Microsoft Lumia 650 na Slovensku

  • M1key 23.03.2016 - 13:50

    Dobrý deň. rád by som sa spýtal, či bude/sa plánuje aj recenzia tohto telefónu. Ďakujem za príp. odpoveď.

  • Lenka Ivančíková23.03.2016 - 14:05 Trvalý odkaz

    Ked bude k dispozicii na test, tak ano. :)

    ferineveri23.03.2016 - 14:22 Trvalý odkaz

    Ten kompas tam mohli dať,a procesor je hotová tragédia. MS sa správa ku sebe ako Elop k Nokii. Nech už teda toto ani nevyrábajú. Mám L635 a tiež ma štve ten kompas,a myslel som že tu bude. Omyl a škoda zároveň. Asi radšej L830 z bazáru.

    martinwsm23.03.2016 - 22:06 Trvalý odkaz

    Ja mam 830tku pol roka a Max spokojnosť..zstial nevidim dôvod na vymenu..

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne05.04.2016 - 02:12 Trvalý odkaz

    To mozno nie je, ale kto si to uz kupi. Taka skladacka v cinskej tovarni z halabala komponentov licencovana nalepkou Nokia. Telefony Nokia boli vzdy niecim zaujimave, a kazdy jeden z nich bol niecim vynimocny. Tento androidovy džad sa bude predavat za 250$ a dieru do sveta urcite neurobi. Mozno na jeden den zaplavi portaly s mobilnymi telefonmi, mozno na dva; pri predstaveni a pri recenzii. A potom upadne do zabudnutia. Trochu ma mrzi, ze Microsoft urobil Nokii, to, co jej urobil. Inzinieri z MS nezvladli hardver, a ani softver. Sami to vedia, preto skrizili vlka s hadom a doniesli do Windows nativnu podporu Linuxu...

    Stenly, nechcem ta sklamat, no nie vsetko co vidis na papieri (internete) a z coho mas ty dobry pocit, je v skutocnosti uzasne natolko aby to stalo za pozornost kohokolvek z nas. Mozno ako usmevna prihoda k pivu s kamaratmi, ale hentu A1 by som za dvere tej krcmy veru nevynasal.

    Prepac, ak som sa dotkol tvojich emocii.
    Vekom, zacne byt clovek skepticky...

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy05.04.2016 - 02:21 Trvalý odkaz

    Ak si dobre pamätám, tak do konca tohto roka nokia nemôže po svojou značkou telefóny vyrábať.
    Tak to co sa ukazuje zaciatkom apríla.....

    gsmarena05.04.2016 - 03:55 Trvalý odkaz

    lenze ludia chcu nokiu a paci sa im aj tento produkt co jednoznacne dokazuju aj priame reakcie pod clankom cit. "Yes! Once Again Phoenix Up From The Ash." alebo "Is finally nokia stepping into the android ecosystem and making their own android phones? Or is this just a april fools joke? I really hope Nokia start making android phones to make themselves more relevant in the market" pripadne "Come back Nokia Nokia is the best" ci "If Nokia was soo great years ago, it could be great again, counting on you Nokia.. and I hope this is not an April fool prank" a tak by som mohol dalej pokracovat, proste uz len samotna znacka nokia ma velke meno preco by si ten fon ludia kupovali vo velkom a ludia to v samotnej nokii velmi dobre vedia si mylsim, cize tento a podobne dalsie fony z ich dielne su len otazkou casu..

    Lenka Ivančíková05.04.2016 - 10:18 Trvalý odkaz

    a kolko tych ludi s nadsenymi vykrikmi by si to aj realne kupilo? Mizive percento. :)

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease05.04.2016 - 12:44 Trvalý odkaz

    Ak to dopadne ako s tabletom N1. Tak určite mizivé. Pretože Foxconn nemá kapacity na globálny support a marketing. Narozdiel od výrobných, ktoré sú takmer neobmedzené.

    Teraz k A1. Je to FAKE. Rumours v apríli, že 79.9% screen-to-body ratio mi teda príde ako vtip. Prvý mobil s logom NOKIA môže byť uvedený na trh v decembri 2016, pokiaľ má pamäť neklame.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne05.04.2016 - 17:35 Trvalý odkaz

    Ludia dnes velebia na internete bársčo, a kolkokrat ani netusia, co to znamena, alebo ci su tie informacie skutocne realevantne a realne.

    NOKIA pride na trh vo velkom, ak vytvori vlastny ekosystem, ak ponukne sluzby nad urovnou Androidu (pokial pride s Androidom). Hardver a strohy system dnes uz nikoho nezaujima (mozno xda flashoholikov, ale kolko takych dnes okolo nas je? ubudaju...)

    Ak by vsak ponukli starostlivost o zakaznika (akukolvek - o zdravie, o rozvoj, vedomosti, bezpecnost, hlavne korporatnu sferu), a integrovali by popularne vyuzivane sluzby (exchange,...) v rozumnej forme, potom sa MOZNO niekam posunu.

    Ak donesu len plastovo/kovovu/skleneneu tehlu s random midrange CPU a near-stock Androidom bez pridanej hodnoty, skoncia tak, ako rychlo aj zacali.

    gsmarena05.04.2016 - 18:43 Trvalý odkaz

    asi to fake vazne bol, lebo uz to gsmarena prehodila spat na model C1 ale tie parametre midrange viacmenej ostali zachovane.. http://www.gsmarena.com/nokia_c1-6885.php wayne, tak urcite budu musiet prihodit nejaku tu pridanu hodnotu navyse, nakolko dnes je trh s android fonmi uz riadne prehusteny

    Lenka Ivančíková05.04.2016 - 19:23 Trvalý odkaz

    Aspon vidis, ze pridavanim linkov na nezmysly len spamujes diskusiu a stracas cas. Gsmarena nie je posvatna krava. Aj tam uverejnuju blbosti.