Samsung Galaxy Note (Samsung N7000)

  • ivica 14.04.2012 - 10:33

    Takmer úplná zhoda, Note je perfektný prístroj, troška horšia ovládateľnosť najmä pre ženy / predsa len tie ruky máme menšie/ ale pozitíva plne vyvážia tento nedostatok. To zohrievanie pri náročnejších aplikáciach mi nevadí, nakoniec pre hry mám tablet. Spolu s Note som používala aj nový iPhone, niektorí sa síce utešujú, že na veľkosti nezáleží, ja som však už iPhone radšej venovala synovcovi. Ten mrňavý displej je pre detské ruky

  • Martin Hrúzik14.04.2012 - 17:43 Trvalý odkaz

    Scasti suhlasim. Pouzival som podobne ako autor Galaxy Nexus, SGS2 a Note, Note som vsdak nakoniec predal. Cakal som od neho totiz viac. Je to stale iba prerasteny telefon, od tabletu ma daleko a to najma vdaka pouzitemu dpi. Keby dal vyrobca nizsie dpi, bolo by to ako tablet pouzitelnejsie. Pismo aj vsetko je na nom zbytocne velke.
    Co sa tyka spominanych negativ:
    - občas sú to veľké rozmery (fotografovanie jednou rukou)
    UPLNY SUHLAS, JE AZ PRIVELK NA DENNE NOSENIE
    - nezmestí sa do žiadneho štandardného držiaku v aute (riešením je napr. Brodit)
    NESUHLASIM, DO MOJHO UNIVERZALNEHO DRZIAKU SA BEZ PROBLEMOV ZMESTIL NA VYSKU (a to mam najlacnejsi smejd z ebayu)
    - absencia mechanickej spúšte fotoaparátu
    TO JE CHYBA SNAD VSETKYCH ANDROIDOV, NIE NOTEU
    - výmena microSD vyžaduje vybratie batérie
    MICRO SD VKLADAM PRI KUPE TELEFONU A VYBERAM PRI PREDAJI :)
    - občas pomalšie reakcie než som čakal
    SUHLASIM, MYSLIM ZE SA TO ZLEPSI PO AKTUALIZACII NA ICS, SGS2 TO POMOHLO
    - mierne znížená citlivosť dotykového displeja
    NESUHLASIM, ASPON MOJ NOTE REAGUJE UPLNE ROVNAKO AKO SGS2, VRSTVA KTORA JE TAM KVOLI PERU PODLA MNA NEMA ZIADNY VPLYV NA KAPACITNU VRSTVU

    Inak velmi pekne zhrnutie.

    Pavol Pavučko14.04.2012 - 20:38 Trvalý odkaz

    no som si vsimol ze pisalo tam ze obcas pomale reakcie ja by som povedal ze to ma problem kazdy android (nedoladeny system) pocase sa bude viacej spomalovat tak ja som uz len fanusik WP 7 a WP 8 :D

    Noddy14.04.2012 - 20:57 Trvalý odkaz

    Vsade je ospevovany displej. Je sice uzasny svojimi rozmermi a moznostou pisania dotykovym perom, ale farebne podanie a celkova kvalita zobrazenia je v porovnani s SGS II o poznanie slabsia.

    hipisko19.04.2012 - 12:48 Trvalý odkaz

    noddy nebol rozdiel len v nastaveni farieb? Lebo aj note ma super amoled. Za dalsie, nechapem hnidopichstvo ohladom farieb, ci ciernociernej, to fakt upravujes na mobile grafiku, ked ti tak velmi zalezi na farbach?
    ja som bol po otvoreni krabice az zhrozeny, prvu minutu som si nadaval, ze vyhodene peniaze. Ale po pol hodine hrania sa s tymto phonom som chytil do ruk nas5 svoj stary iphone 4 a vtedy mi pripadal ako nejaka mala hracka pre deti len so styrmi ikonkami na sirku. Tak som vedel, ze sa skamaratime. Dnes je to naozaj vynikajuca nahrada aj za tablet, hocikedy potrebujem net, nepotrebujem zapinat pocitac. Chcem vediet program v TV? NOTE. Ake bude pocasie? NOTE. Co davaju v kinach? NOTE. Chvilka nudy? NOTE. Toto bolo s inym phonom tazsie uskutocnitelne, cim mensia uhlopriecka, ci rozlisenie, tym jednoduchsie bolo ist zapnut pocitac radsej.

