Motorola One Vision (základné info)

  • Nightmare 16.05.2019 - 00:25

    Fuu dobre to vyzera som zvednavy na recenzie

  • Lubo16.05.2019 - 10:03 Trvalý odkaz

    Podla mojho skromneho nazoru je tento mobil, resp form factor 21:9, megagalakticky blud. To iste ako Sony s novymi modelmi, aj Motorola s tymto modelom. Ved tie mobily sa uz ani nedaju dobre drzat v ruke, chcel by som vidiet to rozlozenei vahy, ako ked mas roh spodnej hrany oprety o dlan (one hand use), ked citas nejaky clanok alebo nieco pozeras, tak sa ti musi ten mobil preklapat, jeho vaha v hornej polovici to musi ťažiť a mobil ma tendenciu vypadavat z ruky. Druha vec, nechapem logiku a uz len ten prvoty zmysel a vyznam mobilnych zariadeni. Ved tie nove formaty vyzeraju ak ostare velke tlacidlove mobily, doslova ako sluchadlo stolneho telefonu :D
    Jedine co je na tom mobile fajn je android one. A chcel by som vediet aky je usporny ten exynos CPU, ked som len tak na ryhclo precital recenziu na gsmarene, battery test bol bieda, a pritom ma 10 nm CPU. Niet nad 10 nm SD 6xx alebo 7xx. Je to individualne, kazdemu sa paci nieco ine, ale ked vidim tie mega velke mobily, nekompaktne rozmery, natiahnute uzke displeje, zacinam mat az odpor k molinym technologiam. Napr. pri niektorych mobiloch mam napozerane recenzie, napr nedavno predstaveny Pixel 3a. Ked som ale videl OP7 Pro, kukol som dve videa a mal som dost. Uplne neforemny telefon, velky, tie zakrivene okraje, ako sa tam od nich pod uhlom odrazalo a lomilo svetlo, no katastrofa. A jeho rozmery, ani do vrecka to nedam, detto ta motorola, to uz radsej G7 Plus. Pre tento rozmer nie su prisposobene ani videa na YT, ani do dnesneho dna sa netocia v takom formate, max tak nejake hudobne klipy, a aby som cumel do mobilu a maniačil na netflixe kazdy den. Este jedna vec na zaver. Neviem si ozaj predstavit nieco citat na tom displeji, ked moj zrak dopada tak na 1/3 displeja, zvysok displeja svieti zbytocne. Clovek sa vytesuje, ze displej zobrazuje vela, ze netreba scrolovat, ale ozaj je zbytocne naraz zobrazenych vela dat, ktore ani oci nedokazu spracovat.
    Kam sa vytratili male mobily?

    Peter16.05.2019 - 10:42 Trvalý odkaz

    Podľa mňa výrobca skúša čo sa uchytí. Dopredu to nikto nevie.
    Ale fotiť to môže zaujímavo, teda v tejto triede.

    Knoxville16.05.2019 - 12:24 Trvalý odkaz

    No poplakal si si. Ešte mi napíš,ktorý Snapdragon šestkovej rady má 10 nm výrobný proces ty "odborník"..

    Knoxville16.05.2019 - 14:01 Trvalý odkaz

    Díkes Plačko. Zase som sa naučil niečo "nové" zo sveta mobilných technológií...:)

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy16.05.2019 - 14:15 Trvalý odkaz

    Ty si ako taky ratlik s dušou dobermana. :)

    Lubo16.05.2019 - 14:26 Trvalý odkaz

    Nepisem tu komenty, aby som niekoho hejtoval, alebo nejak zhadzoval niekoho profukty, proste mi to uz pride dost prehnane, ked sa mobily tahaju do takych extremnych rozmerov. Urcite bude po tom nejaky dopyt. Kazdna nova vec ci produkt vyzera fajn, no az ked to zacnes pouzivat, zistis, ze ti to nepasuje. A ano, ako pise Oxy, SD 670 je postaveny na 10 nm, ten som mal prave na mysli.

    Knoxville16.05.2019 - 15:28 Trvalý odkaz

    Pobavil si ma ty komediant. Môžeš ísť robiť do cirkusu.. :)

    Matej16.05.2019 - 15:38 Trvalý odkaz

    Ale sak co sa hned vadite, podla mna Lubo dobre napisal. Teda hovori mi z duse, ale ja zacinam byt uz alergicky na tie nove mobilne trendy, uz nie som cielovka ako kedysi.

    S tym pomerom stran je to fakt pravda, G7 to ma tusim 19,5:9 a niekedy je to ma hrane. Fakt je telefon moc vysoky a ked ho drzim tak, aby som vedel ovladat sppdnu cast, tak ma tendenciu sa preklopit z dlane. Takisto dociahnut na vrchnu listu je len tak tak.
    Preto nezmysel typu 21:9 by som nechcel, rip sony.

    SD 6xx/7xx rocks, ja som aj s obstaroznou sd620 bol mega spokojny

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy16.05.2019 - 15:42 Trvalý odkaz

    len koho este bavis ty?
    skus sa zapajat iba ak mas co napisat a tiez by si uz mohol prestat na pockanie urazat ludi ktori iba napisu svoj nazor.

    Knoxville16.05.2019 - 17:06 Trvalý odkaz

    Ja už nebavím ani sám seba. To je na tom najhoršie. :) Ale pobavilo ma,ako mi chce taký internetový Šašo a Troll ako si TY určovat,kedy sa mám alebo nemám zapájať do diskusie a čo mám alebo nemám komentovať. Takú ešte nehrali... :D

    viperman16.05.2019 - 17:13 Trvalý odkaz

    maxim: a to treba dociahnut uplne hore? ja spravim pohyb hocikde po ploche a lista sa mi vysunie automaticky (nova launcher), a btw vacsinu casu ovladam mobil 2-ma rukami, jednou mi pridu vsetky mobily uz nepohodlne (su prilis velke), preto by mi nevadilo mat aj 6 - 6,5 palcovy mobil ale uvital by som tradicny pomer stran 16:9 hlavne kvoli videam... (ze by boli sirsie mi vobec nevadi).

    Matej16.05.2019 - 17:37 Trvalý odkaz

    Viper no hej, stiahnutie po ploche mi vyrolovalo Search, takze ja musim tahat z hora. A aj tak, ked chcem prepnut jas, zapnut wifi, tak musim ruku natahovat - v kritickych situaciach to riesi zmensenie displeja takze pohoda.
    Ja mam velke ruky a neznasam ked nedokazem aspon zakladne veci spravit 1 rukou (co sa tyka telefonu, ak by niekto mal bujare predstavy). Takze teraz to este v 1 ruke viem schopne ovladat, 21:9 pri zachovani sirky uz by to bolo asi prilis.

    Inak tiez si myslim, tych 16:9 bolo uplne prijatelne, nemuseli to silou mocou menit...