Nový rok, nový dizajn

  • Richard Hombauer 06.01.2012 - 02:07

    Je to super, bolo nacase. :D

  • Chester06.01.2012 - 02:24 Trvalý odkaz

    Vzdy som vas kritizoval za stary nemoderny web, ale tak takuto hnusnu bielu sracku som este nevidel, radost citat v noci. Ale tak aspon pekne vyniknu reklamy...
    Viditelne smerujete vpred, len tak dalej. Dizajn hodny roku 2012.

    BTW, pripomina mi to wap stranky spred 10 rokov

    Martin06.01.2012 - 02:29 Trvalý odkaz

    Chester ked si ich sj teraz skritizoval tak naco si sa potom registroval?

    Richard Hombauer06.01.2012 - 02:32 Trvalý odkaz

    Chester, pekná fotografia. Koho mi to len pripomína? :)

    Chester06.01.2012 - 02:32 Trvalý odkaz

    Registroval som sa 22/8/2006 22:47

    Chester06.01.2012 - 02:33 Trvalý odkaz

    Tato bola najkrajsia z mozneho vyberu :)

    Chester06.01.2012 - 02:34 Trvalý odkaz

    Radsej to este vypnite a zamakajte na tom. Je fajn, ze konecne vidno nejaku snahu, ale tak toto potrebuje este strasne vela prace, nenazval by som to este ani alfa verziou.

    Fizzy06.01.2012 - 03:48 Trvalý odkaz

    No je to zmena, a riadna. Tak ako bolo v clanku spomenute, prve reakcie budu prhke. Preto radsej nepisem moju :D Uvidim po takom mesiaci. Tak hodne zdaru a vela nervov! Idem to tu poobzerat.

    Mark Smith06.01.2012 - 04:03 Trvalý odkaz

    no ty vole to co je :(! ...toto je moj prvy dojem z designu noveho. A mam taky pocit ze ten dojem sa ani moc nezmeni. Je to neprehladne a skarede. stary design tiez nebol bohvieco ale aspon bol prehladny a urcite lepsi. Pokaslali ste to

    Jaso06.01.2012 - 04:09 Trvalý odkaz

    :) mile prekvapenie.
    dizajn nenadchne, ani neurazi. je nevtieravy, mozno sa o to az moc snazi. rozhodne hodnotim pozitivne, drzim palce a zelam pevne nervy na ufrflancov.
    Par pripomienok na veci,ktore mi po 10minutach behania po stranke najviac prekazali, alebo mi tu chyba:
    - Hlavne menu mi pride velmi nevyrazne a stratene. Hlavicka s hlavnou navigaciou by mohli na stranke dominovat.
    - Z hlavnej stranky sa uz neda vstupit priamo do diskusie, musim otvorit clanok a az potom diskusiu.
    - Diskusia k clankom mi zo zaciatku prisla chaoticka, ale uz ma osvietilo. Snad len formular na novy prispevok by som cakal nad/pod diskusiou a nie vedla nej.
    - Do clanku by som doplnil, ze sa uzivatelia mozu prihlasit svojim existujucim kontom. V clanku je sice spomenute, ze je to spojene, no zdoraznil by som to, nakolko forum nejaky cas nefungovalo a teraz sa prihlasuje mailom, predtym priamo nickom. Ludom to bude jasne hned, nemusia skusat, vyhnete sa dvojitym registraciam.
    Tolko odo mna, zelam vela uspechov do buducnosti ;)

    Edit: viac obrazkov priamo v recenzii je super. Ikonky v zakladnych parametroch v recenzii som celkom nepochopil... Zakladne parametre mi vzdy prisli neprehladne, ikonky prehladnosti moc nepridavaju, najma ak nie je ikonka ku kazdemu parametru.
    Moznost editovat prispevky v diskusiach pod clankami by som zrusil. Nech si kazdy stoji za tym, co raz napisal.

