Lenovo Yoga Book

  • Michal 05.09.2016 - 14:40

    Zaujimavy pracovny nastroj a cena mi tiez nepride nejak prehnana.

  • Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease05.09.2016 - 15:13 Trvalý odkaz

    akurát som nepochopil načo je dobré kresliť na soft klávesnicovú časť a nie rovno na displej..

    ondrakomous05.09.2016 - 15:26 Trvalý odkaz

    to je prece logicke, vyrobce bude mit vetsi zisk a zakaznik dostane neco navic, cili zabite dve mouchy jednou ranou.

    Lenka Ivančíková05.09.2016 - 16:20 Trvalý odkaz

    kto citil rozdiel v podpisovani na papier a na dotykovu podlozku, kdekolvek na urade ci v banke, ten chape, preco je niekedy lepsie pouzit papier nez dotykovu plochu. Pri pisani a kresleni na papier mam ovela vacsiu citlivost nez pri robeni toho isteho dotykovym perom na displej. :)

    Michal05.09.2016 - 16:52 Trvalý odkaz

    Tiez pocitam s tym ze ta klavesnicova cast bude mat drsnejsi povrch a bude vhodnejsia na pisanie alebo kreslenie.

    ondrakomous05.09.2016 - 17:03 Trvalý odkaz

    mental ma jako vzdy pravdu, kdyz malujes na papir malujes primo na nej, pokud budes malovat o 20cm vedle, tak se budes muset divat o 20cm doprava, cim si nevratne poskodis krcni pater, proto profi kreslici tablety napr. od wacomu jsou vzdycky na principu malovani primo na display.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy05.09.2016 - 17:22 Trvalý odkaz

    ondro ked kreslis perom co pise tak sa kludne pozeraj na papier na ktory kreslis :) a nie 20cm vedla...

    ondrakomous05.09.2016 - 17:39 Trvalý odkaz

    ty si spadl zase z marzu ne?...."akurát som nepochopil načo je dobré kresliť na soft klávesnicovú časť a nie rovno na displej.." cituju mentala, abys to pochopil, mam stejnej nazor, protoze nemuzes kreslit na podlozku a divat se 20cm vedle na display, co kreslis?! uz to chapes? nebo ti to mam prelozit do slovenstiny. to je tak tezky pochopit, ze kdyz malujes, tak se musis divat primo na papir, kde malujes? ty si vzdycky vem nejakyho prekladace, protoze nechapes 99% veci, ktery napisu.

    Michal05.09.2016 - 17:42 Trvalý odkaz

    Ale ved podla jednej fotky v clanku mozes vidiet co kreslis aj na obrazovke vpravo aj vlavo. A nemusis sa potom divat 20cm vedla.

    ondrakomous05.09.2016 - 17:44 Trvalý odkaz

    podle jedne fotky jo a podle te druhe zase ne. vidis tu fotku s modelama, tam je cerna deska. ale proc tam je? to nevim ja, nevi to ani mental, to vi jenom lenovo.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy05.09.2016 - 18:41 Trvalý odkaz

    Ondro ty si vazne slabomyselny

    "ondro ked kreslis perom co pise tak sa kludne pozeraj na papier na ktory kreslis :) a nie 20cm vedla..."

    ondrakomous05.09.2016 - 18:47 Trvalý odkaz

    rekl ti nekdo, ze pracuju jako grafik? pouc me. ty malujes maximalne doma holkam omalovanky, ja delam profi grafiky, na ty potrebujes malovat primo na tablet, tak jak to ma profi wacom, ipad pro, na vyvoji techle masin delal celej team grafiku, lenovo vzdycky prijde s nejakou zbytecnou inovaci jako jsou dva displaye, atd.....marketingovy nesmysly. neeee ty vis vsecko nejlip.

