LG G3 s (D722) - šikovný mobil s nepochopiteľným nedostatkom

  • marek 02.10.2014 - 16:03

    Už som to tuším písal aj pri iných modeloch, LG asi nejako nezvláda tvorbu launcherov. Opätovné načítavanie domácej obrazovky a widgetov bolo na dennom poriadku aj na mojej niekdajšej L9, ale po výmenie vstavaného launchera za Apex sa problém eliminoval na minimum. Nemám to síce vyskúšané na viacerých modeloch, ale určite odporúčam aspoň vyskúšať niektorú z overených alternatív. Nie je to žiadny veľký zásah do systému a možno príde nečakaná zmena pocitov z celkových reakcií prostredia:-)

  • DjTuning03.10.2014 - 01:38 Trvalý odkaz

    ach boze,tolko lamentovania koli chybajucej autoregulacii podsvietenia..Mal som Xperiu Pro,teraz mam Galaxy S4,oba tuto funkciu maju a podsvietenie si v 95% pripadoch aj tak regulujem sam..Z toho mi vychadza len tolko,ze autor clanku do vyznamu tejto funkcie vklada prilis mnoho subjektivizmu a to mi pride trochu dost neprofesionalne..

    janesbond103.10.2014 - 02:08 Trvalý odkaz

    Pre mňa to je veľmi užitočná funkcia.. Najmä na slnku,keď nič nevidím, by som nechcel "maturovať" s nastavením a zosvetlovať displej, aby som niečo videl.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne03.10.2014 - 09:22 Trvalý odkaz

    To nie je lamentovanie, ale velmi uzitocna funkcia... Maju ju ovela lacnejsie a menej vybavene modely, preco by mala absentovat vo vlajkovej lodi, ktore mieria na full vybavu?

    DjTuning04.10.2014 - 12:34 Trvalý odkaz

    Lebo to je taký obrovský problém stiahnuť listu, ked nič nevidim a slajdnut po tom manualnom regulatore do prava? A aka vlajková loď, čo to tu pre boha splietas, veď ten mobil nestojí ani 300€

    janesbond104.10.2014 - 12:52 Trvalý odkaz

    No problém to nie je, ale iné lacné šunky to majú a ak mam dať za mobil toľko peňazí, tak by som taký komfort prosil..... Neviem či celkom chápeš význam slovného spojenia vlajková loď :-)

    Knoxville04.10.2014 - 16:01 Trvalý odkaz

    Ja napr. automaticku regulaciu nepouzivam vobec a absolutne mi nechyba.Autor clanku to az nejako moc preziva si myslim...

    Knoxville04.10.2014 - 16:03 Trvalý odkaz

    Wayne: full vybava a vlajkova lod? Ty si odkial spadol? Asi si si pomylil clanok...

    Lumiak62504.10.2014 - 23:01 Trvalý odkaz

    Na jednej foto som si všimol položku Aplikácie a tam Clean Master - neviem načo sú Cleanery v Androide. To nie je deskopový Windows a Android nemá odpadové adresáre ani registre, kde by zostali zbytky odinštalovanej aplikácie. Navyše tá aplikácia má práva na celý Android - od súborov po telefonické hovory a identifikáciu zariadenia... To je SPYWARE MASTER. :) Potom som si všimol aplikáciu cas.sk medzi nainštalovanými aplikácámi - práva má identita, poloha, fotky, média, súbory - ďaľší Spyware. Keď už niekto číta ten starý cas radšej nech tam ide cez browser, ale ľudia si naťahajú do Androidu balast a potom ich trápi, že to nemá auto reguláciu jasu, ale ich netrápi, že taký cas.sk si cez svoju apku stiahne ich súbory z mobilu, vie s kým volajú a ešte mu dajú aj prístup ku polohe. Myslím, že autor by si mal najprv naštudovať základy Androidu a práva aplikácií a potom ho môže trápiť podsvietenie. Nič v zlom... Pri Androide najprv treba uvažovať nad právami aplikácií a potom ich ťahať, alebo neťahať. :)

    Nightmare05.10.2014 - 00:16 Trvalý odkaz

    tak ja mam napriklad tiez ten Clean Master v Androide a pohoda

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease05.10.2014 - 01:14 Trvalý odkaz

    Je pravda, že Clean Master je tak "trochu" spyware. Používa neprimerané množstvo práv.
    Preto používam starú verziu s polovičným množstvom práv.

