Prestigio Smart LED Color Light - ovládajte žiarovku mobilom

  • paul 02.01.2015 - 21:16

    My s windowsphonom budeme po tme :(

  • PeterSk09.01.2015 - 16:30 Trvalý odkaz

    Tieto srandy už istý čas sledujem nakoľko si chcem jednu kúpiť len čakám kým sa mi spojazdní paypal... No ale k veci.

    Na ebayi dostať silnejšie 9W(dokonca som už videl aj 12W) RGBW Led žiarovky, to zn. že sú farebné ale majú aj samostatnú bielu diódu a teda sú schopné vyprodukovať studené alebo teplé biele svetlo(sú 2 samostatné druhy podľa výberu). Svietivosť sa udáva 800-850Lm a dá sa im takisto regulovať jas. Je k tomu diaľkový ovládač a výnde to aj s dopravou z Hong-Kongu(ktorá je zdarma) cca 30$ teda asi 25€.

    Za príplatok je možné dokúpiť WiFi stanicu pokiaľ chcete žiarovky ovládať mobilom(Android/Apple) ale to už sa potom predraží. Každopádne mne je jednoduchšie stlačiť tlačidlo na ovládači než otvárať nejakú appku v mobile.

    Neudávajú žiaľ či to na tej farebnej palete dokáže namiešať viac farieb ako tieto od Prestigia. Na diaľkovom sa dajú nastaviť rôzne režimy, no žiaden časovač tam nie je. Pri Wifi stanici už nepamätám ale myslím že tiež nie.

    Čo je ovšem pre mňa podstatné je, že si nemusím vyberať medzi farebnou alebo bielou žiarovkou a má dostatočnú svietivosť s reguláciou na aby som ju mohol používať pri bežnej činnosti aj sa večer pohrať s farbami a pustiť si k tomu nejaký film.. :)

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease09.01.2015 - 20:51 Trvalý odkaz

    Podľa môjho gusta je naopak výhoda, že to Prestigio sa ovláda cez Bluetooth nie WiFi, alebo nebodaj infra.
    Čo o sa týka rýchlosti, DO bude o fúz rýchlejšie, ale doma máme toľko diaľkových, že ďalšie už bych nezvládol. Mobil mám stále pri sebe.