FunFón: cez valentínsky týždeň SMS a MMS zadarmo

  • huje® 08.02.2012 - 15:08

    To ako naozaj "zadarmo" ?
    Aktivačná i deaktivačná SMS stojí 0,06 €.
    12x drahšie zadarmo ako doteraz najlacnejšie zadarmo za jeden jediný cent? Super. Toto zadarmo Vám dá jedine Funfón.

  • Marko08.02.2012 - 15:26 Trvalý odkaz

    Kamo ty o čom točíš ? ti zabehlá kyslá uhorka v krku alebo si si strčil kukuricu do ucha ? to ti je veľa 12 centov na týždeň smsiek zadara ? predpokladám že to nedostávaš ani sociálne dávky

    Erik08.02.2012 - 16:17 Trvalý odkaz

    Financne musia byt asi nadne ked 12 cento je prenho vela :)

    dzulio08.02.2012 - 17:08 Trvalý odkaz

    *jasné, vďaka, chybička si našla cestu.:-) L.*
    @ lenka posielať sa píše bez mäkčeňa na l

    Marko08.02.2012 - 18:26 Trvalý odkaz

    tak zober si ze 12 centov je na staré 3,6 SK a za to si mal niekedy 3 rožky - teraz už len 2 - ale stále je lepšie si dať 2 rožky ako smskovať týždeň zadarmo s priateľkou...z toho sa nenaješ

    galaxi08.02.2012 - 22:33 Trvalý odkaz

    prvý operátor, ktorý dal sms a mms do všetkých sieti zadarmo ako darček. O2 je proti tomu nula.

    huje®08.02.2012 - 22:50 Trvalý odkaz

    Ale no tak joso... Nedal sms-ky a mms-ky do všetkých sietí. Ak chceš byť presný, tak dal sms správy a mms správy na jedno číslo (do ktorejkoľvek siete na Slovensku). A nie sú zadarmo ;-) Zadarmo je totiž aj podľa Petra K.a Manobba za 0,00 € a nie za 0,06 € + 0,06 €.

    Rastislav.j09.02.2012 - 00:20 Trvalý odkaz

    hujer®
    Akurát, že žiadnu deaktiváciu robiť nemusíš. Takže cena je 3 alebo 6centov na aktiváciu.

    Manobb09.02.2012 - 10:17 Trvalý odkaz

    Máš pravdu hujer R - NIČ NIE JE ZADARMO !!!

    Ale iste Tvojmu bystrému rozumu neuniklo, že za cenu 0,06 Eur (aktivačný poplatok) získa klient možnosť počas 1 "valentínskeho" týždňa posielať už ďalej nijako spoplatňované (= zadarmo) SMS-ky na jedno číslo ...
    ... a teraz porozrne čítaj V KTOREJKOĽVEK SIETI !!!

    To je to, čo Ti Tvoj operátor ešte nikdy nedal a možno ešte dlho ani nedá !!!
    Modráci sa totiž hrajú vždy len a len na svojom piesočku (dajú Ti tak max voľné SMS na jeden deň, aj to len v ich doposiaľ ešte stále najmenšej sieti v SR).

    Funfónista totiž môže túto akciu využiť v najväčšej sieti = na ktorékoľvek jedno číslo z ktorejkoľvek slovenskej sieti.

    P.S.: Ak ma teraz začneš chytať za slovíčka, že som niekde urobil chybu, tak kľudne, ale pointu aj tak neprebiješ.

    P.P.S.: A aby som nezabudol: aktivačný polatok 0,06 Eur je cena jednej SMS u Tvojho operátora, tzn. ak funfónista pošle aspoň 2 SMS, už je na tom lepšie oproti modrákom. Valentín je sviatok, ktorí sa týka zamilovaných, t.j. tých, ktorí chcú so sebou neustále komunikovať, laškovať a podobne.

    JE TO OVEĽA PRAKTICKEJŠIA AKCIA, ako nedávna akcia možnosti posielať bezplatné SMS-ky IBA počas jedného dňa a IBA vo vlastnej (najmenšej) mobilnej sieti v SR !!!
    (a to už opomínam fakt, že niektorým tie informačné SMS-ky chodili až v podvečer dňa 2.2.2012 - osobne som bol svedkom jedného takého zákazníka v nemocnici, kde som bol hospitalizovaný 2.2.2012 !!!)

    huje®09.02.2012 - 10:41 Trvalý odkaz

    Marián, Verím, že si po hospitalizácii plný elánu a všetko je už zase v poriadku (aj rozsah Tvojej podrobnej správy ma v tom utvrdzuje).

    Prajem funfónistom veľa zadarmo SMS v najväčšej sieti, ktoré sú zadarmo za 0,06 €. Po skončení "akcie zadarmo" si zamilovaní z rôznych SK sietí môžu navzájom volať/laškovať spolu (z Funfónu až za 0,12 € za minútu, alebo napr. z OR do funfónu aj za exkluzívnych 0,25 € nad rámec paušálu). Ak budú chcieť laškovať aj naďalej cez MMS, funfónista si za jednu exkluzívne poslanú cvakne až nekresťansky exkluzívnych 0,25 €, partner z inej siete to bude mať podstatne lacnejšie. Ako pri hovoroch, SMS, MMS. No povedz nie je to fajn? ;-)

    P.S: Tvoje osobné svedectvo o podvečerných SMS akosi asi opomenulo, že ten Tvoj skúšobný zákazník mal tie SMS zadarmo dňa 3.2.2012 ;-)

    P.S.2: Zároveň si ma utvrdil v tom, že už si opäť vo forme a "všetko je v poriadku".

