Samsung Galaxy S Light Luxury (základné info)

  • Ondrej 22.05.2018 - 12:04

    Samsung je s tými cenami totálne mimo. To bude len prepadák. Navyše zobrali si to najhoršie z S8 a síce polohu skenera odtlačku prstov. Veď za tú cenu môžete mať S8, kto by si len toto kúpil?

  • paul22.05.2018 - 13:55 Trvalý odkaz

    Mozu akokolvek upravovat, vylepsovat a "sperkovat" ten ich dizajn, od zakladu je to cele zle a je to dizajnovy odpad. Konkurencia je uplne inde...

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne22.05.2018 - 14:30 Trvalý odkaz

    No paul, jedine ze tym "dalej" myslis vyrezy :)

    Peter22.05.2018 - 16:46 Trvalý odkaz

    Paul, dovoľ aby som sa ti zasmial, HaHaHa ...
    Konkurencia je ďalej? Povedz mi aká iná značka smartfonov sa čo i len doťahuje na technologickú stránku samsungu.

    paul22.05.2018 - 20:11 Trvalý odkaz

    Oskar, smiat sa mozem len ja, pretoze som pisal o dizajne telefonov od samsungu, nie o technologickej stránke. Tak mozno nabudúce trafis odpoveď :)

    Wayne tak mne osobne vyrezy vobec neprekážajú a konkurencne telefony s vyrezmi su omnoho krajsie podla mojho názoru ako hociktorý model od samsungu :)

    Tomas22.05.2018 - 20:52 Trvalý odkaz

    Vyrez je hnus. A vedia to aj vyrobcovia, preto ponukaju moznost skryt ho

    paul22.05.2018 - 23:07 Trvalý odkaz

    Podľa mna je užitočnejšie mat okolo slúchadla a kamery display ako by tam za iných okolnosti bol prázdny priestor. Ale to už odbocujeme od témy, tu predsa neriešime výrez :)

    Peter23.05.2018 - 00:30 Trvalý odkaz

    vyrez je fajn, ale nie každý ho vie urobiť pekným. Ako som už raz spomínal, napríklad na huawei je odporný.

    Paul, ja som myslel na techologickú stránku ohľadom zahnutia strán a ich dotykovej plochy a takisto aj ku kvalite zobrazenia toho ohnutého displeja, niektorí výrobcovia, ktorí sa snažia alebo snažili o ohnutý displej po bokoch mali tie farby uplné iné a hrozne vyzerajúce v porovnaní s farbami na rovnej ploche displeja a dotyk na ohnutých častiach tiež nebol bohvie čo.
    Zober si to tak, že niekto ma výrez a rámčeky pod a vedľa displeja (na Xku ich mam po obvode dosť hrubé, len Apple sa to snažil "zamaskovať") no a rada S a note od samsungu ma hore a dole ale po bokoch nie.

    paul23.05.2018 - 16:54 Trvalý odkaz

    o tom sa nehadam, ze ma samsung kvalitne displaye, opat podotknem, ze hodnotim dizajnovu stranku samsungu ako vyrobcu telefonov a ci uz maju zahnuty display, alebo by mali display s vyrezom, proste su pre mna ich telefony maximalne dizajnovo neatraktivne.

    K tomu zahnutiu, osobne sa mi paci aj taketo riesenie ze po bokoch nema ramceky, ale je zahnuty display, no stale to nic nemeni na tom ze vo vysledku z toho samsung urobil aj tak skarede zariadenie :D