Takto fotí Lenovo Moto G5 Plus + videá z mobilu

  • Borland 08.05.2017 - 13:17

    Skoda, ze tu nie su fotky za tmy, resp. horsich svetelnych podmienok. Na jednom videu som videl porovnanie fotiek G5 plus a S7 edge, a aj napriek rovnakej svetelnosti f/1.7 boli fotky G5 plus viditelne viac zasumene.

  • dk10.05.2017 - 04:18 Trvalý odkaz

    tiez sa privravam sa fotky z interieru (rodinne oslavy/momentky deti ako sa hraju), pri Lenove mam neprijemnu skusenost u vibe x2 s vyzehlovanim tvari, takze ludia vypadaju ako voskove figuriny a vlasy sa zlievaju do jedneho celku. Nechcem sa zas popalit, len je tazke najst take foto na porovnanie. vacsinou su tu krajinky a nejake makra, a tie uz maju nastastie aj priemerne mobily na slusnej urovni.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne10.05.2017 - 10:55 Trvalý odkaz

    dk, take fotky odfotis len s niecim co rychlo ostri, top xperie alebo s7, s8. Samsungy tiez zehlia detaily. Fotku sice mas ale tvare su vdaka 26mm natiahnute, a vyzehlene od detailov, snimka umelo prisvetlena. Xperie trosku viac sumia a snimka z nich po zvacseni vyzera ako hrba nitiek v latke, je to take divne. Samozrejme, obe snimky budu pouzitelne na vytlacky 10x15, aj na socialne siete, bez problemov. Pri detoch je potrebne rychle ostrenie, tam zlyhava drviva vacsina mobilov. Ten test co sem dal fonyboy je fajn. Ale lepsie je ist do predajne a skusit si pristroj v ruke, zvycajne su novinky vystavene v elektrach. Aj ked je snimka pekna, a kupis si telefon podla recenzie, aby si zistil, ze 2 sekundy kym zaostri, to si si radsej mohol kupit kompakt s 1" snimacom.. (prva generacia SONY RX100 je za ~ 350).