    Na druhú stranu nie je pravda, že v androide nezostáva balast po odinštalovaných aplikáciách. A taktiež sa "samozahlcuje" ako spomenutý Windows, alebo Symbian atď.
    Poznám ľudí čo nečistili android roky a boli v šoku po odskúšaní CM. U niektorých išlo GigaBajty uvoľneného priestoru.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne05.10.2014 - 08:19 Trvalý odkaz

    Z planety kde nikoho neucia citat poriadne nadpisy a toboz clanky :-D

    No co, trapas, sa stane kazdemu :-D

    Knoxville05.10.2014 - 11:08 Trvalý odkaz

    Samotna tvoja registracia na tejto stranke bol jeden velky trapas... :)

    Lumiak62505.10.2014 - 12:36 Trvalý odkaz

    Mental.disance - clean master tam máš zbytočne. Ja nepoužívam žiadny Cleanery ani vo WP8.1. Dokonca tam netreba ani antivírus. Nedá sa to porovnávať s deskopovými verziami. Navyše Android má linuxové jadro. Linux neukladá odpad. Ja sa do každého priečinku dostanem cez Total Commander. Veľa aplikácií na Android je balast a ľudia to stiahnu, lebo to používajú aj v deskopovom Windowse. Lenže mobilné systémy sú o inom s inou architektúrou... GB tam mať nemohli, lebo ani systém nemá toľko. Zresetovaním sa všetko vymaže, že to vedia obnoviť programy na pc to už je o inom. Ja som Android zašifroval. Len si treba uvedomiť v akom systéme človek pracuje a neporovnávať to čo platí pre deskopový OS musí platiť aj pre mobilný OS. Veľa tých Cleanerov nič nerobí, iba špehuje. Samotný root im nedovolí zásah do systému... Tiež špehujú také aplikácie ako cas.sk, alebo SME... Na čítanie ich drístov majú moc práv a to stačí radšej zapnúť to cez browser. WP8.1 je v tomto lepší, lebo tie aplikácie nepustí všade. :)

    Lumiak62505.10.2014 - 12:52 Trvalý odkaz

    Tie mobily fotíte pri recenziách na strašnom pozadí. Aj sa tam strácajú. Asi by to chcelo iný podklad. Napr. modrý. :)

    ondrakomous06.10.2014 - 22:45 Trvalý odkaz

    souhlasim s nim. je to fakt nepouzitelny bez automatiky. on kazdy display sviti jinak je dost problem jas nastavit spravne bez automatiky. protoze ta plocha je proste mala. a specialne tyhle posledni displaye od lg sviti blbe. maji maly kontrast a nepomuze ani ohuleni. treba g2 ma perfektni display. ale tady ta rada mini g2.g3 je desne ohulena prave na displayi. ono nastavovat display napr v mistonsti. kde mas tmu je kumst. jde o to. aby to moc nesvitilo a nebo malo. jeste horsi je to treba. kdyz se probudis v noci a vratis se nekde z venku a pak to zapomenes vyregolovat. je to podobny jako kdyz ti nekdo pusti dalkovy svetla primo do xichtu. specialne displaye sony. tech levnych l.m. to sou pecky pri minimalnim jasu.

    Knoxville06.10.2014 - 23:35 Trvalý odkaz

    ondrakomous: v tomto mas ai pravdu.Ja moc s telefonmi LG nemam skusenosti mal som len spominanu G2 kde bol ten displej skutocne spickovy.Co sa mna tyka na HTC ONE mam nastaveny zhruba druhy najsilnejsi jas a nemenim ho vobec ci uz som vonku alebo vnutri a automatiku uz toboz nepouzivam.Nie som na nu zvyknuty jednoducho...

    ondrakomous07.10.2014 - 00:00 Trvalý odkaz

    reknu to ještě jinak. když si vezmu. ze za stejny prachy dostanu meizu mx3 s displayem od sharpu a jemnosti displaye přes 400 a 5.1 uhloprickou. tak si toto vzivote nekoupim. to je nebe a dudy oproti tomuto LG mini. to stejne, když to srovnam s tvojim HTC One. tam ses schopnej něco regulovat manualne. nechci delat zbytečnou reklamu meizu, ale podle me je to jedna z nejlepších skladacek. která se dneska da koupit za par susnu (264euro). je to v tom procesor od samsungu, display od sharpu, wolfson audiochip, maly ramecky, originalni iphone 3 dizajn, krasna a unikatni graficka nastavba, která se ovlada gesty. ty vogo, jako nekup to.

    Knoxville07.10.2014 - 00:49 Trvalý odkaz

    Meizu som mal a uz ani omylom zla anglicka lokalizacia prepletena cinskymi znakmi a v mojom pripade tragicka vydrz wolfson audiochip je fajn ale jeden zadny repracik nemoze hrat ako HTC ONE... Jemnejsi displej na rovnakej uhlopriecke a lepsie repraky ako u HTC proste nenajdes.Stale to bude pre mna TOP fon.Sorry za off toppic...

    ondrakomous07.10.2014 - 12:22 Trvalý odkaz

    htc one je nelepsi telefon na svete. třeba apple ho do dneska kopiruje.

    Barcovic1110.01.2015 - 14:06 Trvalý odkaz

    Zdravim vsetkych. Nechcem otravovat, iba by som vas chcel poprosit o radu. Planujem si kupit novy mobil a rozhodujem sa medzi tromi : Samsung galaxy S5 mini, LG G3s a Htc One (M7) dual sim. Ktory by bol podla vas ten pravy? Dakujem velmi pekne za kazdy vas nazor.