    Fizzy06.01.2012 - 04:43 Trvalý odkaz

    Jaso, ty si mi zobral slova z papule :-D vo vsetkom suhlasim. OK idem spat.

    Štefan06.01.2012 - 06:31 Trvalý odkaz

    no ani ja nechcem byt kriticky ale asi budem...
    moj prvy dojem ked som dosiel na tuto stranku?: "sakra zle mi nacialo musim dat refresh" a dojem po refreshi? "sakra skusim este chrome" no ked uz v chrome mi to tak nacitalo povedal som si ze to nieje sranda a uvedomil som si ze ste presli zmenou chvilu som bol prekvapeny postupne menej a menej... popravde vobec sa mi to nepaci a sirka ma stve... to ze je to kvoly tabletom a netbookom neberem ste web o technologiach mali by ste vediet ze buduci rok budu mat tablety ako ipad ale aj android tablety dvojnasobne rozliseni ako maju teraz tak isto mobily maju aj HD rozlisenie a navyse aj ked nemaju su tu predsa prsty nie? a multitouch na oddialenie stranky... a netbooky? aky je ich podiel co sa tyka ludi co tu chodia? urcite nijak extremny a bude uz len klesat... neviem si predstavit ze na fony.sk pozrie niekto z iMacu s vysokym rozlisenim... proste hroza...
    dalej orientacia webu ... vsak tu nic sa nic neda najst a to je vecsi problem ako dizajn a vidim ze aj vy v tom nemate poriadok uz len podla toho ze tuto prvu novinku o zmene dizajnu mate v sekcii operatori...
    proste je to zatial velke a necakane sklamanie... a zasluzi si len velky facepalm... a dufam ze to este o dost zlepsite...
    ale aby som nebol len kriticky :) chodit sem neprestanem lebo kvalita obsahu je na vysokej urovni :)

    a plne suhlasim s Chesterom, MarkSmithom a Jasom ...

    Dargon06.01.2012 - 10:34 Trvalý odkaz

    Neni to az take strasne ako hovorite...aj ked pre mobil to vyhra tiez neni....a tiez som si myslel ze mi zle natiahol stranku....:)

    Loki_sg106.01.2012 - 13:06 Trvalý odkaz

    Zaujímavá zmena traba si zviknúť, ale na to treba čas. Len mi chýba náhľad na posledné témy na fóre. V minulosti som to často využíval a ak ma niečo zaujalo tak som priamo cez odkaz išiel na fórum. A tiež mi chýba odkaz na najnovšie veci z galerie ako tomu bolo v minulej verzii, ak som si spomínané veci nevšimol, rád sa nechám poučiť. A držím palce ďalej.

    McJobs06.01.2012 - 13:09 Trvalý odkaz

    Nic v zlom, ale ten biely podklad je hnus. Ako nejake lekarske forum. A teraz vidno aj kazdu spinu na monitore. :(

    Fastyx06.01.2012 - 13:12 Trvalý odkaz

    No tak môj rpvý dojem nebol bohvieaký, ale nie je to zas tak zlé. Vidno, že webmaster si dal na tom záležať, ale aj tak celkom nechápem,prečo ste napríklad neprešli na nejaký redakčný systém. Napríklad WordPress sám ho používam a neviem si ho vynachváliť. Váš webmaster vy potom iste vedel upraviť už existujúce šablóny, ktorých je pre wordpress neúrekom. Má aj viac možností. I keď asi by bolo rpoblém s importom doterajších článkov.

    Ako už bolo povedané, menu je trochu nevýrazné, ako aj celková prehľadnosť textu. To by chcelo trochu zlepšiť.

