Samsung vydal bezpečnostné pokyny pre majiteľov Galaxy Note 7

  • palah 12.10.2016 - 21:39

    O.K. Mám SGS 5 neo. A začínam sa báť ho nechať nabíjať cez noc. Čo na to Samsung? A vráti mi money. ? Stratil som dôveru k značke. Mám z toho stres !!! Mám ho v záruke. Nevyhoríme? A čo na to moja poisťovňa? Prečo mi firma Samsung robí takéto nervy ???

  • Peter Čapkovič13.10.2016 - 08:25 Trvalý odkaz

    Kto je na tvoje kecy a citové výlevy zvedavý...??????

    Bonyek@azet.sk13.10.2016 - 13:02 Trvalý odkaz

    môžte si po diskutovať o tom V súkromnej správe.

    Tie otázky môže položiť priamo výrobcovi, prečo sa na ko...... pýta v diskusii? v článku je dokonca aj kontakt na nich.

    ondrakomous13.10.2016 - 15:36 Trvalý odkaz

    od toho je verejny forum, aby se resili veci verejne, nevidim na jeho prispevku nic zavadneho. jsou to celkem zakladni a vecne otazky.

    Tomas13.10.2016 - 17:39 Trvalý odkaz

    Takze, S5 neo sa predava uz niekolko rokov uplne bez problemov. Preco by odrazu mal byt s tymto modelom nejaky problem? Keby takto prehnane dramatizujeme kazdy jeden produkt a kazdu znacku, ktora mala niekedy nejaky problem, ludstvo by dnes bolo opat v dobe kamennej, lebo by nemohlo pouzivat ziadne technologie. Niektori ludia...

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne13.10.2016 - 18:10 Trvalý odkaz

    Note7 vracen na znackove prodejne Samsung v Brne

    1, pri vymene za S7 nebo S7edge dostanete 10% slevu
    2, pokud chcete vratit penize, tak na ucet do max. 3 pracovnich dnu
    3, kdyz donesete nekompletni baleni (napr. bude chybet nabijecka nebo sluchatka - oboji asi ne), tak maji pokyn to neresit
    4, zustavaji vam bryle
    5, zadna jina kompenzace neni

    PS: protoze jsem mel pred tim s7edge, u ktere jsem mel promo zaruku 12m na rozbiti, budu chtit od Samsungu to stejne navest i na muj novy S7edge. Uvidim, jak pochodim.

    Zdroj: https://plus.google.com/+RenéZavadil/posts/7sDqduRZJs8

    ondrakomous13.10.2016 - 18:25 Trvalý odkaz

    jasne protoze to byla "malicka chybicka", tak samsung vyzval vsechny zakazniky k vypnuti mobilu a jinak ok? asi je na slovensku chapany "maly problem" prijit o miliardy, vis kolik je to nul, protoze ja to nevim, ale dokazu si predstavit, kolik lidi na samsungu to muselo resit, jak to muze "zruinovat celou jejich firmu", kbyby takovou chybu udelala stedne velka firma, tak ji to polozi. predstav si, ze mas lidem vracet zbozi za miliardy.v prvni rade nejde ani o penize, jde o dobrou povest, kazda firma chce mit jenom kladny reference, v druhy rade malem shorelo letadlo nekde ve statech. technoligie jsou fajn, ale tady byli v ohrozeni lidsky zivoty. reknes si blbej telefon, ale on opravdu muze zapalit cely letadlo, nebo barak, auto, cloveka muze popalit, to je docela fatalni chyba, zadny banalni problem, jak popisujes.

    Tomas13.10.2016 - 18:42 Trvalý odkaz

    Raz mi zhorel zdroj na PC a teraz mam prestat pouzivat pocitace? Dokonca mi raz zacala dymit telka a teraz co, nemam uz pozerat nikdy televizor? Neviem ci sa pamatate, ked bola v USA ta afera s Toytami, co samovolne zrychlovali... A vies co je teraz s Toyotou? Je to najhodnotnejsia automobilka na vsete. Miliony el. zariadeni zhoreli, padaju lietadla, vrtulniky. Technika proste zlyhava. Tomu sa nevyhnes. Treba sa na to ale pozerat normalne, s chladnou hlavou a neprehanat to s dramatickymi a hysterickymi reakciami a nerobit zo zeba šaša, ze.

