Samsung Ativ S

  • stanly 31.08.2012 - 22:21

    Dizajn nič moc, ale WP môžem :)

  • paul01.09.2012 - 01:30 Trvalý odkaz

    zas ten otrepany ťamťungovy dizaj vsetky tie samsungy vyzeraju rovnako od najlacnejsieho az po najdrahsi

    mikudyk01.09.2012 - 13:56 Trvalý odkaz

    Pri plackovitej forme ťažko niečo odlíšiť. Mne sa ten fon pozdáva, vážne čakám, čo prinesie Nokia, lebo keď ide o mapy, kľudne si ich kúpim..

    bubnu01.09.2012 - 14:54 Trvalý odkaz

    neviem či si dobre pamätám , ak si dobre pamätám tak wo WP8 majú byť integrované Nokia Mapy ... inak sa mi tento fón pozdáva , ktovie aká bude cena

    Pavol Pavučko01.09.2012 - 22:07 Trvalý odkaz

    ok takze viem ze WP bude moj dalsi sytem :) ale pockat to je Krait??? S3??? takze to nie je S4 snapdragon :( a pripomina mi trochu galaxy sI a SIII

    Me_Gusta02.09.2012 - 13:53 Trvalý odkaz

    WP konečne niečo dokázal, ale čo vlastne? Opakuje po androide. Nuž to ale nevadí... určite si takýto mobil kúpim a vyskúšam :)

    A čo sa týka dizajnu to je asi jasné, samsung vždy robil najšpatnejšie telefóny.

    MJ03.09.2012 - 12:08 Trvalý odkaz

    :D :D ze otrepany dizajn. By ma zaujimalo co za umelecke kusky nosite vo vreckach. :D Ten dizajn aj pouzite materiali su pecka. tak ako aj pozuity HW. Zas ten hateovany Samsung nakope konkurencii prdel. Vlastne akej konkurencii?

    Pavol Pavučko03.09.2012 - 16:18 Trvalý odkaz

    nokia nakope prdel ale chcel by som vedeit je tento telefon kovoy? taky chcem hlavne aby obsahoval kov napriklad ako Omnia W :)

    tomas103.09.2012 - 18:13 Trvalý odkaz

    Vlastne akej konkurencii? Tak toto bola dost trapna "otazka". Kazdy iny smartfone sa moze porovnavat so Samsungom takze je dost neobjektivne vyzdvihovat len jednu znacku.

    MJ03.09.2012 - 18:33 Trvalý odkaz

    no moc vela WP8 smartov nieje. A opak netvrdim , porovnavat sa moze kazdy, :D , ale samsung vie dat latku hodne vysoko. Daj nejakeho konkurenta, konkretny model .. :D

    Me_Gusta03.09.2012 - 18:57 Trvalý odkaz

    Samsung je len preto v predu, lebo je to značka čo vyrába všetko od televízorov cez mikrovlnky až po telefony. Čiže ju ľudia najviac poznajú a najviac kupujú "OVEČKY" ... značky ako HTC, motorola a podobne robia skoro len a len telefóny, ale čo sa týka kvality telefónov ako je konštrukcia a podobne, tak samsung je celkom pozadu a to netvrdím len ja, ale čítal som dosť recenzií kde hovoria, že samsung nevie spraviť poriadnu konštrukciu a dizajn telefónu. Nuž ale každému podľa jeho gusta nie? Samsung dáva ovečkám trávu a tie ju s radosťou žerú ako divý :)

    MJ03.09.2012 - 19:28 Trvalý odkaz

    @ me_gusta "čítal som dosť recenzií kde hovoria, že samsung nevie spraviť poriadnu konštrukciu a dizajn telefónu" - je ako "na vlastne oci som videl na youtube, ze BLA BLA" ,:D teda ked niekde niekto nieco napisal, to mozem akurat tak brat v uvahu a to je cele :D , mam SGS3 , pracoval som s SGS2, SGS1 a SG Note1 a su to vsetko pecky telefony v kazdom smere. Vsak nie nadarmo je povazovany SGS3 za najlepsi mobil na trhu.(true story) Mal som aj HTCka, a nikdy viac. Nedokazem im odpustit ich genialny tach pchat do top modelov minimalnu pamat a kazdu cvhilu musis mazat nejake aps aby ti vobec isiel phone. A to nevravim o Desire a Wildfire ,kde ak si nainstalujes FB, ktory rastie ako rakovina, tak uz nic nove nanaistalujes :D. vsak vies o com hovorim. A to nevravim o SW podpore ktora s tym ide ruka v ruke. Takze dakujem HTC ee. Ale s tyma ovcacmi , to je pravda, ved niektori sa dali zlakat aj na 3d v telefone, no povedz to uz co je :D :D