    Peterson06.01.2012 - 13:13 Trvalý odkaz

    Mne sa paci novy dizajn,konecne take osviezenie :) Celkom prehladne a konecne zivsie :)

    Jaso06.01.2012 - 13:31 Trvalý odkaz

    tak si utri monitor... omg,slovenska pohodlnosť a lenivosť. ľahšie frflat a napísať,čo je všetko zle,ako zdvihnut svoju prdel a napraviť zo svojej strany,čo sa dá. alebo čakáš na jarné upratovanie,kým ti príde mama poupratovat tvoju detskú izbu?!

    Rišo/Admin: článok,by sa mohol dať otvoriť aj kliknutím na obrázok článku. pre mobily a tablety by to bolo pohodlnejsie,ako sa triafat na názov článku.
    v diskusiách by prospelo hodnotenie príspevkov páči/nepáči, príspevky s veľmi zlým hodnotením by mohli byť skryté by default,keďže 99% zle hodnotených príspevkov by malo nulovú hodnotu pre ostatných užívateľov (postreh z iných for)

    baltimora06.01.2012 - 13:32 Trvalý odkaz

    NortySP Hej ty používaš môj avatar ! :)

    Inak k novému dizajnu, už to chcelo zmenu, ale ešte treba popracovať na detailoch, napr. pri nových článok je uvedené dnes a to dnes by mohlo byť v červenej, alebo tučným písmom, aby to udrelo do oka a hneď bolo vidno, že je niečo nové na stránke a k podkladu, biely podklad je vždy lepší, ako nejaký tmavý, čierne alebo tmavé podklady so svetlým písmom sú tak pre puberťákov, veď to ani potom nie je dobré pre oči.

    kenvele06.01.2012 - 13:58 Trvalý odkaz

    blahozelam, pekne(trochu biele:)miestami vychadza text za sablonu(opera), ale cisty styl,(aj ked biela...hm...ta svetlomodra bola fajn:)(clovek zvykne, netreba sa hned uhucat! najviac sa tesim...ze tu znova mame forum:)

    p.s s tymi akoze avatarmi, fakt by dvaja nemali mat jeden(divne pouzit foto niekoho ineho), mali by byt verejne avatary a personal, ked ho ako uzivatel dam,nemoze ho dat iny!

    Deathless06.01.2012 - 15:08 Trvalý odkaz

    Zdravim. Paci sa mi novy web, parada :) Chcelo to zmenu.. Inac suhlasim s pripomienkami Loki_sg1 , este by som zmenil radenie novych prispevkov - novy by vzdy posuval starsie nizsie (na dalsie stranky), pri vela prispevkoch treba vzdy prescroolovat naspodok stranky a tam kliknut na najvacsie cislo (napr. 14), a potom zase zist dole, aby som videl novy prispevok. Tiez pri nahlade clanku nebola odveci informacia kto postol posledny prispevok ;) nebolo treba stale kntrolovat, ci niekto prispel k mojmu sledovanemu telefonu.
    A ku prispevku "kenvele" - hmm web nema "face recognition" funkciu, takze nevydim zmysel v zadavani "personal" avatara, nakolko zmenit nazov suboru nie je az taky problem...a potom ti to uz povoli dat ako avatara aj napriek tomu ze niekto mato iste pod inym nazvom suboru pod statusom "personal"... a pre "potter1" k sirke (rozliseniu) web stranky -> tolko ospevovany web mobilmanie ma take iste ci nie??? niektore reakcie a kritika su fakt odveci...

    tomky06.01.2012 - 16:22 Trvalý odkaz

    no nič moc ... hned ako prvé hľadám kde tu mám napísať nový komnet ... nelogicky umiestnený na kraji ach
    ... a to biele pozadie by som stmavil alebo ako na niektorých weboch dal možnosť prepínať farbu pozadia na čiernu a písmo sa zmení na bielu
    ale celkovo je to ,,farebne,, celé zlé
    ... a ten avatar to čo je ? ani vlastný avatar si nemôžem vybrať a tie na výber najskôr musím vybrať až potom uvidím aký vlastný je
    ... tak tento design je o dosť horší ked to porovnávam s webom mynokia.cz

    donnie darko06.01.2012 - 16:44 Trvalý odkaz

    no,,zmena dizajnu,, ubudne userov,, neprehladne,, diskusie vlastne prestali,, nuntnost registracie,, nie kazda zmena,,je zmena k lepsiemu,,a toto je bohuzial ten pripad,, chodil som sem vela rokov,, ale uz prestavam mat dovod navstivit tieto stranky

