Samsung Galaxy S6 edge+ - sklamanie sa nekoná

  • Dušan 28.08.2015 - 23:36

    Samsung je hnoj, nie len smartfón, ale ako značka celkovo- Tv, pračky..., to je nie len moja skúsenosť, ale ako nechutne napodobňujú apple aj v organizácii balenia je len ďalší dôkaz úpadku.

  • nerd28.08.2015 - 23:47 Trvalý odkaz

    tvoj prispevok patri do kategorie "hnoj"

    jarpo29.08.2015 - 22:36 Trvalý odkaz

    arkon: Tiež mám so samsungom podobné negatívn skúsenosti, ale aj tak by som sem takýto príspevok nenapísal... Trošku úrovne by to chcelo :)

    Dušan29.08.2015 - 23:22 Trvalý odkaz

    to nie je o úrovni, tiež som samsungu dal šancu mal som ešte kedysi dávno U600 odišlo tam postupne všetko- dotyk, foťák, soft... , nedávno som bol krátko nútený použivať galaxy fame, kým som došetril, ale k veci. presaturované farby, neodladený android, odchádzajúce základné dosky....mám pokračovať...myslím, že nie je treba. To k telefónom, mám v blízkom okruhu priateľov predajcov operátorov, predajcov čiernej a bielej techniky a opravára bielej techniky a viem svoje, takže nie som len nejaký odporca typu odišla mi S5ka mini po dvoch týždňoch. Som človek ktorý sa vie poučiť zo svojej, ale aj cudzej skúsenosti a preto tvrdím to, čo tvrdím. snáď mal tento príspevok viac "úrovne" , ale písal som ho hlavne pre ľudí ktorí o tejto sračke uvažujú, ale dajú si povedať. PEACE.
    PS: donedávna som bol android + , ale už viem čo nechutne predražený IOS vie poskytnúť.

    PS2: vlastním samsung vysávač a vypadávajća trubka na podlahu, ktorá nemá istenie ani závit ruší susedov asi sa na konštrukčnej hale stala chyba....

    aston14729.08.2015 - 23:29 Trvalý odkaz

    Riso cenu by som uz v tejto lige neriesil. Pre tych co ho skutocne potrebuju je to nepodstatny udaj, lebo C/B ratio je podstatnejsie. Tam sa uz hrame o firmenych aplikaciach a firemnom konekte. Pripadne o enviromente co ma kazdy doma. Chapem ze su zakaznici co sleduju cenu, ale aspon maju motiv viac makat. Takze super ze je konecne platna konkurencia pre iOS aspon sa v jablcku pohnu :).

    Profile picture for user zedenko@gmail.com

    Ronn30.08.2015 - 12:18 Trvalý odkaz

    arkon mas vyroky iOvce, mal som samsung galaxy S3, S3neo, A3 a ziadny problem som nezaznamenal, rovnako mam 2 TV od Samsungu, jednu 3 roky a druhu 6 rokov, rovnako bez problemov. Mal som iPhone 4 a musel som na nom menit Home button a teraz mozem tvrdit ze Apple robi sunty :D To su take nazory maleho dietata. Samsung je hnoj asi tak ako vsetky ostatne znacky :)

    PS: vysavac by som si od samsungu nekupil, to je ako kupit si mobil od Beka :D

    Dušan30.08.2015 - 23:17 Trvalý odkaz

    iOvca, hmm a vieš že ma toto oslovenie momentálne neuráža (bol som silný skeptik značky apple ale dal som šancu a super), to je ale vedľajšie. zlý kus sa podarí každej značke. Ale máloktorá značka sa snaží tak masívne dostať do každého segmentu bielej aj čiernej techniky ako práve samsung. Určite by som to uvítal keby v každom hernom poli mali náskok prípadne relevantného lídra,ale nemajú. Snažia sa robiť všetko, ale nič nedotiahnu k dokonalosti. A myslím že nikto nie je slepý a reklama samungu je priam nechutná- vysvietený panel u operátora plus človek naviac, ktorý ponúka len jednu značku, po príchode do elektra sú dve no frost chladničky v osobitnom panely "to pravé" a podobne. Jediné čo samsungu viem uznať je fakt, že sa držia doslovne JOBSovho výroku: dobrí umelci kopírujú, tí najlepší kradnú.

