Problém sieti Galaxy s7 edge

  • 3 príspevky
  • Natalia 10.04.2019 - 18:40

    Dobrý deň. Mám problém, vôbec sa mi nedá telefonovať, posielať správy ani mobilné dáta nefungujú a ani mne sa nedá dovolať. Keď chcem volať vypíše chybu: neregistrované v sieti. Skúšala som sa aj manuálne pripojiť v nastaveniach, tam píše chybu: nedá sa pripojiť, skúste neskôr. Skúšam to pol dňa a stále nič. Karta je v poriadku v inom telefone funguje všetko. No v mojom Samsungu nefunguje ani iná karta. Už som skúšala resetovať aj na výrobné údaje a nič sa nezmenilo. Neviem čo sa mu stalo, prestalo to ísť z ničoho nič. Stretli ste sa s tým už niekto? dá sa to nejak opraviť? Ďakujem

  • Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne10.04.2019 - 19:17 Trvalý odkaz

    Ak mas telefon zo slovenskej distribucie posli ho rovno do servisu ECS. Alebo sa s nimi dohodni na oprave. Nema zmysel vymyslat, pokial ti karta funguje na inom telefone v poriadku a v tvojom ani ina karta signal nechyti je zrely na opravu. Mozno sa pokazila antena, prerusil sa kontakt, odpalila sa nejaka suciastka.

    Natalia10.04.2019 - 19:37 Trvalý odkaz

    To bude asi najlepšie riešenie. Len je divné že signal mi ukazuje aj keď tam nieje simkarta vložená. To isté ako keď tam aj je.