    Fastyx06.01.2012 - 16:56 Trvalý odkaz

    Design sa mi už celkom začína páčiť, dnes som už stránku navštívil asi 10 krát a dá sa na to zyvknúť. Ale treba opraviť tie veci čo boli aj popísané v komentároch. Nerobte si nič z toho, že niektorí tu až neslušne kydajú na design, aj tak je dôležitý obsah a ten vy máte dokonalý. Sám prevádzkujem dva redakčné weby a viem, že to nie je nič jednoduché a dá to zabrať. Dúfam, že sa vám podarí urobiť tento web viac "user friendly" a potom to bude super.

    Korenisko06.01.2012 - 17:18 Trvalý odkaz

    Tak vitajte späť :)
    Dizajn pekný, po prvom načítaní stránky som pozeral, že asi sa niečo nenačítalo... :D Ale je to zmena k lepšiemu, moderný web, fórum funguje... Tak všetko dobre a veľa čitateľov... :)

    People06.01.2012 - 17:24 Trvalý odkaz

    skuste o par odtienov zmenit pozadie mimo stranky. Lepsie by to vyniklo. (napr ako to mm.sk biela a siva).
    Prihlasovacie okienko je prilis v rohu, na ipade to nevyzera dobre, zle sa donho triafa. Tip na novinku by som prehodil s najcitanejsimi clankami.

    LAPoska06.01.2012 - 18:44 Trvalý odkaz

    Je to take chaoticke... nechapem, naco treba fest nieco menit? co bolo zle zo starou strankou? priehladne, strucne a co sa mi najviac pacilo, ze tato stranka sa mi nacitala najrychlejsie a hned som videl co je nove na stranky, kto pridal komentar, na komentovanie sa netrebalo prihlasit... dalsia stranka, ktora ma sklamala a ide cestou komercnou, ze sa na silu "zmodernizovat", asi si najdem inu stranku s mobilmi, tato sa mi uz nepaci

    McJobs06.01.2012 - 18:45 Trvalý odkaz

    Juso: O to nejde, prach utieram z monitora skoro kazdy den, ale ked som dnes otvoril novu stranku, prve co som si vsimol nebol novy dizajn, ale prach ktory napadal cez noc. :)

    Kazdopadne moj nazor je ze stranka je chaoticka a menej prehladna ako predtym.

    lupopd06.01.2012 - 19:01 Trvalý odkaz

    Nový dizajn, brutálne prekvapenie, stránka mi pripadá strašne chaotická, neprehľadná, biela ťahajúca oči. Samé negatívne hodnotenie z mojej strany. Zmena ale oveľa k horšiemu. Radšej ste sa mali poobzerať po konkurenčných stránkach a zmeny robiť postupne, nie všetko naraz prekopať. Mám pocit, že www.fony.sk dám zbohom... Škoda.

    Chafre06.01.2012 - 21:13 Trvalý odkaz

    Mne osobne nezáleží na farbách, čačkach mačkách - ale kde sa stratila ta prehladnosť normalne som sa tu stratil ako Somalčan v supermarkete. Mal som rad tuto stranku a denne som ju navštevoval, ale ak sa niekto nazamyslí nad prehľadnosťou asi sa poobyerám po alternatíve. Verím že reakcie pospolitého ľudu prinútia zodpovedných trošku viac popracovať na novom looku.

    sysell06.01.2012 - 23:21 Trvalý odkaz

    Neda mi, na prvy pohlad sa mi stranka nepaci, ked som videl prvy krat priam sa mi hnusila, sory je to tak. Dizajn otrasny - vlastne ziadny, prehladnost otrasna, hned ma to odradza nieco vobec hladat. Uplne neprijemny dizajn moc svetla farba, uplne prazdne vsetko.
    Dalej si pozrite domacu stranku, su tam recenzie a pritom je tam nejake videa roka a rekody 2011.

