(Lenovo) Motorola Moto G5S Plus - gé-päťka s dvomi očami

  • Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy 08.11.2017 - 18:52

    Malý preklep: "ktoré sme videli pri modeloch G5 bolo ostalo" opravte si to a zmazte aj moj príspevok :)

  • paracisko20.11.2017 - 10:37 Trvalý odkaz

    Moto G5s plus (4G + 32GB) som zakúpil manzelke. Potreboval som poriesit nieco s 5,5 displejom, fajn fotoaparátom a cenovkou do 300€.
    Po cca týždni používania je veľmi spokojná s kvalitou foto oproti predošlému modelu (používala A5 2016). Trošku som sa obával ako príjme to, že sa jej stratili dlho používané navigačné tlačidlá pod displejom. No na moje prekvapenie si velmi obľúbila "Moto" ovládanie cez domáce tlačitko. Je to veľmi návyková vec a dokonca by som kvôli tejto fičurinke vymenil aj moju S7.

    Jozef Hribík21.11.2017 - 01:22 Trvalý odkaz

    Ja používam tento telefón už asi mesiac a som veľmi spokojný. Avšak nanešťastie kúpený model od operátora má len 3GB RAM čo ma trocha zamrzelo občas sa stretnem so zaváhanim aplikácie konkrétne messenger iné nerobia problém. Ovládanie jedným dotykom je návykové no občas spraví niečo čo nechcete. A to ich najväčšie lákadlo duálny fotoaparát, no niesom nejaký fotograf ale možno úplne stačil jeden a ešte lepšie vyladený alebo použitie inej kombinácie nie monochromatickeho snímača a RGB ale niečo iné no. No fotoaparát je aj tak veľmi dobrý. Vrelo odporúčam hocikomu komu sa páčia Lenovo Moto kvalita spracovania a dizajn sú ozaj na úrovni vyššie ako človek by čakal akurát je dosť veľký ale človek si zvykne.

    Lukáš Macek18.01.2018 - 12:30 Trvalý odkaz

    Odporúčam tento mobil kvôli odolnosti a ak sa zameriavate na výdrž batérie lepší je Moto E4 Plus, na ktorý môžete dostať zľavu vďaka https://www.kuponyzdarma.sk

    Ivan Drobný26.04.2018 - 22:35 Trvalý odkaz

    Fotky z tohoto mobilu jsou cca 60-70% horší oproti LG G3, kde je laserové zaostřování a celkově barvy mi vycházely stále lépe při zachycení jakéhokoliv objektu. Práce s fotkami nebo videi je velmi špatná i při práci s opravováním čísel při chybě zadávání(u moto G5S plus), taktéž, ty 3 karty na telefonování vypadají jako dětská hračka oproti LG, nebo i Sony. A ty notifikační ikony jsou na LG úplná paráda, na Moto G5S plus je to roztažené přes celou obrazovku, prostě hrůza. Celkově propadák na 85%.