Na jeden záber: HTC 10

  • Misko 01.06.2016 - 15:55

    Takže nielen odpovedáte iba na vám pohodlné YouTube komentáre ale po novom tie nepohodlné mažete. No to je fakt úroveň...

  • Richard Hombauer01.06.2016 - 16:29 Trvalý odkaz

    A na to si ako prišiel? Nikdy sme žiadny komentár na našom YouTube kanáli nevymazali. Ale domýšľanie a obviňovanie je oveľa ľahšie než slušná otázka, že? YouTube občas sám zhodnotí, aký komentár zablokuje a ja nestíham stále sledovať podozrivé správy. Takže, o čo išlo? ;)

    Misko01.06.2016 - 16:37 Trvalý odkaz

    No to je na dlho, môžem to dať sem keď prídem domov. Ešte sa mi nestalo že by mi YouTube zmazal komentár, najmä keď tam nebol žiadny obsah ktorý by spĺňal kritériá na reportovanie. Na druhej strane tam bolo tak 50/50 kritiky a súhlasu s tvojim hodnotením, tak som usúdil že asi ti nebol po vôli:) A máš pravdu, prepáč, mal som sa opýtať či ste mi zmazali komentár ale v prvom momente ma vytočil fakt že tam neni tak preto tá reakcia

    Misko01.06.2016 - 20:41 Trvalý odkaz

    Richard Hombauer, celkom tomu nerozumiem. Ten comment tam vyzera byt ked pozeram video doma na Chrome, ked som bol v robote tam nebol a neni ho vidiet ani na YouTube aplikacii na telefone kde som prihlaseny na svojom ucte. Kazdopadne ak ho vies precitat, ocenil by som tvoju reakciu. Ano je tam aj kritika a ano je mozno cely trochu v ofenzivnom style, ale nie je to vobec osobne.

    Štefan02.06.2016 - 08:51 Trvalý odkaz

    Fotky Google su asi najlepsia sluzba od Google :) Neobmedzene ulozisko, minimalna kompresia (a to tiez len nad 16 Mpx). Samozrejme ked ale niekto nevedomky ma zapnutu tuto sluzbu a potom je ju nuteny ju aj pouzivat (konkretne na HTC 10) a zisti ze tam je vela starych fotiek o ktorych netusil tak to prekaza ale to nie je chyba aplikacie. Mne sa napriklad pokazil telefon jedina vec na ktorej mi v nom zalezalo boli fotografie a tie mam na google fotkach takze som o nic neprisiel a telefon som reklamoval. Urcite odporucam tomu dat sancu a poriadne to vyskusat. :)
    A samozrejme zaloha sa da jednoducho uplne vypnut ak to prekaza :)

    Misko02.06.2016 - 18:24 Trvalý odkaz

    potter1 toto je jeden z mnohých bodov ktoré som vypichol v mojej reakcii na YouTube. A presne ako píšeš, tiež som vďačný za Google photos mi dal a 200 GB ktoré tam momentálne mám zaplnené na 75%,nemusím riešiť zálohu fotiek ktoré nafotím.