    K funkcnosti:
    1. preco sa nedaju hodnotit kometare
    2. preco sa neda reagovat na komentare - EDIT da sa.
    3. preco sa neda prepnut hned do diskusie priamo bez toho aby som otvoril clanok PREBOHA???????
    4. Preco pisem tento prispevok do tohoto maleho okna vpravo????
    5. Preco otvara obrazky v novej karte a neda sa medzi nimi listovat ako vdase inde na normalnych strankach
    6. Preco sa nedaju stranky vo fore prepinat aj hore ale musim ist az dole??

    Toto som si vsimol za 5 minut, Preboha to je katastrofa, stratra stranka bola stare ale toto je ovela horsie. Kua este dufam ze nerozchodite stranky starych clankov a skoncili ste aj na googly, potom davajte statiiky navstevnosti. Toto je ozaj sila.

    Jakub Jediný07.01.2012 - 00:47 Trvalý odkaz

    mne osobne sa zmena veľmi páči a je to super a svieže, presne v duchu moderna, len by som to akosi usporiadal, dosť mi chýba, alebo som ho zatiaľ nenašiel, výber podľa výrobcov a napr taká vec, ako recenzie a novikny zvlášť :) ale inak klobúk dole za tú odvahu a za ten moderný look, ozaj sa mi páči, ste môj obľúbený web, tak len tak ďalej ;)

    edit: to s tými recenziami beriem späť, už som to objavil, ako tu jeden napísal, ľudská lenivosť zviťazilla, alebo teda, skôr nedostatok času :D ale už to mám, ale tí výrobcovia mi tu chýbajú, rád som sa pohrabal napr v Siemense a zaspomínal na staré časy :) tak iba už toľko, inak, Like it

    pepino580007.01.2012 - 01:18 Trvalý odkaz

    Mne sa tiez zmena celkom paci, samozrejme vzdy je co zlepsovat,ale som aj celkom rad a hlavne ved zmena je zivot a konecne nam funguje forum, tak len tak dakej nech sa dari

    JaroB07.01.2012 - 01:39 Trvalý odkaz

    Vzhľad je minimalistický čo nieje zlé ale strašne ťahá oči tá biela, najmä teraz v noci.
    Nejak náhodou som rovno odtiaľ preklikol na Engadget a ten je tiež čisto biely aj keď až tam som prišiel čo mi vadí na tejto stránke...PÍSMO. Je tak strašne malé nevýrazné a na tom bielom podklade to strašne namáha oči.Ani si neviem predstaviť čítať dlhšiu recenziu. Už teraz ma bolia oči a to som čítal iba 15min túto stránku.
    Skúste niečo s tým textom spraviť a trocha modrej čo ste mali doteraz a vás odlišovalo od ostatných by tiež pomohlo.

    matoe07.01.2012 - 01:48 Trvalý odkaz

    pre mna urcite zmena k lepsiemu.. najma z funkcnej stranky - vyhladavanie a prezeranie obrazkov posunute o par rokov dopredu..
    z pohladu dizajnu je to tiez cistejsie a jednoduhsie, aj ked si niesom isty ci prehladnejsie..
    a nepaci sa mi logo...

    myskyn07.01.2012 - 10:07 Trvalý odkaz

    Nechapem naco je dobre menit nieco co bolo dobre,rychle a zabehnute.Ak ste chceli zneprehladnit stranku-tak to sa vam podarilo na jednotku.Viem ze chcete byt moderni ale mohli ste spravit jednoduchu anketu o zmene dizajnu stranky.Velmi nerad,ale odchadzam inde.Zatial netusim kam.Boli ste jednotka.Dakujem a nech sa vam dari.