    Profile picture for user zedenko@gmail.com

    Ronn31.08.2015 - 00:14 Trvalý odkaz

    Hovoril som o vyroku iOvce, nie ze si, takze nie sa na co urazat. Vlajkove lode samsungu, HTC A dalsich su minimalne rovnako kvalitne ako Apple. Narozdiel od applu robia ostatni aj lacne a spomalene sunty ;)

    Bonyek@azet.sk01.09.2015 - 11:54 Trvalý odkaz

    vysuvacky samsungu a všeobecne trpeli kadejakými problémami kvoli flexikáblu. Ten FAME som sice ani nedržal v ruke, no ten, alebo podoby mobil by som kúpil niekomu tak max.za trest. :-) na základe toho by som značku nehodnotil. ;-)
    Aj keď je pravdou, že kvalita/životnosť výrobkov klesá z roka na rok, zial tak to je pri všetkých výrobcoch.

    Me_Gusta01.09.2015 - 20:42 Trvalý odkaz

    každému sa podarí vyrobiť zlý kus to áno, ale málokomu sa podarí predrať do predaja z model plastelíny ;)

    oliver9902.09.2015 - 12:15 Trvalý odkaz

    "A tak zatiaľ používam pavučinový efekt známy z mnohých iPhonov mojich kamarátov. Rozbité ochranné sklíčko nijak nebráni dotykovému používaniu."
    padol ti na beton? nerozmyslal si nad poistenim

    ondrakomous02.09.2015 - 15:07 Trvalý odkaz

    Ked se ti rozbije mobil za 1000 euro, je to na maslu.

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease02.09.2015 - 17:06 Trvalý odkaz

    Tak mu/im treba..
    Je toľko spôsobov ako tomu zabrániť. Tiež mám známych s pavučinami. Niektorí dokonca vpredu aj v zadu (IP 4s)
    Húževnatú fóliu, alebo sendvičové tempered glass, to proste neeeee.

    A div sa svet ONO sa to deje skôr na drahších fonoch. Prečo?
    Lebo tvrdené sklo. A čím je tvrdšie - tým je krehkejšie. Fyziku neo*ebeš.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne02.09.2015 - 17:42 Trvalý odkaz

    Mne sa najviac oplatila folia screenshield zatial. Mam ju asi na vsetkom co pouzivam, aj ked stoji trosku viac. Inac obycajna folia za par centov pomoze... Na zavodnom vecierku mi spadol este Xiaomi Mi2 na zem a doslova sa rozplasol na baterku kryt a displej... som ho poskladal a fungoval normalne dalej, okrem drobnej ryhy na okraji mu nic nebolo, a z 1.5m+ na drevenu dlazku, no bola to šupa. Aj Lumia 930 ma trochu obite rohy uz tiez dostala stretko s betonom na benzinke, ked som sa chcel pochvalit a dal z neho dole puzdro v ktorom ho mam. a akurat vtedy... no ale to je jedno, displej zostal v pohode. zato taka S3 pri pade "face down" na chodnik si vypytala 130 evri za opravu.

    Folia je dobra vec.

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease02.09.2015 - 20:10 Trvalý odkaz

    Off topic:
    Na IFA asi nie je WiFi :-P

    Peter Čapkovič07.09.2015 - 18:27 Trvalý odkaz

    to Arkon:
    Na základe dvoch najlacnejších modelov, ktoré ako tu niekto spomenul by som nekupil ani neprateľovi za trest porovnavaš za mobil s 5 nasobnou cenou.. Tak to už hej, pravý hejter. Možno časom ked dospeješ zvykne prísť aj rozum, neboj dočkáš sa aj ty. Niekto skor , niekto neskor. Ale je pravda, že niektorí aj nikdy...

    Dušan08.09.2015 - 17:34 Trvalý odkaz

    30ty Pepo treba si prečítať celé moje príspevky, nečerpal som v nich len z mojej skúsenosti, ale predovšetkým ľudí v mojom okolí, ktorí si vlajkovú loď (S3, S4 a S5) kúpili. A len tak na okraj U600 bol v čase vydania najtenší slaider na trhu a reklamné plagáty boli snáď všade v Blave ale to je jedno lebo som malý chlapec a vlasne si to ani nepamätam...

    Peter Čapkovič08.09.2015 - 21:37 Trvalý odkaz

    Žiaľ presne tak. Hodnotiť na základe jeden známy známeho povedal, že ho mal a ja som mal asi pred 8 rokmi nejake modely... Prepač ale to sa ani endá komentovať...

    Dušan08.09.2015 - 23:10 Trvalý odkaz

    máš pravdu nedá sa keď ideš večer na pivo s kamarátom ktorého poznáš 10 rokov a povie ti že po týždni od kúpy išiel do opravy lebo skoro zhorel na nabíjačke- vadná základná doska, o mesiac sa ocitne v servise opäť, lebo sa nikto nedovolá...a zase uznaná reklamácia- že soft na prd... atď, ale je to vlastne jedno lebo zase si neprečítal celý komentár...že vyberavosť vnímania... nevadí, možno to dáš nakoiec :)

    Peter Čapkovič09.09.2015 - 13:07 Trvalý odkaz

    Hmm tak to ano, maš jedneho kamarata čo mal problemy... Naozaj z mld predanych kusov toto ani nie je možne...

