ponukach o ktorych tu tak zapalene diskutujete.

    ja za to naozaj nemozem ak aj tebe uniklo ze som uz niekde skor napisal ze kazdy normalny clovek si vyberie to co mu najviac vyhuvuje.

    zakomplexovany pako? asocial? este nieco mas na srdci? okrem toho trapneho podpisu? nesadli sme si kubas od mementu kedy som sa tu prisiel spytat na samsung galaxy mini. to ale neznamena ze si od neznameho vojaka ako ty necham vsetko libit. urazat mozes pribuznych doma. asi ta tak vychovali. svojim spravanim len potvrdzujes ze si tym sopliakom o ktorom pises. maj sa.

    redakcii sa ospravedlnujem. no vsetko ma svoje hranice. aj moja ochota znasat urazky od kubasa.

    Peter22.10.2013 - 15:06 Trvalý odkaz

    To uz nepotrebuje dalsi komentar. Presne o tomto som pisal.
    Aby si pochopil ty si mi ukradnuty ale tvoje urazanie diskutujucich ktore tu predvadzas je nehoraznost.

    petris22.10.2013 - 15:24 Trvalý odkaz

    ja na rozdiel od teba nikoho neurazam. ak napisem ze deti maju cas na spekulacie nie je to urazka. ak napisem ze asi ptri do kategorie tychto deti tiez to nie je urazka.

    ja som s asocialmi a podobnymi slovnymi utokmi nezacal. nikomu som ani na rozdiel od teba nenapisal ze je soplave decko.

    ak sa ma nevies inak zbavit nemusis sa snazit nahadzat na mna co najviac spiny. najma ak ide o tvoje klamstva. zamysli sa nad tym sko sa tu prezentujes. je mi jedno ze predovsetkym vo vztahu k mojej osobe.

    poradim ti jednu vec: necitaj moje komentare. ulavi sa ti.

    Bonyek@azet.sk22.10.2013 - 16:19 Trvalý odkaz

    Nič v zlom, ale kde písal o dlhých hovoroch do o2.?

    petris22.10.2013 - 16:26 Trvalý odkaz

    on reagoval na stn.32 ktory pisal toto:

    "stn32
    10 hod 38 min
    Windows Chrome

    je to presne tak ako pise petris..je to jednoduche jak facka..vyhodnost O2 oproti easy mozno demonstrovat na uplne fatalnom a jednoduchom priklade volam napr 15 min vramci vlastnej siete, kolko zaplatim za 15min hovoru v easy free? 15x0,09..tak si to spocitajte a kolko v O2?po 1.minute zadara cize 0,13x1,tak co je vyhodnejsie? a navyse drahsie sms..takze bodka. bez komentara..mimochodom easy by som mal lacnejsie jedine v tom pripade ak by vsetky moje hovory po dobiti kreditu resp pred jeho vycerpanim neboli dlhsie ako 1 minutu..a to sa nestane ani nahodou, kazdy hovor mam cez minutu dokonca vacsinu cez 5,takze nie je o com..a cim dlhsi hovor,tym viac usetrim.. jasny nazorny a jednoduchy dokaz ze O2 je best!"

    ak je teraz prenho o2 the best tak asi nepisal o dlhych volaniach k inemu operatorovi. problemom tychto akoze akademickych debat o "najvyhodnejsej cene" - co je samozrejme hlupost lebo pre kazdeho je najvyhodnejsie nieco ine a neda sa na slovensku povedat ze toto je najvyhodnejsie - je potom to ze ak teraz vola dlho do o2 tak predsa nemoze nutit cele svoje okolie aby preslo s nim k inemu operatorovi.

    Rastislav.j23.10.2013 - 00:25 Trvalý odkaz

    petris
    ak sú, podľa teba, volania z TK do O2 volaniami vo vlastnej sieti, tak potom reklamuj u operátora, že ťa hovor mal stáť 0,15€. Aj keď dosť pochybujem o úspešnosti, ale pravdepodobne ti aspoň vysvetlí čo sú volania vo vlastnej sieti.
    A ak nie sú, požiadaj o vrátenie školného, evidentne tam tvoju výučbu odflákali.

    Musíš byť veľmi zaneprázdnený, ak nedokážeš využiť na podobné záležitosti IT. Skús to, nebudeš tak vyťažený.