    Roman07.01.2012 - 10:57 Trvalý odkaz

    náhodou, mne sa to páči, vyzerá to jednoducho a moderne

    mcmiazga08.01.2012 - 03:37 Trvalý odkaz

    ja som s designom v pohode, Jaso pomenoval asi najhlavnejsie problemy, no a casom sa uvidi...

    Ja by som za seba privital zjednotenie popisov parametrov. Fony su najlepsi portal na MT vobec ale chyba mi viac parametrov pri porovnavani...

    Chcel by som si vybrat Android od 2.2 vyssie, s QWERTY. Taketo porovnanie nema nikto :(

    Richard Hombauer08.01.2012 - 03:48 Trvalý odkaz

    Katalog aj s vyhladavanim telefonov podla parametrov coskoro pribudne. :)

    Garcia8208.01.2012 - 11:32 Trvalý odkaz

    vypada to tu dobre ale oproti staremu fony sa jedna vec nezmenila.. stale mi tato stranka ako jedina zerie 60-70% z CPU....

    Jaso08.01.2012 - 13:57 Trvalý odkaz

    mne rovnako tuhne browser (opera) a chvíľu na to celý pc,čo sa mi na win7 rozhodne nestavalo. dal som ale blokovať reklamu sony ericssonu a viac sa to nezopakovalo.

    gazda0108.01.2012 - 15:22 Trvalý odkaz

    No hroza ! Totálny chaos,bordel,nechutné,ťahá to oči,NEPREHLADNÉ-takúto neprehladnost som hádam ani nevidel na nete ešte !
    Hlavne že ste si dali článok rekordy na konci roka,to sa možte ťešiť na rekordy tento rok :-/ OTRAS !!!
    Ešte raz OTRAS ! škoda

    instalater08.01.2012 - 15:55 Trvalý odkaz

    Executing modules for http://fony.sk:80/
    TRACE Method Enabled "Web Server"
    MultiRequest parameter manipulation is preparing ...
    File checks finished.
    Directory checks is executing on script
    Web Applications finished.
    Weak Passwords finished.
    Knowledge base is executing ...
    Executing test modules for http://fony.sk:80/
    Version check is executing ...
    MultiRequest parameter manipulation is preparing ...
    Processing URL:http://www.fony.sk/
    Processing URL:http://www.fony.sk/content/css/web_articles.css
    Processing URL:http://www.fony.sk/content/css/web_main.css

    Miro08.01.2012 - 18:33 Trvalý odkaz

    Noo pekne ste to tu pomenili :)
    Celkom sa mi to pozdava, ostatne je, myslim si iba vec pohladu.
    V podstate suhlasim v jaso-m, co napisal vo svojom prispevku ohladom zmien.

    Kedze v poslednej dobe chodim na net iba cez tablet,
    celkom mi zobrazenie vyhovuje.
    Co sa tyka vkladania noveho prispevku, chvilu som ho hladal,kym som ho v pravom dolnom rohu nasiel. Skor by som cakal ine riesenie. Napriklad umiestnenie pod diskusiou, kde by to zaroven bolo aj viac viditelne. No neviem ako je to technicky realizovatelne..

    Vcera som skumal aj predplatenie reklamy, tiez by bolo dobre prerobit cennik a aj vizualizaciu. Predpokladam, ze reklama je dolezita sucast vasho podnikania.