    tomas103.09.2012 - 20:43 Trvalý odkaz

    neviem s akymi HTC si pracoval ale mam jedno presne desire s obycajny 1GHz procesor a 512 MB ram a ten telefon ide ako zo stvorjadrom a este sa mi nestalo aby sa mi zaseklo alebo bez pricin vyplo, max spokojnost, graficke rozhranie je perfektne, vobec neseka.

    MJ03.09.2012 - 21:58 Trvalý odkaz

    @Tomáš1 - zaseklo a vyplo som sice nenapísal ale ked sa ti prehrieva čo verzie s amoledom robia tak sa tí začne resetovat , ku koncu záruky , ak to stihnes vyreklamovat , dajú ti tam TFT s poz. uhlami jak na wildfire. A hlavne, povedz mi koľko volnej internej pamäte ti ostalo z tych 140mb dostupných pre app? Ak máš FB , kolko MB ti zaberá. Mimochodom presne ten desire už nedostal update na 2.3ku a presne preto že má problémy s kapacitou a preto nemá ani novy sense. Tak toto je HTC. To že si nepracoval so štvor jadrom , to som si istý , leda že si myslel že ti to ide ako so stvorjadrom pri telefonovani a písaní sms.

    tomas103.09.2012 - 22:11 Trvalý odkaz

    tak so stvorjadrom som pracoval a uz vela krat, htc neviuzivaju amoled ale Super LCD, mas velmi zle info o androide pretoze tento telefon uz z 2.3 dosiel a htc sense je tam vo verzii 3.5, facebook mi zabera 20 MB, interna pamäť volna 833 MB a zaplnena 280 MB.

    MJ03.09.2012 - 23:54 Trvalý odkaz

    Ale desire má internú 512 Mb a Desire S má 768 Mb. No tomáš1, mám pocit, že nevieš ako sa volá tvoj telefón :D

    tomas104.09.2012 - 15:26 Trvalý odkaz

    tak ja som ten prvy ktory vie aky mam telefon a viem o com hovorim

    Me_Gusta04.09.2012 - 18:30 Trvalý odkaz

    MJ: Ovečka si ty, pretože si kúpiš telefónik ktorý ide v reklame, takže musí byť cool pre tvoje vrecúško ;) A recenzia a youtube je rozdiel a ak v tom nevidíš rozdiel, tak to je dosť hnilé. Mám HTC EVO pretože ja si kupujem fon každé tri mesiace a potom skúšam iný ... a 3D je originálne takže ti hovorím toto to je.
    A k tým HTC: Porovnávať HTC Desire - top model z pred vyše dvoch rokov a HTC Wildfire Low-end ako vyšitý s top modelmi je smiešne. A v tejto dobe HTC také problémy nemá, ale samsung s plastovými chrapštiacimi krytmi a dizajnom pomaly horším ako apple má a asi aj bude mať. Ale je samsung ktorý sa mi páči a to je Note, ktorý vyzerá celkom slubne. Ja Samsung nezahadzujem, len má svoje chyby ktoré ma od neho odrádzajú. A ešte sa vrátim k internej pamäti. Vždy existuje tlačítko "presunúť na pamäťovú kartu" máš to v nastaveniach vieš ;)

    tomas104.09.2012 - 19:01 Trvalý odkaz

    haha niekto tu chcel byt velmi vtipny haha

    MJ04.09.2012 - 19:28 Trvalý odkaz

    @ Me_Gusta - hej som ovca, najvacsieho zrna lebo mam telefon, ktory ide v reklame. :D To asi kazdy je kto si kupi vlajkovu lod je ovca :D

    tu mas nove HTC V a jeho problemy od vyroby
    http://www.fony.sk/forum/clanky/572-htc-one-v

    takze ano aj nove modely od HTC maju svoje problemy. Ano nepracoval som s lowendami od Samsungu, takze nepoznam ich spracovanie.

