HTC - Android : aplikacie beru baterku?

  • 4 príspevky
  • Frido 25.09.2011 - 11:55

    Zdavim uz mam htc desire hd par dni a som spokojny. No chceme sa na Nieco spytat : a to ze ked mam spusteny htc internet,dolphin browser alebo nejaku aplikaciu a "vypnem" ju klasickym tlacitkom na htc "domov" alebo "spet" aplikacia sa vyobrazenim alebo bezi q serie mi bateriu? Dalej.klaveenica ked pisem hore mam navrhy slov ako to vypnem ? Takysto ked idem do nastavenia>aplikacie>spustene mam tam nejake aplikacie ktore som nepouzival tieto kit zeru baterku? AK j tak ako mozem zabranit ich spusteniu? Existuje nejaka app na udrzbu baterky?

  • majko11293 (h…25.09.2011 - 12:00 Trvalý odkaz

    1. pri stlaceni tlacidla "domov" aplikaciu minimalizujes. Tzn. ze aplikacia ti dalej bude bezat na pozadi ale Android si ju po urcitej dobe necinnosti sam vypne takze toto by som neriesil
    2. Nastavenia/Jazyk a klavesnica/Touch Input/zadavanie textu-odciarkni prediktivne, oprava pravopisu
    3. niektore aplikacie ti na pozadi bezia preto, aby ked ich spustis tak aby spustanie netrvalo dlho. Tie aplikacie mozes zakazat v nejakom Task Killeri. Aplikaciu na udrzbu neinstaluj ziadnu, nepomoze ani jedna ;)

    zeus3625.09.2011 - 12:02 Trvalý odkaz

    Aplikacii na baterku je vela: Android market/Battery... Ja som mal chvilocku nainstalovaneho Battery doctora, ale stale mi vypinal osvetlenie displeja tak som ho odinstaloval. A moj nazor je, ze kazda aplikacia(aj na udrzbu baterky) zozerie tiez nejaku energiu. A na vypnutie aplikacii sluzia task killery(na markete je ich pozehnane). Samozrejme ze niektore aplikacie proste nevypnes, su sucastou systemu.

    Arwie25.09.2011 - 18:50 Trvalý odkaz

    najviac zerie baterku displej :) takze cim viac sa s telefonom hras, cim dlhsie je displej zapnuty, tak tym skor sa baterka vybije :)