Lenovo Moto 360 Sport

  • Richard Hombauer 23.05.2016 - 15:34

    Veľmi pekné, ale nie sú vodeodolné (to ich mám fakt odložiť, keď dobehnem k jazeru?), a keď už teda nie sú skutočne vodeodolné, rád by som ich nabíjal pomocou microUSB / USB / USB-C. To fakt je Alcatel jediný, kto tieto veci zvláda? :-/

  • Tomáš Feč23.05.2016 - 16:27 Trvalý odkaz

    Vodeodolnosť a nabíjanie cez microUSB si u Alcatel ontouch go watch neviem vynachváliť. Čo by som ale prijal v porovnaní s Moto 360 Sport je interná pamäť. Veľmi rád by som sa počas športových aktivít odbremenil od telefónu a počúval hudbu priamo cez hodinky. Na druhej strane za tú cenu som nadmieru spokojný :)

    Lenka Ivančíková23.05.2016 - 16:57 Trvalý odkaz

    Do clanku som doplnila datum startu predaja, cenu a dostupnu farebnu verziu.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy23.05.2016 - 16:59 Trvalý odkaz

    vyzeraju hrackarsky a aj take su. ak chce niekto sportove hodinky tak sa musi poobzerat po inych znackach ako moto alebo alcatel

    Piatro23.05.2016 - 17:30 Trvalý odkaz

    Lenovo? Nie motorola, náhodou?

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy23.05.2016 - 17:42 Trvalý odkaz

    Piatro to len nasi novinári su "presvedčení" o tom ze veci co boli predstavené pred skoro rokom pod značkou motorola sa teraz uz motorola nevolaju

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne23.05.2016 - 18:38 Trvalý odkaz

    Nemyslim, ze je to o presvedceni. Firma Lenovo si pred vstupom na trh upravila nazov. V Indii napriklad nie je mozne v krajine legalne kupit telefon s Mediatekom, (iba z non-IN eshopu a nechat ho doviezt), a aj preto Xiaomi premenovalo Redmi Note 3 Pro na Redmi Note 3 napriklad. Urcite je to tak aj nejak s Lenovom - vsunuli si tam vlastnu znacku pred vstupom na trh, pretoze zmluvne podmienky im to dovoluju.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy23.05.2016 - 20:47 Trvalý odkaz

    Wayne osobne si myslim ze to bude mat nieco s tym ze kedysi bola motorola urcena len pre zapadne trhy a mozno nieco take si dal Google do zmluvy pri predaji. Mozno takto sa to snazi cinan obchádzať.
    Ked sa pozries na stranku motorola.com tak telefony sa stale volaju motorola moto, tieto tanceky okolo nazvu lenovo moto su zatial iba u nas, inde sa o tom len šepká.
    Pokial nie je na krabici napisane lenovo moto 360 tak sa to lenovo moto 360 nevola :)

    Misko23.05.2016 - 21:17 Trvalý odkaz

    No ja sa len nestiham cudovat co vsetko tu uz dostalo nalepku Lenovo Moto. Hodinky su pol roka na trhu, vyrobene by Motorla, released by Motorola, stale sa vyrabaju a predavaju pod znackou Motorola ale tu sa to vola Lenovo Moto.

    ondrakomous23.05.2016 - 21:21 Trvalý odkaz

    google motorolu kupoval primarne kvuli patentum, je nezajimali telefony provarili na tom desny love, teda kdyz pominu cenu patentu, ktera se samozrejme neda uplne vycislit v penezich, koupila je firma lenovo, ktera pochopitelne chce pouzivat svou znacku. "In a statement to Gadgets 360, the company however played down the rebranding, saying: "Motorola Mobility continues to exist as a Lenovo company and is the engineering and design engine for all of our mobile products. However, for our product branding we will utilise a dual brand strategy across smartphone and wearables going forward using Moto and Vibe globally. "Motorola" hasn't been used on our products since the launch of the original Moto X in 2013." z toho citatu je to jasny. ted je to treba moto G4, pak bude moto X, atd. v evrope lenovo moto G4, ale napis MOTOROLA nebude na zadnem produktu u nas, v americe, proste nikde, takze nadpis clanku a tim nazev produktu je absolutne bezchybny.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy23.05.2016 - 22:09 Trvalý odkaz

