Na jeden záber: Honor 6X

  • Marián Petrík 13.04.2017 - 17:13

    myslím si, že to video je dosť neobjektívne. mobil sa drží dobre, vôbec nereže do prstov, niet tam jednej ostrej hrany, dokonca sklíčko je zakrivené a zapustené do rámu.v mnohých iných recenziách je toto riešenie dokonca dávané za vzor iným výrobcom. načo mi je zabezpečenie mobilu čítačkou, keď ho môže hocikto otvoriť dvojitým poklepaním? alebo mám po každom dvojitom poklepaní zadávať pin? myslím si, že to dvojité poklepanie nemá zmysel. to preostrovanie je nezmysel. to je pravda. pravdou je však aj to, že ten mobil fotí na danú cenovú hladinu veľmi dobre. treba vyskúšať nočný režim. kto ponúka 32 sekundovú expozíciu? za najväčší nedostatok považujem to dlhé nabíjanie. za tie peniaze sa podľa mňa honor 6x oplatí.

  • Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy13.04.2017 - 19:36 Trvalý odkaz

    Fry v telefóne si nastavíš aby odtlačok prsta pýtal až po napr 15min dovtedy ti stačí poklepat. Napr BlackBerry ma možnosť (možno všetci) nastaviť si bezpečne zóny kde sa telefón nikdy nezamkne tak aby si čítačku musel použiť, čiže doma "len ťukám"

    Marián Petrík13.04.2017 - 20:30 Trvalý odkaz

    iste, to sa dá, ale mobil mám v práci na stole, takže toto zabezpečenie mi vyhovuje. ono je to aj o zvyku. pred honorom 6x som mal mobil, kde dvojité poklepanie bolo. deaktivoval som to. radšej som stačil tlačidlo. jednoducho sila zvyku. takže ani tu mi to dvojité poklepanie vôbec nechýba. podobné je to aj s čítačkou vpredu alebo vzadu. mne vyhovuje vzadu, ale isto by som si zvykol aj na tú vpredu. toto sa nedá považovať za nedostatok. na honore 6x mi skôr prekáža automatická regulácia jasu. pri slabom svetle sťahuje jas úplne na minimum, čo je málo aj v úplnej tme. takže večer automatiku vypnem a nastavím si jas, ktorý mi vyhovuje. cez deň je to v poriadku. dokonca môžem povedať, že na slnku je veľmi dobre čitateľný.