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy23.11.2015 - 20:32 Trvalý odkaz

    Stanley ty si nepoučiteľnY, kolko krát ti treba napísať aby si sem nedával linky na takéto nezmysly? Na tom serveri majú "zarucene" info o tom ako bude vyzerá a aj o tom ze ho predstavia už na prelome rokov... Takto to u nich funguje už od predstavenia S3. Este nikdy sa nestalo ze by im takýto tip vyšiel. Ten Samsung si robí čo chce a vzdy to predstaví až na prelome februáru a marca.

    Matus23.11.2015 - 20:35 Trvalý odkaz

    nezmysli? tak preco to dava mojandroid.sk ako hlavny clanok?oni si zdroje neoveruju? resp nikto ich na to neupozorni ze to je blbost a fail..?

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease23.11.2015 - 20:45 Trvalý odkaz

    Tak niektoré weby "žijú" z povestí a FAKEov :D

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy23.11.2015 - 20:49 Trvalý odkaz

    Stanley nekedy mam pocit ze si sa vyskytol len minulý mesiac..
    Kto ti môže overiť niečo takéto? Jedine ze by si sa spytal v samsungu :D

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy23.11.2015 - 21:25 Trvalý odkaz

    boze ty si jak madar! kolko krat si uz tento rok cital o predstaveni Mi5? myslis ze niekedy xiaomi napisalo ze ju predstavia a potom si to rozmyslelo? bulvar ako gsmarena mojandroid a podobne weby ziju z toho ze zverejnuju kazdy render ktory urobi a zavesi na net nejaky podobany tinedzer.
    pockaj si na oficialne spravy nebudes sa tolko rozculovat.

    Lenka Ivančíková23.11.2015 - 22:16 Trvalý odkaz

    vidim, ze mame rozumnych citatelov (tych je dufam vacsina), ktori vedia, ze nie vsetko, co sa pise na nete je pravda. :) a chapu, preco o niecom takom neinformujeme, alebo neradi informujeme. A prestan sem davat ten spam, Stanley. Ked ti tu tolko veci chyba, zaloz si vlastnu stranku a tam davaj vsetok ten balast z agentury JPP. Vdaka.

    Lenka Ivančíková24.11.2015 - 01:08 Trvalý odkaz

    Zasa som to tu musela poupratovat. Pokial si niekto mysli, ze ked mame demokraciu, moze si pisat co chce, tak je na velkom omyle. Kazdy, kto sa tu registruje, musi odsuhlasit, ze bude dodrziavat podmienky tohto webu. Kto ich porusuje, nema tu co hladat a nie je tu vitany. O takych citatelov nemame zaujem.

    Tomas18.03.2016 - 16:41 Trvalý odkaz

    Ja len tolko, ze prave sa mi stahuje 1,33 GB update, co bude pravdepodobne Marshmallow... Mam tzv. "unlocked" verziu SM-G928F.

    Tomas25.04.2017 - 12:11 Trvalý odkaz

    Opat ja... Konecne dorazil Android 7.0 :)

    Peter25.04.2017 - 12:33 Trvalý odkaz

    Mne na obyčajnú S6tku ešte nič neprišlo, prečo? Ved niekto písal pred týždňom asi že už má na S6 a ja nič. :(((

    Tomas25.04.2017 - 12:47 Trvalý odkaz

    Mas telefon od operatora? Ja som dnes rano zo zvedavosti skusil cez OTA a dost ma to prekvapilo. Aj ked uz bolo nacase.

    Peter26.04.2017 - 18:21 Trvalý odkaz

    Co je OTA mi prvé vysvetli :D
    Nemám od operátora. Z Datartu mam.
    Ty máš odkiaľ?

    Tomas26.04.2017 - 19:24 Trvalý odkaz

    Skus ist do nastaveni, informacie o zariadni a tam je manualne stahovanie aktualizacii. Skus, ci ti neponukne update. Ak nie, napise ti, ze najnovsie aktualizacie uz boli nainstalovane. Ja mam telefon z Nay:)

    Peter27.04.2017 - 02:57 Trvalý odkaz

    Oxy vymeň vložku ;)
    Viem si nájsť co je OTA, aj som si našiel. Len som chcel presnejšie od Merricka, kde to nájdem a ci mysli tym Ota to manuálne aktualizácie zabudované v mobile alebo niečo iné.

    Merrick. Jop to som pozeral už skôr. Nebol som si istý, že či to myslíš práve to. Nič tam nemám. Iba ze už všetko je nainštalované. Posledný update bol cca 180mb asi pred týždňom.