OR: nova sluzba "biznis mail"

  • 6 príspevkov
  • Richard Hombauer 21.09.2005 - 17:37

    Tlacova sprava:

    Firemne maily si odteraz mozete vybavit kdekolvek a kedykolvek

    Bratislava, 21. september 2005 ? Zakaznici Orangeu si mozu odteraz svoje pracovne povinnosti vybavit pohodlne zo svojho mobilneho telefonu kdekolvek, kde je signal spolocnosti Orange Slovensko, ako aj v zahranici v sietach GPRS roamingovych partnerov. So vsetkymi funkciami firemneho mailboxu mozu pracovat vdaka novej sluzbe Orange biznis mail aj na sluzobnych cestach alebo pocas cakania na pracovne stretnutie. Sluzba Orange biznis mail tak vyrazne setri cas a peniaze vsetkych jej uzivatelov.

    Od 21. septembra si mozu vsetci zaujemcovia aktivovat sluzbu Orange biznis mail, ktora umoznuje pracu s e-mailami, adresarom, kalendarom, poznamkami a ulohami, ktore su dostupne v ramci vnutropodnikovej siete. Vdaka automatickej synchronizacii mozu byt zakaznici neustale v kontakte s aktualnymi informaciami a nepremeskaju tak ziaden e-mail, schodzku ani ulohu.

    Orange biznis mail je sluzba, ktora umoznuje automaticku synchronizaciu informacii ulozenych na firemnom e-mailovom serveri zakaznika (MS Exchange alebo Lotus Domino) s mobilnym zariadenim (mobilny telefon alebo PDA s datovym modemom). Akonahle dostane uzivatel sluzby e-mail do svojej firemnej schranky, vzapati si ho moze precitat na displeji svojho mobilneho telefonu. Zakaznici mozu zaroven dostavat SMS notifikacie o novych e-mailoch, pripomienkach k schodzkam a dennom kalendari na viacero definovanych mobilnych telefonov. Okrem mobilnych telefonov sluzba Orange biznis mail umoznuje pristup k firemnym e-mailom aj prostrednictvom internetu alebo WAP-u.

    Pre zakaznikov su v ponuke dva varianty sluzby ? Orange biznis mail je urceny pre mensie firmy s vlastnym e-mailovym serverom, v ktorych sluzbu Orange biznis mail vyuziva maximalne 20 uzivatelov. Jej vyhodou je jednoducha a rychla instalacia, pri ktorej nie je potrebny ziaden zasah do pocitacovej siete firmy. Prijimanie SMS notifikacii je zahrnute do mesacneho poplatku. Orange biznis mail profesional je urceny pre stredne a velke firmy s vlastnym e-mailovym serverom pre neobmedzeny pocet uzivatelov a vyzaduje instalaciu vlastneho synchronizacneho servera priamo v pocitacovej sieti zakaznika.

    Sluzbu Orange biznis mail podporuje velke mnozstvo mobilnych zariadeni (napriklad HP iPAQ hw 6515 , SPV C500, Sony Ericsson P910i, Nokia 6230i a Nokia 6020). Na to, aby zakaznik mohol sluzbu Orange biznis mail vyuzivat je potrebne, aby mal aktivovanu niektoru z datovych sluzieb (Orange World, Orange internet, datove baliky). Do 31. decembra 2005 mozu zakaznici ziskat sluzbu Orange World mini na 12 mesiacov za mesacny poplatok 1 Sk bez DPH, ak budu mat nepretrzite pocas jedneho roka sucasne aktivovane sluzby Orange biznis mail a Orange World mini.

    Sluzba Orange biznis mail splna tie najprisnejsie naroky na ochranu a zabezpecenie citlivych firemnych dat, ktore su prenasane prostrednictvom mobilnych zariadeni, pricom vsetky data osobneho charakteru su chranene proti neopravnenemu pouzitiu. Informacie su v ramci tejto sluzby su prenasane v zasifrovanej podobe prostrednictvom technologie GPRS/EDGE.

    Dodavatelom technologie je americka spolocnost Intellisync Corporation, ktora je jednym z najvacsich poskytovatelov softveru pre mobilne zariadenia a platformy pre mobilnych operatorov a vyrobcov mobilnych zariadeni na svete.

  • Obruck27.09.2005 - 23:03 Trvalý odkaz

    Akosi nechapem vyznam tejto sluzby. Akoze automaticka synchronizacia? A este na 6020. Ved na autom. synchronizaciu treba BlackBerry alebo take daco. A taky velky poplatok? Za co? Prosim, vysvetlite mi to niekto. Dakujem.

    Odoslany z mobile device

    Quo27.09.2005 - 23:11 Trvalý odkaz

    Auto synch je aj na Spv. Uz neviem ako sa to vola (ved som v TMobe),ale pred rokom som o tom pisal info na MM-a to sa to ta sluzba este len chystala.Mam to,Exchange Server ActiveSync

    Odoslany z Smartphone SPV C500

    Quo27.09.2005 - 23:14 Trvalý odkaz

    Hmm,ale,ved toto realne s spv v Or funguje uz od decembra 2004. Hmm,zeby to spustili aj pre ine mt? Alebo je to nieco ine? Lebo polozka je priamo v menu SPV ;)

    Odoslany z Smartphone SPV C500

    simumarek28.09.2005 - 10:36 Trvalý odkaz

    Ale tyka sa to len biznis klientov, nie?

    Quo28.09.2005 - 15:03 Trvalý odkaz

    Re- to v spv sa tyka kazdeho jedneho uzivatela,kt pouziva spv s materskym op-cize Orange. Mna sa to netyka,mam TMob. A jedine co majitel spv potrebuje je OW

    Odoslany z Smartphone SPV C500