Nokia 208 na Slovensku

  • galaxi 05.10.2013 - 23:57

    zasa bez wiffi.

  • Manobb06.10.2013 - 11:13 Trvalý odkaz

    Vcera som tu napisal dlhsi komentar, ale ako neprihlaseny, tak mi ho sem nedalo a zmazalo a usilie vyslo nazmar. TIP pre redakciu: Ak napisem koment bez prihlasenia, system by mohol dat volbu prihlasit a az potom, ked sa clovek neprihladi, koment zmazat ...

    Takze len strucne pointu vcerajsieho prispevku: 208-cka je zbytocny model, ktory v podstate neprinasa nic navyse oproti tym plastakom, ktore tu uz mame ... 206, 301 a pod.

    Preto skoda namahy Nokie a strateny cas pri realizacii 208-cky.

    petris06.10.2013 - 11:39 Trvalý odkaz

    tvoje nepozorne ocko si nevsimlo: nokia 208 je na rozdiel od nokie 206 3g telefon. nokia 208 na rozdiel od nokie 206 nie je dual sim model. nokia 208 ma bluetooth 3.0 na rozdiel od nokie 206 s verziou 2.1. a tak dalej. nabuduce pred vynesenim tvojich zaverov si najskor poriadne precitaj parametre. vies material obalu nie je vsetko ;-)

    Manobb06.10.2013 - 13:08 Trvalý odkaz

    Re: petris
    Zda sa, ze si celkom nepochopil pointu prispevku. Jeho cielom bolo pripomenut, ze medzi tymito plastakmi z low-end skupiny naozaj nie su rozdiely, lebo su vsetky low-end a tato skupina zakaznikov velmi neriesi tie detaily (rozdiely), ktore si Ty popisal. Cielova skupina totiz je ta ista ....

    Preto by Nokia uz nemusela tak mrhat silami a mohla by priniest aj nejaku "vlajkovu lod" medzi klasikami. .... I ked sa Nokia tvrai, ze taky model (luxusny) priniesla (Nokia 515), tak vacsina zakaznikov i odbornych redaktorov sa v podstate zhodla, ze to je len dalsi z low-endov hrajucich sa na luxus ....
    Ak neveris, kukni napr. Na cesku mobilmaniu a po prezreti videa uvidis, co si o nokiackom luxuse myslia ti kompetentni = co vedia rozlisit kvalitu od tuctovosti a pod.

    petris06.10.2013 - 13:37 Trvalý odkaz

    pozri mne je jedno co riesi nejaka ceska mobilmania alebo ty ako "cielova skupina". popisal som ti rozdiely medzi tebou spominanym modelom nokia asha 206 a 208 aj ked ty ziadne nevidis.

    vlajkova lod medzi low endmi? najvacsi rozdiel medzi tymi dvoma je prave podpora sieti 3g. no ak to pre teba a "cielovu skupinu" nieje dostatocny argument tak prepac. hlboko sa ospravedlnujem ze som si dovolil reagovat na tie tvoje blaboly o tom ze nie su ziadne rozdiely medzi plastovymi mobilmi asha 206 a asha 208. cital som co ty cakas. ved ta je plny internet. cakaj si na svoj lacny model - asi cakas nahradu za e-radu ale za max. 50 eur - ktora bude mat vybavu naozajstnej vlajkovej lode a nie tej tvoje kategorie low end vlajkovych lodi. si taky naivny alebo za to nemozes?

    a co si ty a zopar "redaktorov" z ceskej mobilmanie cakal? hlinikove telo s wifi v zakladnej vybave ale za max. 70 eur? len ak by si mal zasa potrebu pisat o tom aky je to low end tak pripominam podporu 3g alebo aj hd voice ci sekvencne snimanie alebo 5 mpix foto s led bleskom ako aj autopotret a slam. ak su to vsetko vlastnosti ktore nepotrebujes tak si kup kludne niektory z tych plastovych modelov alebo dalej a pokojne cakaj na svoj lacny sen.

    Manobb06.10.2013 - 13:51 Trvalý odkaz

    Kludne si kup aj viac kusov 208-iek, su to Tvoje prachy. Ja Ti Tvoj nazor neberiem ...