    ondrakomous13.10.2016 - 19:23 Trvalý odkaz

    jenze rozdil je, ze telefon nosis v kapse.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy13.10.2016 - 19:50 Trvalý odkaz

    A auto mas zaparmovane pred domom... :D ked toyota sama zrychlovala tak nehrozilo ziadne nebezpečenstvo v porovnani s horiacim mobilom. Tak si to ondro myslel?

    ondrakomous13.10.2016 - 19:53 Trvalý odkaz

    neco jinyho bylo pred triceti lety a neco jinyho je dnes, myslim, ze ten primer je uplne od veci, tezko rict, kolika telefonu se to tykalo, kdyby to byl kazdy 100ks, tak je to porad obrovsky cislo. navic predelat vyrobni linky ze dne na den nedokazes.medialni tlak je uplne v cajku a vsechna ta histerie je v naprostym poradku. nevim jak to spolu souvisi, ze jako nejhodnotnejsi firma udelala chybu, samsung udelal chybu a muze jit uplne do kopru, priklad presne opacny. firma si ten smer urcila sama, delala vadny telefony, to je proste fakt, i kdyby to bylo v malym meritku, tak je to vzdycky chyba. myslim, ze je fer prodavat zbozi, ktery je nezavadny. samsung jenom dostal to, co si sam zaslouzil. u nas v cechach na to mame prislovi "na kazdy samsung se vari voda"

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy13.10.2016 - 20:10 Trvalý odkaz

    Pisal sa rok 2010 ked sa v médiách písalo toto:
    V posledných týždňoch sa toho o Toyote veľa napísalo. Problémy s plynovými pedálmi u ôsmych modelov poškodili dobrú povesť tejto automobilky. Samovoľné zrýchľovanie bolo príčinou, a možno aj zámienkou viacerých dopravných nehôd.

    Odškodňovanie poškodených majiteľov je finančne nákladný proces. Až 200 dopravných nehôd, z toho 16 smrteľných, má za následok súdne procesy a ďaľšie odškodňovania. Dohromady bolo závadných až 4.5 milióna áut.
    Co je vedla toho aféra s note7.
    Ze by za v amerike alebo hoc kde na svete kvoli tomu Toyota prestala predavat?! Asi ani nie.
    Zdroj: hybrid.cz

    dasilva13.10.2016 - 20:26 Trvalý odkaz

    O.K. tak tu všetci píšte výrobcovi.(Bonyek neviem prečo tu čmucháš) A pepo30 ty si si pozri ceny fónov a porozmýšľaj že značka Samsung má problém. Ak máš aj ty takýto telefón tiež ho nebudeš nabíjať cez noc a budeš ho kontrolovať cca 15 min. či ti náhodou nehoríííí???? A nakoniec tá reakcia bola myslená ako ŽART !!! A myslím že auto značky Samsung by ste si už nekúpili :-)

    ondrakomous13.10.2016 - 20:50 Trvalý odkaz

    v zivote jsem o ty firme neslysel. jezdim s holkama v mercedesu. snad me zitra nebude nikdo chytat za slovo, kdyz prijedu normalne na kole.

    Tomas13.10.2016 - 20:54 Trvalý odkaz

    Aby bolo jasne, ja nijak tuto situaciu nezlahcujem. Je to nebezpecny telefon a kludne by mohol sposobit poziar domu a podobne. Treba ho vratit a Samsung vam vrati prachy alebo si zoberiete iny mobil, ako pisal Wayne.
    Ja len vravim, ze prehnane reakcie a hysteria este nikomu nepomohli. A to ze ma problem jeden model, neznamena, ze odrazu nejak zazracne budu mat problem aj ine, rokmi preverene a roky predavane mobily (alebo ine veci znacky Samsung). Ten pripad s Toyotou som uviedol ako priklad, ze chyby proste robia vsetci (aj ti najvacsi) a pri priemyselnej vyrobe v milionoch kusov, sa tomu prakticky ani neda vyhnut. Vzdy sa najde vadny batch a bude riesit nejaka reklamacia. Bohuzial teraz to bola chyba, ktora ma fatalne nasledky v podobe poziaru, a nie len nejaka banalita ako umierajuci display, problemy so sietou ci ine.