Samsung Galaxy Chat

  • viperman 20.09.2012 - 18:46

    1200-ka baterka praveze na ten displej trojpalcovy, malozracvy procak urcite pekne potiahne. urcite to vydrzi dlhsie ako tie velke tehly :)

  • martina2121.09.2012 - 00:42 Trvalý odkaz

    Cafte, v decembri som si kupila samsung galaxy s2. Teraz po 9 mesiacoch mi total zhasol. Servis to odovodnil, ze vraj mt vykazuje znamky vniknutia kvapaliny a ze bol vystaveny nadmernej vlhkosti. Je zoxidovana rf doska. nie som si vedoma, ze by som ho niekde namocila, alebo ho vystavovala vlhkosti. nedava mi zmysel, preco je potrebna aj vymena lcd kompletu, co to s tym ma spolocne. reklamaciu v zaruke mi zamietli. vsade na zahranicnych forach citam, ze pri podobnom probleme, ked mt komplet zhasol, v samsungu vymenili zakladnu dosku bez akehokolvek problemu, udajne je to dost casty problem pri tomto fone. mozete mi poradit, co robit? alebo sa mam zmierit s tym, ze zijem na slovensku... :(

    Lenka Ivančíková21.09.2012 - 11:38 Trvalý odkaz

    maximalne by si si mohla nechat vystavit vlastny odborny posudok a pokial by bol iny nez nazor servisu, bola by sanca.

    marek10.11.2012 - 00:32 Trvalý odkaz

    Doplním pár údajov:
    Chipset je od Broadcomu
    CPU: 850 Mhz ARMv7
    GPU: Videocore IV :-)

    Me_Gusta20.11.2012 - 19:32 Trvalý odkaz

    Nič v zlom, ale táto stránka sa začala orientovať dosť na značku Samsung. Je mi jasné, že Samsung je top v predaji, ale je veľa telefónov ktoré by si recenziu tiež zaslúžili viac ako tento telefón, ktorý zaujme pomerne málo ľudí :)

    marek21.11.2012 - 14:37 Trvalý odkaz

    Nič v zlom, ale v tomto prípade by som taký kritický nebol. Kto za to môže, že konkurencia nevyrába smartfóny s HW klávesnicou?! A to nemá byť zrecenzovaný ani ten jeden ktorý je na trhu?!

    Me_Gusta21.11.2012 - 23:04 Trvalý odkaz

    Marek ja to neberem v zlom :) A nič nekritizujem, ale smartfón s HW klávesnicou netreba, pretože teraz si račej človek kúpi bluetooth mini klávesničku s ktorou sa perfektne píše. HW klávesnica zošpatní smarfón a zmenší mu displej a výkon tiež, pretože žiaden poriadny telefón s HW klávesnicou ani nie je :D. (sem som nerátal smartfóny s výsuvnou klávesnicou ako bol Desire Z alebo Xperia pro a podobne. Takých telefónov je málo, alebo skorej vymreli a je ich škoda)

    marek22.11.2012 - 10:06 Trvalý odkaz

    Veď ja tiež nič v zlom:D ale toto je napr. tvoj nazor ze HW klavku netreba; ja poznam vela ludi co android nechcu len preto ze nemaju HW klav., vysuvnu nechcu a nieco pripajat cez BT je pre nich nonsense.
    Z tochto pohladu je toto jediny model na trhu... Motorola ma lepsi model ale co z toho ked sa to k nam nedovaza...

    edit: no ale iba som chcel vlastne zastat tuto konkretnu recenziu, fon mohol byt urcite lepsi, ale bohuzial nie je na trhu iny vyber v tejto kategorii.
    Ci sa redakcia orientuje na niektoru znacku uz nie je otazka na mna ;-)

    Me_Gusta22.11.2012 - 10:16 Trvalý odkaz

    Prečo nie výsuvnú? Podľa mňa to je praktickejšie, ale sto ľudí sto chutí :D Tento mobil by som ani ja nechcel a tiež kôli tomu, že má android. Je známe, že android je "nenažraný systém" a práve preto je procesor pod 1ghz len a len trápenie. A ako sa volá tá Motorola? :) A ešte k tej BT klávesnici...ju nemusíš pripájať stále :D stačí len raz.

    marek22.11.2012 - 10:24 Trvalý odkaz

    Motorola defy pro :) no volakedy to bola bieda lebo pod 1ghz to boli armv6 procesory, tento je armv7 a tam uz ten nizsi takt az tak nevadi, + 512 ram, system ide celkom svizne.
    Presne ako pises, 100 ludi sto chuti, ja tiez nekricim ze fony bez HW klavesnice nemaju zmysel. Ale nech maju na trhu zastupenie aj take aj take a nech si clovek moze vybrat.

    Me_Gusta22.11.2012 - 12:36 Trvalý odkaz

    O Defy Pro musím sa priznať vôbec nepočul :)
    Áno zastúpenie takýchto mobilov chýba, ale skôr mi je ľúto telefónov, ktoré majú výsuvnú HW klávesnicu. Pretože sa predávali celkom slušne a zrazu NIČ :D nikde nič. Hádam sa nejaký výrobca zobudí konečne :)

    sozik03.12.2012 - 10:21 Trvalý odkaz

    Ja len dufam, ze sa konecne vyrobcovia zobudia a zacnu vyrabat aj taketo telefony s normalnou klavesnicou. Ani vysuvacia nie je dvakrat prakticka. Tiez si uz ziadny, ktory je cisto dotykovy nikdy viac nekupim. Je to pre mna maximalne neprakticke. Moj stary telefon s klavesnicou - radost pouzivat. Pevne verim, ze Samsung tymto modelom otvori dvere a aj ostatni vyrobcovia sa zobudia a vratia sa aj ku klasickej konstrukcii telefonov aj so vsetkymi vyhodami, ktore poskytuje Android. Tie velke dotykove kravy... Dakujem, neprosim, naozaj je dost ludi, ktorym tento koncept telefonov vobec nevyhovuje, ale nemaju moznost si vybrat. Jedine Blackberry. Ale radsej by som mal telefon beziaci na Androide.

    Me_Gusta05.12.2012 - 13:45 Trvalý odkaz

    Jediný taký k svetu telefón je HTC chacha :)