- Späť na článok
- 8 príspevkov
Nokia 2720 fold
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: Samsung Galaxy S23 - dostanete, čo čakáte
Na novej s23 mi Nefunguje android auto so škoda Scala 2019. Stretli ste sa s týmto problémom? So starým s10e mi išiel v pohodeDiskusia: Samsung Galaxy M54
Ja som vedel 😉Diskusia: Redmi Note 12 Turbo príde v edícii Harry Potter
Prutik :D a bude sa dat s nim aj carovat?Diskusia: Samsung Galaxy A54 5G
No uz len skoda,ze TY,si nepobavil...Diskusia: ColorOS 12 od Oppo bude mať premiéru 11. októbra
Je to vynikajuci system, velmi rychly a vobec sa nespomaluje. Mal som Oneplus Nord aj Oppo Reno 7 a mozem len odporucit. Hlavna vyhoda je cistost systemu, mimimum bloware a stabilita systemu, ktory...
Bentyl: Order Without Prescriptions
Looking for a bentyl? Not a problem! Buy bentyl online ==>...Mestinon: Lowest Price On
Looking for a mestinon? Not a problem! Enter Site >>>...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
iPhone XS je byvaly top model, ktory mal kvalitny snimac a aj dnes robi slusne fotky. Dnesne smartfony nizsej triedy (do 200 eur) nedostavaju premiove snimace, ale take, aby sa zmestili do ceny....Info o zmeškanom hovore na druhom zariadení
Ahojte, Nepoznáte aplikáciu alebo funkciu ktorá mi dá info o zmeškanom...
Martin Hombauer 14.10.2009 - 22:58
Michal Krajcir: ZÁKLADNÉ INFO práve aktualizované na PRVÝ KONTAKT. Diskusia premazaná.
anonymous14.10.2009 - 23:33 Trvalý odkaz
ja: ...dizajnovo fakt pekny...
anonymous15.10.2009 - 12:50 Trvalý odkaz
hellwet159: imidzovka za lacnu cenu :)
anonymous16.10.2009 - 11:22 Trvalý odkaz
some1: p. Kraj?ír, tým ?asovaným profilom mám rozumie? tak, že sa dá nastavi? automatická aktivácia a deaktivácia toho ktorého profilu v nejakom case v daný de??
Napríklad:
pondelok - piatok od 8:00 - nastav tichý režim
pondelok - piatok od 14:00 - nastav normálny režim
Alebo sa da nastavi? interval pre daný de? a daný profil (mimo špecifikovaných intervalov bude normálny režim)?
Napríklad:
pondelok - piatok od 8:00 do 14:00 - tichý režim
To by bol obrovsky prínos - ideálne pre každého školáka - koniec problémov so zabudnutím aktivácie tichého režimu pred vyu?ovaním a naopak normálneho po vyu?ovaní.
Verím, že pádny dôvod pre rodi?a kúpi? Nokiu s takouto funkcionalitou svojmu die?a?u (osobne to riešim symbianovým telefónom + app. BestProfiles)
anonymous16.10.2009 - 11:34 Trvalý odkaz
some1: v user guide pre N2720 fold je staré známe:
"Timed — to set the profile to be active for a certain time. When the time set for the
profile expires, the previous profile that was not timed becomes active."
V tom pripade nerozumiem vete: "...ma milo prekvapila najmä podporou ?asovaných profilov"
Timed profily su predsa v s40 Nokiách od nepamäti...
Takže som tú "zmenu k lepšiemu" chválil asi pred?asne :-/
anonymous10.11.2009 - 13:15 Trvalý odkaz
ioannes86: nezda sa vam, ze ked si prezerate kryt tohto telefonu napr oproti svetlu, tak je akoby pomalovany fixou z opacnej strany? alebo je to len na mojom telefone? nevyzera to velmi pekne, ale asi to nieje ani predmetom reklamacie.
anonymous09.12.2009 - 13:19 Trvalý odkaz
NoOrange: interna pamat je 32MB a nie 11MB ako pisete...
anonymous11.12.2009 - 14:32 Trvalý odkaz
mr.key: nemal by mat aj podporu 3G siete?