    Po vete "dizajnom pomaly horším ako apple" uz nemusim s tebou argumentovat.

    co sa tyka problemu internej pamete a HTC , daj si do googlu HTC low memory issue, nech nestracam cas vysvetlovanim ze tvoj GENIALNY tip je na dve veci :D

    Vratim sa k tomu ze tento phone Samsung Ativ S ma vyborny dizajn a aj spracovanie nakolko je z aluminia ak sa nemylim.

    je to tak, ak sa na fore stazuju ludia len na dizajn tak vyrobca si moze gratulovat aky telefon vyrobil.

    @tomas1 - nie , nechcel som byt vtipny, chcel som len vediet o ktorom stroji vravis ale je to jedno, aj tak si nebudeme rozumiet ;)

    stanly04.09.2012 - 22:24 Trvalý odkaz

    @MJ
    1. ty sám dobre vieš, že v dizajne Samsungu už dávno nebolo niečo inovatívne. Všetko sa podobá ako vajce vajcu a s použitím iných materiálov sa to nedá dobehnúť. A inšpirácia trebárs u Apple ti potvrdil aj súd.
    A že sa to páči tebe, neznamená, že to je skvelý dizajn pre všetkých. Neviem koľko máš rokov, ale v minulosti to bolo s dizajnom naozaj iné a tam sa bolo na čo pozerať a kochať sa keď si to mal vo vrecku. Ja osobne som mal pred nedávnom napríklad Acer Ferrari Liquid E a to nešlo o špičkový ale len dizajnový fón za kopec peňazí. Ja si vyberám aj podľa dizajnu na rozdiel od teba.
    2. Každý fakt každý výrobca má aj svoje slabšie kúsky a nie len po dizajnovej stránke. Zakusne sa aj vybavený mobil od Samsungu a veľmi rád :) Tak neviem, prečo máš HTC tak v zuboch. Nevrav mi, že si sa nestretol so zaváhaním svojho fónu, lebo je jasné že klameš a vieme to všetci :)
    3. Bavíme sa v článku o WP fóne, ale uvedomuješ si, že fóny, ktoré ty preferuješ podľa toho čo píšeš, potrebujú dvoj až štvor jadrá len preto aby mali rýchlosť a stabilitu ako WP7.5 / 1G fóny? Nevravím o obmedzeniach, to je na inú tému, ale ak udrží Microsoft kvalitu operačného systému WP8 ako mal jeho priamy predchodca, je naháňanie za silným hardvérom len masírovanie pre ovečky, tak asi fakt si ovečka :) alebo maniak do nových technológií ako ja :)
    4. WP8 si určite kúpim, ale Ativ S určite nie práve kôli jeho dizajnu, ale to už odznelo v prvom mojom príspevku.
    Práci česť.

    MJ05.09.2012 - 12:25 Trvalý odkaz

    @stanly

    1. Nesuhlasim s tebou. A co je inovativne? co viac potrebujes? Jasne , 100 ludi, 100 chuti, ja nepotrebujem mat kolotoce na telefone, uprednostujem minimalisticky design. Novy samsung design je super(subjektivne) a kvalita materialov je pecka(objektivne).
    2. HTC sere na svojich zakaznikov. uz som to rozoberal. Nie SGS3ojka este nezavahala.(ziaden reset, freeze ci laag za 3 mesiace) Nech som klamar pre vsetkych.
    3. Nepovedal som nic zle na WP8 ci WP7 takze nerozumiem co chces tymto povedat. Tak nech som aj ovca pre teba
    4. Kup si, mne sa dizajn aj material Ativ S lubi, tod vsio.

    Takze este raz vravim k tomu co odznelo v mojom prvom prispevku, super dizajn, super material, super HW a zaujimavy OS. Tento telefon bude mat uspech a konkurencia bude mat co robit aby ponukla lepsi WP8 foon.