    Kazdopadne sa tesim, ze forum je spat a drzim palce v dalsich krokoch/ rokoch ! :)

    insania08.01.2012 - 23:28 Trvalý odkaz

    Chodievam na fony uz dlhsi cas a mam tuto stranku rad. ale s tymto ste to podla mna prestrelili, nemusi byt vsetko nove hned na novy rok. moze to byt hocikedy inokedy hlavne nech to funguje. napr chcem napisat koment do diskusie a mam to uplne vpravo dole,, proste dost neprakticke, divne atd...
    ale mozno sem chodi vacsina ludi ktory uz ziadne zmeny nepotrebuju, ale pokial vy citite ze musite byt nieco viac, tak nech sa paci.
    ps. pozeram to na malom 10´´ netbooku , uvidime ake to bude na 24. v kazfom pripade drzim palce.

    Lenka Ivančíková08.01.2012 - 23:50 Trvalý odkaz

    Dizajn sa postupne vyvija aj na zaklade vasich nametov a pripomienok, nie je to konecne riesenie. :-)
    Postupne pribudnu funkcie, ktore vacsine chybaju. Verime, ze sa nam podari vytvorit dizajn, ktory vam bude vyhovovat a na ktory si rychlo zvyknete. Aj ked asi nebude vyhovovat kazdemu.

    Manobb09.01.2012 - 00:14 Trvalý odkaz

    Malé písmo ! = prevláda až moc biela = vyššia námaha zraku.

    Rišo, dizajn je vec jedna a štruktúra stránky vec druhá. Možno naozaj stačilo "iba" preprogramovať pôvodnú stránku a farebne to doladiť (= farebne omladiť).

    Môj prvý dojem: prevládajú negatívne emócie.

    P.S.: A načo prosím už tá registrácia aj do článkov ?, keď registračné údaje Ti k registrácii užívateľa aj tak nepomôžu viac, ako dovtedy IP adresa.

    No nič, chodím sem síce stále mrknúť, ale viacej sa mi páči a je aj užívateľsky prívetivejšia iná stránka v červeno čiernej kombinácii ...

    Skúste s tým ešte niečo spraviť, lebo na toto sa bude len veľmi ťažko zvykať = nižšia návštevnosť ... a to zrejme nechcete.

    Prajem veľa tvorivých nápadov celému kolektívu fony.sk

    Pauli09.01.2012 - 16:43 Trvalý odkaz

    Sorry, ale stary dizajn sa mi pacil viac.
    Necital som predosle prispevky, lebo mi to pride hrozne neprehladne a to male pismo na anjelsky bielej velmi taha oci.
    Lepsia volba by bola cierny podklad, biele pismo ako je to na SmartMobil... bolo by to lepsie aj pre prezeranie na MT, kde by obrazovka tak velmi netahala oci a to ani nehovorim o vyhode na AMOLED displejoch. Nie nemam AMOLED, "len" ISP...

    Tento dizajn mi proste nesadol a mam z toho chaos. Prehlad stranky nie je vobec intuitivny :(
    Prajem skore zlepsenie/uzdravenie ;)

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease09.01.2012 - 20:09 Trvalý odkaz

    Žial. Web je o navstevnosti/prispevkoch a to klesne. Pamätám si snahu, aby bola diskusia co najviac simple. Čiže hned pod článkom, nedelená, bez registracie, s priamym odkazom na nu v headlinoch. Nic z toho uz nie je pravda, preklikat sa k diskusii tak každého prejde chut aj nieco napísať. Navyše kanály su obmedzené: neexistuje wap verzia (nie zeby chýbala, zvykol som si na textovu) ta je teraz "mobilná" avsak uplne bez diskusie. Na Opere Mini sa neda prihlásiť.
    Výzor ma netrápi, to je debata pre deti. Skôr prehladnost a funkcionalita.
    želám vela úspechov v zdokonalovaní.

    Laky777710.01.2012 - 00:06 Trvalý odkaz

    Pridavam sa k nazorom, ze cisto biele pozadie nie je to prave... Velmi to "taha" oci. Velkost pismen by bola celkom OK. Na nove rozlozenie stranky si bude potrebne zvyknut. Ked sa zmeni farba pozadia bude to lepsie