    ondrakomous05.09.2016 - 18:59 Trvalý odkaz

    slabomyselna je tahle inovace, tyhle converty frcely pred 5rokama, kdy lidi neznali technologii dotykovych displayu. dneska uz vime, ze nepotrebujeme dotykove displaye, ze nepotrebujeme dva displaye u notebooku, to vsechno ukazal trh, tyhle konverty davno vyradily tablety. abys rozjel graficky programy, tak potrebujes grafiku, vykonny procesor, takze celej tenhle model je cistej marketing, krasny, ale v praxi nepouzitelny, kdyz se tady dohadujeme nad obrazkama, tak je potreba rict, ze na tom zadny graficky program od adobe nepustis, na tom si muzes maximalne solichat nejaky "omalovanky pro decka". proste lenovo se opici po applu, tak dali do prezentace grafiky.

    ondrakomous05.09.2016 - 19:38 Trvalý odkaz

    Ale ja to chapu od zacatku, neboj se. Ten chipset je slaby, kazdej rok se davaji slabsi a slabsi chipsety, dokonce i macbooky maji strasne slaby procaky, ty lonsky modely, je to takovej blbej trend.

    ondrakomous05.09.2016 - 20:27 Trvalý odkaz

    dival ses na to video poradne? http://www.fony.sk/content/images/articles/1/115/11557/pic06.jpg co myslis, ze je to napravo? schvalne. poradim ti, je to obycejny toaletni papir. ale zpet k pointe, neni prirozeny psat na papir vedle displaye a divat se pri tom vedle na display, logicky proc. kdyz pises, malujes tvoje oci smeruji naprosto prirozene na podklad pod tuzku, pero, kterym pises, pokud by ses mel divat na monitor vzdaleny 20cm od podlozky, tak je to neprirozene. vem si cisty list papiru a pero a zkus neco napsat, kam se budes divat? kam? to je pointa, protoze neni zadna dalsi pointa. jednoducha otazka, kam se divas, kdyz pises na papir? takhle to funguje, tohle je kreslici tablet https://youtu.be/_os5wePJcg8 kdyby sis to odmital otevrit, tak je tam grafik, kterej maluje Kacera Donalda a rika, cituji. "miluju, kdyz muzu malovat primo na display, miluju kdyz to vidim a citim."

    ondrakomous05.09.2016 - 20:52 Trvalý odkaz

    stejne kdyz budes psat vlevo, tak se budes muset divat doprava, pises na obycejnou cernou podlozku, na kterou lenovo vlozi obycejny toaletak, aby to byla "cool podlozka", dokazes si predstavit, ze se divas jen na podlozku, kterou pises a uz nekontrolujes monitor, budes muset delat dve veci najednou, cili naprosto jasne ti to pridelava praci. divej se cely den do originalu a jeste to kontroluj na displayi.funguje to na stejne blbym principu, jako kdyz pises na hardwarovy klavesnici do nedotykovyho monitoru, jenze profi kreslici podlozky jsou prave takovy, ze pises primo na display, takhle vznikl ipad pro. podle tvoji logiky je to prirozeny, podle me to zbytecne zamestnava mozek. mozek musi porad pracovat dvakrat, psat a cist a kontrolovat. jedinej duvod, proc to tam dali je ten, ze chteli usetrit na technologiich, protoze dotykac, ktery by rozeznval pritlak by museli objednat a to se jim nechce, klasicky chinsky logicky uvazovani, my udelame cool podlozku z obycejnyho prkynka na krajeni zeleniny a prodame to lidem s 1000% ziskem.

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease05.09.2016 - 22:24 Trvalý odkaz

    Ja nechcem spochybňovať tú inováciu, ale:
    Budem sa pozerať "iba" na pero a papier položený na kl. časti?
    Budem mať len Stylus bez papiera, "dokreslil" som.

    Andrej06.09.2016 - 14:30 Trvalý odkaz

    A fungovať budu ako tie ich yogy sekať a mrznuť je to pekna hračka ale od lenova nechcem už ani baterky