Na jeden záber: HTC One A9

  • Vlastimil 19.12.2015 - 18:52

    konečne nejaké info o sluchátkach na htc. mám ich doma (htc one m7) a pri náročnejších skladbách už moc nestíhajú. ale zas ja som náročný user :) na fotákoch ma zaráža že sa v poslednej dobe zabúda na optickú stabilizáciu. podľa mňa to je dôležitejšie ako mega rozlíšenie.... a mne sa viac páči posúvanie menu hore dole ako zo strany na stranu.ved ked som v nadstavenia a pod. tak menu ide hore dole a tam to je zas ok všade :) dúfam že na jar (predpokladám že bude nový vlajkový model) htc predstaví niečo zaujímavé ako bola m7 :)

  • ondrakomous19.12.2015 - 19:09 Trvalý odkaz

    htc one vytvorili v ere, kdy meli prachy a darilo se jim, nastartovali novou eru, A9 je podle one "srot", dobry jak richard rikal, jsem zvedavaj, kdo se dodival do konce, tak presne tahle veta me probudila, usnul jsem fakt tvrde a nakonci jsem se probudil s dobrym pocitem, ze jsem o nic neprisel. htc podle me prodelavaji strasny prachy, protoze nedokazi vyprodukovat "ekonomicky smart", kdyz obcas premyslim nad firmou htc, tak si cimdalvic zacinam myslet, ze cela ta povedena rada ONE, byla paradoxne jejich nejvetsi chyba, protoze vyroba a servis techle telefonu je strasne, ale strasne nakladna.

    Nightmare19.12.2015 - 20:30 Trvalý odkaz

    ze Riso som unaveny jak hovado :D

    to zalamovanie textu je strasne fajn :) inac tiez sa mi paci viac posuv menu hore-dolu ale ide skor o zvyk

    ondrakomous19.12.2015 - 21:23 Trvalý odkaz

    ta podoba s jabkem je ciste nahodna. predstav si, ze takovej telefon nekde vytahnes a dotycnej/a se te zepta, to mas iphone? ne to je htc, no trapas.