    Ondro my sa bavime o niecom co ma na krabic napisane motorola a nie o tom co raz bude mat na krabici napisane lenovo...
    http://www.motorola.com/us/home
    Ti amici su ale furt nejako pozadu, furt tam maju napisane motorola

    ondrakomous23.05.2016 - 22:20 Trvalý odkaz

    motorola v americe bude mit napsane na krabici jenom MOTO. napis motorola nikde napsany nebude. ten citat, co jsem tady daval je od nejakyho sefa z motoroly, kdyz se podivas na krabici americke motoroly, tak mas vsude napsany jenom nazev MOTO, motrola je napsana jenom dole uplne malinkym pismem, to je presne popsany v tom citatu. tady mas video z unboxing videa https://youtu.be/wSPk4SgAT9o, v evrope se bude jmenovat lenovo moto g4 plus, v druhym videu je unboxing americke verze https://youtu.be/Nx8sDIay1_k. vidis nekde napis motorola? jedinej rozdil, ze na predni strane krabice neni napsany lenovo, aby to nemystifikovalo tupy amiky.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy23.05.2016 - 22:35 Trvalý odkaz

    este raz ondro :) bavime sa o niecom co bolo predstavene takmer pred rokom ako motorola moto 360 sport (nebavime sa o G4!!)

    ondrakomous23.05.2016 - 22:37 Trvalý odkaz

    Lenovo Moto 360 Sport je spravny nazev, CEO motoroly nekdy v lednu rekl, ze na zadnem z jejich produktu nebude pouzity nazev MOTOROLA, to snad chapes ne? jeste jednou pro tebe, u nas v Evrope se to jmenuje Lenovo Moto 360 Sport, v Americe se to oficialne jmenuje Moto 360 Sport, to co sem uvadel se tyka vsech produktu firmy. nebo snad nekde vidis napis MOTOROLA, ty ho maximalne vidis ve svych predstavach... http://www.motorola.com/us/products/moto-360-sport

    Misko23.05.2016 - 22:43 Trvalý odkaz

    ondrakomous este na margo tvojho linku, skus si scrollnut na spodok stranky, to si asi neurobil :D

    ondrakomous23.05.2016 - 22:44 Trvalý odkaz

    je to tak jak jsem ti napsal. je to logicke, napis motorola je upozadeny, je to videt na webovkach, krabicich. tim ti defakto lenovo rika, motorola vzdycky na poslednim miste a do budoucna ten napis vymazou uplne, to je logicke, postupne nenapadne presouvaji nazvy, aby zakaznik nebyl zmateny jak jelen.

    ondrakomous23.05.2016 - 22:48 Trvalý odkaz

    ale jak je upozadeny, do budoucna kluci budete jenom brecet, protoze sef firmy rekl, ze v podstate lenovo postupne prejde na svuj model. to znamena postuplne ty loga zmensovat a umazavat az zmizi uplne a nahradi je obrovsky napis LENOVO.

    ondrakomous23.05.2016 - 23:09 Trvalý odkaz

    nechci provokovat, ale 1 a 1 je 2, firma lenovo koupila firmu motorola, takze se porad bavime o firme lenovo. tupi amici si budou dal myslet, ze koupili motorolu, nikoliv rebrandovany lenovo, kdyz uvidi svuj napis na krabicce, to je asi to, co tady resite. tak ci onak skoncite vnitrne rozpolceni, protoze je dobry mit v zakladnich vecech jasno. dulezitejsi je, ze nase "zlaty jabka" jsou v bezpeci.

