Smartfón do 300 €

  • 6 príspevkov
  • Marko 15.03.2012 - 09:15

    Takze rad by som kupil nejaky smartfon do cca 300€ to ale neviem ci sa podari
    takze cenovo mozete aj mierne nad - asi by som potom pockal kym dany model zlacnie
    ak si ho vyberiem ale budem ho mat na pameti ze on splna poziadavky
    Zaroven by som potreboval od niekoho kto sa vyzna upresnit co je na akom OS
    alebo mobile...pretoze uz som davnejsie stratil prehlad...ved uvidite nizsie
    Bol by som rad ak by mobil obsahoval tieto parametre ale mam pocit
    ze niektore vylucuje ostatne a ani jeden nema vsetk

  • Marko15.03.2012 - 09:15 Trvalý odkaz

    Takze rad by som kupil nejaky smartfon do cca 300€ to ale neviem ci sa podari takze cenovo mozete aj mierne nad - asi by som potom pockal kym dany model zlacnie ak si ho vyberiem ale budem ho mat na pameti ze on splna poziadavky Zaroven by som potreboval od niekoho kto sa vyzna upresnit co je na akom OS alebo mobile...pretoze uz som davnejsie stratil prehlad...ved uvidite nizsie Bol by som rad ak by mobil obsahoval tieto parametre ale mam pocit ze niektore vylucuje ostatne a ani jeden nema vsetko ale mozno sa mylim Pozeral som zopar aplikacii ktore by som si rad hodil do mobilu ako musicjet, steam atd...a android a ios je dost v tomto smere podporovany vzhladom na financie ostal skor asi len ten android :D Funkcie Navigacia - najlepsie je zdarma na symbianoch a funguje aj offline co som cital tak na WP7 potrebuje aj datovy prenos a android a ios tam su asi platene takze kolko by tam stala najlacnejsia a dobra navigacia ak by som zvolil iny OS? Skype - myslim ze nie je iba na WP7 zatial - vsade inde je ? Dychanie - informacna dioda - viem o nokiach ako nokia 700 nie je to uplne najdolezitejsia vec ale niekedy sa mi zda ako velmi velmi prakticka...takze maju to aj android telefony pripadne ine ? divx xvid, mkv - plynule prehravanie bud v rozliseni displeja alebo 720p o mkv neviem ci mobily prehravaju + myslim ze na prehravanie divx s titulkami treba externu app - je mozne ju stiahnut na vsetky OS ? aky vykkonostny mobil treba by prehral video v 720p pripadne v rozliseni displeja ? HDMI - k tomu by sa zisiel vystup HDMI ale to je skor okrajova vlastnost Fotak s bleskom a autofokusom nie je az taky podstatny opat len ako plusove body nemusi mat sd karty ak ma aspon 8GB pamat wifi tethering - viem ze android to ma v zaklade a co ostatne os ? existuju na to app ? nemusi mat rychle CPU a GPU hry na tom az tak hrat nebudem resp. tie co su bezia asi v pohode na kazdom novom smartfone Flash - WP7 a iOS nema..a co ostatne ? existuje moznost doinstalovat tak aby som mohol pozerat filmy na nejakych strankach cez flash...alebo hrat nejake flash hry alebo je to obmedzene iba na app youtube ? hrubka do 10mm - to je pre mna maximalna hrubka mam rad tenke mobily :) nie menej ako 512 MB pamete - povazuje to za dobre minimum prehliadac - ios ma safari to je urcite v pohode wp7 asi IE - na ostatnych OS je co ? je lepsia OPERA ako spominane prehliadace ? podporuje niektory prehliadac flash nativne ? ze to prehram v prehliadaci ? Tak skuste sa vyjadrit budem rad za tento prehlad !!! :tleskani

    Menthol15.03.2012 - 22:46 Trvalý odkaz

    zober si nokiu n8. Máš tam hdmi, usb otg, foťák šupa, xenónový blesk, flash, divx, xvid, hd video, offline navigáciu, fm radio a aj fm vysielač, baterka vydrží 3 dni v pohodičke.

    Menthol15.03.2012 - 22:48 Trvalý odkaz

    a never ludom, že symbian je zlý, dokáže všetko to čo android a oveľa viac

    Menthol15.03.2012 - 23:12 Trvalý odkaz

    analógový vstup, zapojíš to aj na 30 ročnú telku, kvalitná kovová konštrukcia, viditeľnosť displeja na slnku výborná ak nie najlepšia, rýchle reakcie aj pri 15 spustených aplikáciach. A nie hocijakých. Navigigácia, net, sťahovanie, a iné a tel je stále použiteľný, na ovi store máš kopu apps. I keď na androide markete je ich 5x viac ale kopu z nich už má n8čka v sebe. A nie je tam 30x rovnaká aplikácia len od iného výrobcu. Mám ho už viac ako rok a len raz zmrzol, že som ho musel vypnúť. 100%tná spokojnosť.

    Menthol15.03.2012 - 23:15 Trvalý odkaz

    a ešte som zabudol 16gb pamať + možnosť dokúpiť 32gb kartu. Čiže 48gb to je slušné.