Poradňa: Kde nájsť autorizovaný servis pre výmenu batérie v Huawei?

  • Ján 17.02.2018 - 23:57

    Ludia zdaleka sa vyhnite servisu Britex! Len bohuzial v zaruke pri Lg ci Huawei to nie je mozne. Neskutocne zlu skusenost mam s nimi. Teraz mam Huawei mate 9 a dufam, ze ho tam nebudem musiet poslat. V zaruke som tam poslal LG G4. Mobil mi poskodili. 4x som reklamoval vypaleny displej. Vymenili mi ho za pouzity diel este v horsom stave ako bol moj povodny. Samozrejme to popreli a klamali. Ale ja si svoj mobil poznam. Zbytocne na nom bolo tvrdene sklo, ktore mi robili a telefon prisiel doskriabany. Dalsie reklamacie na vypaleny displej mi boli zamietnute. Su tam klamamari a fuseri neskutocni. Uz som to nemal potom chut riesit ani cez znalca. Odisiel som koli tomu z Telekomu a opustil znacku LG. Robia zle meno operatorom aj znackam ktore akoze opravuju. Velka hanba im! Fuj Britex!

  • smartservisSK18.02.2018 - 08:48 Trvalý odkaz

    Komentujem posledný odstavec a to že uvažujte aj o možnosti výmeny v neautorizovanom servise ale na vlastne riziko. Tu je spojené viac v jednom. Aj neznačkový servis drží záruku, cena je omnoho atraktívnejšia, za ďalšie je skoro isté že v takom servise Vám bude baterku meniť človek ktorý to robí viac rokov ako to poznáme vo väčších spoločnostiach. V poslednom rade je tu čas, taký servis Vám batériu vymení do hodinky. A to riziko je najvýšie vtedy ak idete veľmi po cene a hľadáte “servis” cez inzerát čiže dajaký domáci majster ☺️

    Lenka Ivančíková18.02.2018 - 11:28 Trvalý odkaz

    Ano, aj neautorizovany servis musi drzat zaruku na diely, ktore vymenil. Ae pokial si v takom servise necham vymenit baterku a neskor sa mi na telefone pokazi nieco ine, a pojdem do autorizovaneho servisu a ten zisti, ze obsahuje neznackovy komponent, moze odmietnut zarucnu opravu.

    smartservisSK18.02.2018 - 22:28 Trvalý odkaz

    Baterka vydrží cca 15 mesiacov až 20 u Apple viac ako 24 mesiacov. Skoršia výmena zlý pocit zákazníka alebo nejaká app viac papká

    newmind19.02.2018 - 12:53 Trvalý odkaz

    Pokiaľ sa nebojíte, nejaké výmeny zvládne doma aj priemerne zdatný užívateľ. Ja som si takto vymenil batériu na P9. Návody sú na youtube. Na iphone 5 zas displej...Telefóny sú mimo záruku, takže hľadať servis je odveci a pri tých cenách...Náradie je otázka pár eur.