O2: 57 % prenesených čísel prišlo z Orangeu

  • huje® 04.06.2012 - 17:59

    Gratulácia. Trend návratu k Orange, o ktorom svojho času hovoril pán riaditeľ P.L. sa nejako nie a nie potvrdiť. A tradičný Palec hore :-)

  • Bonyek@azet.sk04.06.2012 - 18:11 Trvalý odkaz

    Preto majú na strankach KONČÍME, asi chcú končiť tým prenosom, :-) a to sa im aj môže podariť, "stačí" už "len" dobrý konkurenčne schopný produkt vytvoriť. ;-)

    huje®04.06.2012 - 18:30 Trvalý odkaz

    No ak už oranžovým uteká aj bonitnejšia klientela, je najvyšší čas zvrátiť pre nich nepriaznivý stav. Uvidíme, aké "oranžové prekvapko" to bude, lebo to posledné oranžové z mája minulého roku bolo teda riadne :-P

    Manobb04.06.2012 - 19:51 Trvalý odkaz

    Ahoj Hujer, ja len dúfam, že zajtra počas tlačovky budeš sedieť. To len pre istotu, aby si z tej oranžovej ponuky nepadol na zadok ...

    I keď nemám rád balíčky (ani tie oranžové zo snov a ani tie modré extra), tak Paušály snov neboli až tak zlé. Problémom je, že tie ceny už nevystihujú súčasnosť. Možno, opakujem možno, keby tie ceny upravili smerom dole, tak by Paušály snov ani nemuseli meniť.

    Nuž uvidíme. Novinári zatiaľ zrejme nedostali žiadnu návnadu, keď je tak ticho. Zostáva dúfať, že zajtra tú oranžovú tlačovku len sucho neokopírujú, ale že do niekoľkých dní sa dočítame aj odborné recenzie oranžovej ponuky vo vzťahu k ponukám modrým a ružovým a že zákazníci dostanú aj odborné tipy, ako volať viac a lacnejšie oproti starým paušálom.

    galaxi04.06.2012 - 20:07 Trvalý odkaz

    Bude to od zajtrá zasa lacnejšie. Tieto správy od O2 beriem tak"ktorý pes breše taký nekúše", a o O2-jke to platí 2-násobne.

    Manobb04.06.2012 - 20:23 Trvalý odkaz

    Na tie ich modré "tanečky" som si už aj ja zvykol ...
    Už dávnejšie som vyslovil názor, že oranžový marketing je profesionálne lepšie zvládnutý ako ten modrý.

    Právne formulácie od OR sú presnejšie a menej spochybniteľné (nie sú dvojzmyselné, ako sa už viackrát podarilo modrákom nielen v reklamných SMS , ale aj v sloganoch).

    Tak uvidíme zajtra. Myslím si však, že môj doterajší ružový paušál mi ešte nejaký čas bude slúžiť lacnejšie ako súčasné nové ponuky ...

    I keď by som sa rád mýlil a nemal by som problém, hoci už zajtra, zmeniť operátora, ak by prišiel s nejakou prevratnou novinkou. Ale nepríde ..., hoci bude modrákov atakovať a tí budú mať od zajtra opäť hlavu v smútku ...

    :-)

    zuzika05.06.2012 - 15:44 Trvalý odkaz

    Už mi je komplet zle z ponúk všetkých slovenských operátorov. Zase tu je čas, kedy po 24mesiacoch prehodnocujem svoj paušál a jeho využitie. Keď si však porovnám ponuky týchto troch mobilných operátov mi je zle. Prevolám mesačne 600min, napíšem cca 30 sms, a potrebujem aj internet v mobile, aby som zvládla rýchlo reagovať na pracovné maily. Nemám problém sa zaviazať na x-mesiacov, ale nech tá ponuka konečne stojí za to, a k tomu nech mi dajú telefón za pár drobných, ktorý nemusí byť jedničkou na trhu, ale nech spĺňa mnou požadované štandardy (však platím mesačne nemalé peniaze za paušál). ale keď si otvorím stránku ružových, oranžových a modrých a idem si "vyskladať" paušál a rezervovať telefón, mám chuť sa presťahovať do rakúska!