    Me_Gusta05.09.2012 - 20:59 Trvalý odkaz

    Vidíš, nie len mne sa samsung nepáči :) a v mojom okolí nepoznám človeka ktorému by sa páčil samsung. A Konkurencia? Nové Nokie s WP8 sú oveľa krajšie. Pretože samsung pár rokov je stále o tom istom debilnom tlačítku v strede a ničom inom. Nokia síce nevie spraviť pekný fón, ale tieto nové sa jej podarili.

    stanly05.09.2012 - 21:16 Trvalý odkaz

    @MJ

    1. Jasné že nesúhlasíš, máme iný pohľad na rovnakú vec. Ja nepovažujem minimalizmus za zvlášť inovatívny. Ale ako píšeš, 100 ľudí, 100 chutí. Preto rešpektuj názory iných :)
    2. no coment
    3. beee... , ...nič v zlom :)
    4. kúpim, ale nerozumiem, čo sa ti páči na plasťáku? Imitácia kovu? Koľko vydrží plast? Vlastne plast sa rozkladá v prírode pekne dlho :)

    Kľudne môže, nevravím že nie, záleží od okolností. Do hry sa zapájajú Nokia, Samsung, HTC a vlastne všetci. Pre WP ako systém to vyzerá veľmi sľubne.

    MJ06.09.2012 - 12:05 Trvalý odkaz

    @Stanley
    1. ci je vzhlad fonu pekny a ci inovativny su dve rozdielne veci. Niekomu staci uhladenost niekto potrebuje nieco nove. A Veru, to by si si mal zopakovat vzdy a kazdy , ked si otvoris prehliadac.
    3. Nerozumiem reci tvojho ludu. :D nic v zlom
    4. Nevyberam si telefon podla designu, naposledy som sa rozhodoval medzi HTC one X a SGS3 a vyhrala SGS3 aj ked one X design sa mi paci omnoho viac. Svoj vyber nelutujem, skor sa mi len utvrdzuje ako dobre som spravil ;)

    drzim WP8 palce, aspon maju symbiantaci novu modlu :D

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne06.09.2012 - 12:54 Trvalý odkaz

    Minimalizmus mozno nie je inovativny, no je sakra tazke navrhnut nieco tak aby to bolo minimalisticke a jednoducho pouzitelne zaroven. Skus si to, uvidis sam.

    stanly06.09.2012 - 22:45 Trvalý odkaz

    @MJ
    1. Dve rozdielne veci asi nie. Ak výrobca spraví pekný a inovatívny dizajn jedného modelu a potom ich naseká doslova rovnaké len s inou výbavou ma moc nebaví. Potom sa stáva, že pozrieš na fón a ani nevieš ktorý to je. Vtedy sa stráca význam pekného aj inovatívneho. Aspoň pre mňa. Samsung až pri posledných modeloch ide svojím smerom, či to bolo dôsledok sporu s jablkom je otázne. Ale je jasné, že im to pomohlo, predaje sú a pekné.
    3. Veď "beee" robí ovečka :)
    4. Ťažký výber, neviem čo by som si vybral. Posledné HTC čo mi rezalo bolo Sensation XE.
    Nereagoval si na to, že je Ativ S plastový, nevadí? Rovnako hranatý s jedným tlačidlom v strede i keď tentoraz so znakom okien... pre mňa škoda. Ani Nokia teraz moc neprekvapila, aj keď to dobieha výbavou.

    @Wayne
    To dobre viem a aj som skúsil, no a? Ty si skúsil?

    andyko21.10.2012 - 09:49 Trvalý odkaz

    Samsung chce iba peniaze!!! Nejde im o to že by predavali dobré vyrobky ale iba o peniaze!! Keď sa prehlasilo že windows phone 8 má obrovskú šancu uchiťit sa tak sa zaviazali wp že budu robit viacej produktov s wp

    janesbond121.10.2012 - 09:56 Trvalý odkaz

    Nič v zlom .... ale mohol by si napísať o čo ide iným firmám ? Každý výrobca má svoju marketingovú politiku a ver mi , že výsledkom každej tej politiky je zisk, čiže o peniaze ide každému . Ide len o to, ako kto dokáže získať zákazníkov .

    Lukas26.02.2014 - 20:17 Trvalý odkaz

    Mal som dlho s3mini, potom galaxy note ale tento ativ S zatial najlepsi ta WP8 ide krasne nema urcite funkcie ako android ale ak bude update v aprili vypadat ako pisu tak to bude krasa, ta plynulost systemu a fotenie krasa a dizajn je urcite lepsi ako lumie od nokie ktore vazia jak note a vypada to strasne spatne ;)