    ondrakomous23.05.2016 - 23:34 Trvalý odkaz

    ja se spis divim, ze te to furt jeste drzi, rikal jsem si, jak to pro ne muselo byt tezky, pracne budovali firmu a pak prisel cinan a prepsal jim krabicky. musi to byt hrozne ponizujici, pro firmu, ktera byla od zacatku americkym vzorem. dokazu si predstavit, co se deje v ty firme, jak se hadaji o kazdy nazev, o kazdou popisku na krabicce, aby ji zachranili. to musi byt teprve zivot. americka demokracie naruby, kapitalisty zachranuji socialisti.

    fedora24.05.2016 - 00:09 Trvalý odkaz

    ty si chory blazon a psychopat, tazky pripad na psychiatriu. skoda ze ta vtedy trvalo neblokli.

    Mashe24.05.2016 - 00:20 Trvalý odkaz

    Povedal clovek, co ten koment napísal z 10 účtu :D

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne24.05.2016 - 00:33 Trvalý odkaz

    Nie je to jedno, co je na krabici? Lenovo do Moto presakuje, a bude sa to len prehlbovat, myslim, ze je kazdemu z nas jasne, co nastane. Lenovo Moto Vibe Z5 Plus [PRO] sa nezadrzatelne blizi.

    ondrakomous24.05.2016 - 01:40 Trvalý odkaz

    blaznivy je psat na vsechny mobilni servery, kopirovat ne linky, dovolavat se spravedlnosti, rozkazovat adminum, pridelavat praci ostatnim, postvavat lidi proti sobe, do dneska si pamatuji, jak michal odesel kvuli tobe, nevedel si o telefonech nic, tobe se smeje cele slovensko, porad stejna pisnicka dokola , odkazy na nesmyslny eshopy nekde v cine,tady si kazdy rika, to neni mozny on porad jede to stejny, ostatnim vycitas, ze si protireci, ale sam v sobe mas obrovsky chaos, prirovnal bych te k viru, jenze ja se nenecham odradit. mezi mnou a tebou je jeden podstatny rozdil, ja si vazim tohoto webu a nikdy se nesnizim na tvou uroven, abych menil identitu a sam sobe neco nalhaval, pokud si soudny, tak musis pochopit, ze o tvoje nazory nikdo nestoji a soudny clovek musi poznat sam, kdy ma prestat a pokud neprestanes, tak ver mi, ze te to dostihne hodne rychle, protoze na internetu nemas zadnou dalsi identitu, budes driv nebo pozdejc konfrontovanej s realitou. dokazes nekdy respektovat nazory druhych? ja si preju, abys uz tady nikdy nepsal, protoze pises strasny nesmysly, kdyz sem tu tyden nebyl a pak jsem si cetl tvoje komentare, tak jsem si rikal, to musi psat nejaky "opilec", opravdu tak to pusobi. tobe prijde normalni davat pod diskuzi ke konkretnimu vyrobku odkazy, ktery s tim vubec nesouvisi, me to prijde, jak kdyz ptam cloveka kolik je hodin a on mi odpovida, co mel dneska na snidani, to ti prijde jak kdyz se bavis s nejakym "zmatenym opilcem". ty bys udelal nejlip, kdyby sis nejaky mobil koupil, nemusel bys pak smejdit po cinskych eshopem, jenom me napada, ze proc nedelas neco normalniho, nejdes ven s kamosema, nebo do kina, koncert, nebo nedelas radsi neco smysluplnejsiho, co mas z toho, ze si prohlizis zbozi v cinskych eshopech. co mas ze zivota, kdyz hledas nejaky nepotrebny kramy na internetu a srovnavas, co je levnejsi a drazsi, kde mas vic jader. jsou ty informace dulezity pro nas? je to opravdu takova senzace, ze se o ni chces delit, vzdycky kdyz se objevi super akce na super zazracny telefon.

    Knoxville24.05.2016 - 03:18 Trvalý odkaz

    Si mu teda "nalozil",len co je pravda. :) Ale je to bohuzial tak. Len mam pocit ze on to aj tak nepochopi...