    S nosenim problem nemam, rovnako ako nemam problem nosit penazenku, tak ani note. Ale puzdro som si kupil, aj foliu na displej, inac by som ho uz mal riadne obity. Takto je obite a osuchane len puzdro.

    zune8520.04.2012 - 15:03 Trvalý odkaz

    toto je len óda a som zvedavý v lete kde ho budete mať zastrčený
    sice ,vy budete len robiť lebo z mobilom sa stále len pracuje
    mam palm pre ,keby niečo

    Noddy20.04.2012 - 22:30 Trvalý odkaz

    HIPISKO: Nebolo to v nastaveni farieb. Nevedeli s tym poradit ani preedavaci v Samsungu. Nerobim grafiku, ale mam averziu voci javu, ked namiesto bielej farby je maslova. To je pripad Notu v porovnani so SGS II. Jas displeja takisto. Nevyrazny, musel som ho nastavit takmer na maximum.

    Ladislav03.05.2012 - 23:31 Trvalý odkaz

    Note som si kúpil pred dvoma týždňami a prehrať film z USB kľúča je oproti recenzii problém.Nechce prehrať hociaký formát napr.mkv filmy a iné.Cez KIES to nejde. Najprv ich veľmi zdĺhavo konvertuje,potom tam aj tak chýba zvuková stopa s dabingom.Inokedy film rozkúskuje,alebo ho robí aj pár hodín a nedokončí.Keď ho prekonvertujem v PC a skopnem ani ho nevidí. Poraďte prosím ako na to.

    Erik Lörinčík18.05.2012 - 16:04 Trvalý odkaz

    Cez USB som to nikdy neskúšal, ale z SD karty potrebám každý film.Zatiaľ.

    Erik Lörinčík07.06.2012 - 16:19 Trvalý odkaz

    Keď vyhľadávam v Google prehliadači otvorí mi automaticky verziu pre mobilné telefóny.Vie mi niekto poradiť, ako to vypnem? Chcem len plnohodnotne surfovanie.Ďakujem.

    TherioN02.10.2012 - 15:20 Trvalý odkaz

    Galaxy Note spapa aj 64GB SD kartu formatovanu na NTFS.
    Funguje mi karta Sandisk Mobile Ultra 64GB.
    NTFS funguje so softom Paragon NTFS/HFS stiahnutym zdarma z google play store.

    Dusan21.01.2013 - 14:33 Trvalý odkaz

    nemohol by mi niekto poradit aku navigaciu si mam do Notu stiahnut. Ta, co tu je, zhasina po nastavenych sekundach (teda displej). Nepouzivam ju vela, ale niekedy sa mi bude hodit

    Patrik23.01.2013 - 12:03 Trvalý odkaz

    Viem že to bude asi veľmi hypotetická otázka, ale nemôže mi niekto skúsiť porovnať HTC Titan a SG Note I ? Chcel by som predať môjho Titánika a skúsiť android a jediné v úvahu mi pripadá Note (cena, veľkosť, odporúčania). Rátam stým že oproti WP to bude sekať a podobne, no približné porovnanie by pomohlo pri kúpe. Je veľký rozdiel medzi S-LCD a AMOLED? Ako je to s dotykom ? Najlepšie by bolo ak niekto mal oba. Ale stačí aj hypoteticky. Tak vám ďakujem.

    Erik Lörinčík31.05.2013 - 22:09 Trvalý odkaz

    Práve mi môj Galaxy Note ponúkol aktualizáciu na Jelly Bean.

    Erik Lörinčík10.06.2013 - 22:19 Trvalý odkaz

    Tak dnes mi moj mobildoslúžil.Keď ho zapnem naskočí po logo Samsung a android už nenačíta.Dá sa s tým niečo robiť,čo ho mám zaniesť na reklamáciu?

    Rado10.06.2013 - 22:38 Trvalý odkaz

    skus najst na nete nejaky nudzovy rezim. Neviem ako to funguje na samsungoch ale na mojej xperii je taka vec ze ked podrzim nejake tlacidla pri zapinani (trojhmat) tak sa telefon da do nudzoveho rezimu a vies cez usb kabel do neho nahrat na novo android. Ale neviem ako je to s Note-om. Skus nieco take vygooglit