- Späť na článok
- 4 príspevky
Sony Ericsson T610
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: Honor V40 (View 40)
Vypadá luxusne :-)Diskusia: Fotosúboj: Xiaomi Mi 10T Pro vs. Samsung Galaxy S20 FE
Vďaka. Čo sa týka svetelných efektov, išlo o to, že Huawei / Honor ich majú už dávno a mám ich fakt rád. No a Xiaomi ich začalo integrovať tiež, čo je vítané.Diskusia: Realme 7 - solídny výkon, atraktívna cena
Dobrý tel, hlavne super čítačka prstov na boku, neznášam tu v obrazovke od Samsungu.Diskusia: Huawei kúpil 90 patentov od BlackBerry, väčšina sa týka bezpečnosti
opravene, vdaka. :)Diskusia: Fitbit už je oficiálne súčasťou spoločnosti Google
Google Pay v hodinkách a náramkoch tu nie je podporovaný a Fitbit Pay postupne zanikne, smutné :(
TV program
aspon ze neponuka "falosne doklady", alebo nie si nadmieru spokojny zakaznik huawei :DXiaomi mi t 10 pro
Tento zvuk je bezny aj u inych znaciek. Je to kvoli optickej stabilizacii fotoaparatu.Prenos konkrétnej Aplikácie z mobilu na mobil
Ked si prihlaseny pod rovnakym uctom ako na starom fone, nebudes platit.Realme 6 pro - Nastavenie mikrofónu (šumu/hluku?)
Zdravím. Potrebujem poradiť. Mám Realme 6 pro (Android 10) a pri nahrávaní videí aj...android 11 horna lišta ikony Spotify
Ahojte. Zobrazuje Vám prosim napr.pri Spotify ikonu v hornej lište? alebo pri...
Martin Hombauer 17.06.2005 - 15:30
Na tu dobu dobry mobil ...
anonymous29.10.2006 - 02:52 Trvalý odkaz
Quo: Tak, toto bol moj prvy najdrahsi mobil. Dal som zan kratko pred Vianocami ( par rokov dozadu ) 9990Sk a aj to bolo poznamosti. Chvilu si drzal 1.miesto v rebrickoch ale mne na nom vadila 1 vec - v inom fone mal ten isty obrazok par kB a v tomto foniku ta ista fotka narastla niekolkonasobne :D Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; sk; rv:1.8.1) Gecko/20061010 Firefox/2.0
anonymous07.12.2010 - 10:46 Trvalý odkaz
holubbn: Aj moj to bol 1, mobil ma 65 565 farieb
aj ja som ho kupil po znamostial z PL za 9900 sk
Dlho to bol kral mobilou .
Dodnes mi ide vytiaho som ho po mojej W 800i
ide .
anonymous27.06.2011 - 00:16 Trvalý odkaz
kimi21: Tak tento telefón som mal pár mesiacov aj ja a musím poveda?, že peckový mobil to bol :) asi najlepší po mojej sú?asnej k770i...dokonca som v tom mobile mal dotykový displej :D nejako sa pokazil kontakt nad pravým horným tla?ítko a ke? som tam stla?il displey tak to išlo :)...