    Prajem Ti pekny vikend. ;-)

    P.S.: Ja si este chvilu pockam na ten "svoj" mobil, kedze ani 3G na tom pidi displeji Ti je na to citanie mailov asi tak na dve veci, resp. Na maily Ti staci aj pomalsia rychlost DOWN .... Ale OK, jednu vyhodu ma: lepsie citatelna klavesnica ....

    petris06.10.2013 - 14:15 Trvalý odkaz

    namiesto toho aby si sa priznal ze kecas hluposti a bol si nacapany ze nedokazes ani identifikovat rozdiely mi zelas prijemny vikend a odporucas kupit viac kusov 208-iek. kde som pisal ze nejaku kupujem?

    3g ale nieje len o citani mejlov na nejakom pidi alebo nepidi displeji. aj ked to ty tvrdis. asi si nikdy nemal pripojeny notebook cez mobil a jeho modem. tak nic. tvojim najvacsim problemom zda sa je ze rad mudrujes o veciach o ktorych nic nevies.

    Manobb06.10.2013 - 14:30 Trvalý odkaz

    Priznavam sa: Kecam hluposti !
    Spokojny ?

    P.S.: Tu vetu k nicku si kludne zmen ... Nevystihuje Ta. ;-)

    huje®06.10.2013 - 15:18 Trvalý odkaz

    Toto som si nemohol nechať ujsť.

    A to si ho ešte nezažil, keď robil pokusy v 3G Telekomu s jeho GPRS Alcatelom.

    Teda sa nemôžeš čudovať. On je alchymista akého inde nenájdeš.

    A to, aby priznal chybu od neho nečakaj. To nedokáže. Radšej sa bude aj naďalej pokúšať zosmiešniť ťa.

    ferineveri06.10.2013 - 16:07 Trvalý odkaz

    ja len chcem pripomenúť že aj dnes stačí na emaily 2,4 a < palcový displej. Úplne v pohode. Skôr ide o to dnes že či vie taký mobil otvoriť rôzne prílohy a naraz text a obraz. Toto píšem na mojej E52-ke a všetko funguje ako má.

    Manobb06.10.2013 - 17:21 Trvalý odkaz

    Chlapci, chlapci, kludne si tu robte teda dalej porovnavacky dvoch low-endov a kludne chvalte Nokiu, akyze to super model pre Vas dali na trh. A vobec sa netrapte nad tym, ze prave k Vasmu pasivnemu postoju vyrobca ani nema dovod priniest lepsi model, lebo luza ako ste Vy, im kupi kazdy model, staci ked cislo parametea v porovnavacej tabulke bude aspon o +1 vyssie. Co na tom, ze pojde v podstate s vyuzitelnostou o rovnaku triedu, ze ?

    No nic, ja touto cestou nejdem a nemam problem si kupit i starsi model, vyskusam v praxi a ked su odozvy/rychlosti dostacujuce, nemam dovod priplacat ...

    To, ze teoreticky je mozne, ze v 3G sieti operatora A hoc aj s modelom s EDGE, ci GPRS mozes mat rychlosti nizsie ako v sieti operatora B s EDGE, ci GPRS na tom istom mobile, Ta presviedcat nebudem, lebo minimalne v Tvojom pripade je to uplne zbytocne.
    Tvoj problem je, ze Ty nediskutujes, len vyhladavas konflikty, z ktorych chces vychadzat ako vitaz za kazdu cenu, tj chytas doslova za slovicka a necitas/nevnimas prispevky ako celok. Kto mal tu cest sa s Tebou "rozdiskutovat", to musel po par prispevkoch zistit. Preto dnes je toto moj posledny prispevok na Teba .... ;-)

    huje®06.10.2013 - 17:33 Trvalý odkaz

    K tým tvojim žvástom si zabudol už len priložiť návod ako sa s tým tvojim GPRS modelom Alcatelu, ktorý pracuje v GSM frekvenciách pripojíš do 3G siete Telekomu pracujúcej na úplne iných frekvenciách.

    Teda obdivujem Nokiu a iných výrobcov, že sa vôbec kašlú s nejakým výskumom... Podľa mňa si môžu trieskať hlavu o stenu že Ťa nepoznajú.

    P.S.: Neviem, čo za svinstvo berieš, ale mal by si s tým čím skôr prestať.