    P.S.3: Ako Ti fičí GGG sieť v Tvojom GG duál SIM foune ? ;-)

    Manobb09.02.2012 - 11:27 Trvalý odkaz

    "P.S: Tvoje osobné svedectvo o podvečerných SMS akosi asi opomenulo, že ten Tvoj skúšobný zákazník mal tie SMS zadarmo dňa 3.2.2012 ;-) "

    Už sa to toľko nesnaž zachraňovať. Z reakcie adresáta vôbec nevyplývalo, že by tie SMS-ky mali byť až na ďalší deň. Práve naopak, posmešky boli smerované v tom zmysle, že už je takmer večer a SMS-ky mali byť na ten istý deň ....

    Už je to aj tak jedno ..., keďže sa to overiť nedá a ja naozaj necítim potrebu ísť za tou osobou a žiadať ju o odfotenie danej SMS-ky. Je to proste moja osobná skúsenosť ....

    A tie ceny si tam načo dával ?
    Myslím si, že ak tí dvaja "valentínkovia" budú mať potrebu komunikovať i naďalej "zadarmo", tak ten jeden z tej inej siete nebude mať problém prejsť do FF a budú si môcť TELEFONOVAŤ ZADARMO (resp. 1,75 Eur/mes. = 7E na 4 mesiace = platnosť kreditu) ...

    Prajem Ti pekný deň.

    A aby si mal srdiečko na mieste, v tej nemocnici mi prišla SIM od FF ako veľmi vhodné riešenie, keďže sme s manželkou prevolali dostatočný počet minút, aby tá investícia 1,75E nevyšla nazmar. Totižto, a Ty to dobre vieš, na komunikáciu 2 SIM FF stačí, aby aspoň jedna z nich bola nabitá (na druhej už môže byť kredit po lehote 4 mesiace).

    ;-)

    huje®09.02.2012 - 11:36 Trvalý odkaz

    " Totižto, a Ty to dobre vieš, na komunikáciu 2 SIM FF stačí, aby aspoň jedna z nich bola nabitá (na druhej už môže byť kredit po lehote 4 mesiace)."

    Čiže budeš mať opäť veľiteľské postavenie aj doma :-) Lebo manželka by si ani nepípla bez kreditu, mohla by len čakať, kým náčelník zavolá a vydá nariadenia :-D

    Hezký den Marián :-) Mne si ho už urobil.

    Manobb09.02.2012 - 11:47 Trvalý odkaz

    Vidíš, vidíš, hujerko, opäť Tebou lomcujú žiaľ iba (nesprávne) predsudky k mojej osobe.

    Práve naopak, do nemocnice som si zobral najlacnejší mobil (dualSIM Alcatel OT-255D = stál cca 36 E). Ako SIM1 som si dal TC a ako SIM2 som si dal FF (bez kreditu). Počas väčšiny dňa som mal zapnutú iba SIM2 a teda som bol k dispozícii len rodine. Občas som zapol aj SIM1 (zistil som, kto volal a pod.), inak som mal od sféry okolo SIM1 pokoj. Áno, SIM1 som používal aj na prezvonenie FF menželke a tá mi zavolala obratom.

    Vôbec sa za to nehanbím, len využívam to, čo operátor umožňuje ...

    P.S.: Hujer, už sa skús konečne odosobniť od mojej osoby a rieš prosím vždy len obsah. Ďakujem.

    Manobb09.02.2012 - 11:52 Trvalý odkaz

    A aby sa nezabudlo, manželka mala pre tento účel k dispozícii ten telefón z letnej OR akcie (pamaätáš na ten samsung za 14,90 ???)

    Nemaj obavu, nie je to jej jediný zdroj komunikácie, keďže na prácu využíva ten ecí špéci paušál za 5,97 Eur (spomínaš si ?? máme ich dva)

    P.S.: Načo platiť za niečo viac, ako je potrebné a rozumné ?? Hujer, spamätaj sa už a nehľaď cez "ružové" okuliare z modrákova. Ide to totiž častokrát aj lacnejšie.

    P.P.S.: A ešte k tomu Alcatelu. Vzal som si ho najmä z dôvodu, že má pomerne kvalitné a ľahko ovládateľné rádio (Európa 2 fičala takmer nonstop)

    huje®09.02.2012 - 12:01 Trvalý odkaz

    Marián, ja som odosobnený až moc :-) Pamätné sú tvoje vyjadrenia, kedy si sa mi smial v diskusii o prezváňaní - považoval si to za neprijateľné v prípade detí - bolo to podľa Teba pod úroveň v dnešnej dobe. Dnes to už ospevuješ ako super vec dokonca pre svoju vlastnú potrebu.

    Si jednuducho nenapraviteľný komik a prezliekač kabátov. Píšeš podľa toho, ako sa to práve hodí. To nie je posun v názoroch, to je také ... ako by som Ti to len... SLIZKÉ.

    P.S.: Doteraz čakám aspoň na priznanie omylu s GG telefónom (v prípade Tvojho dualu od Alcatel-u len GPRS http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_255-3182.php ), ktorý si chcel využiť na dátové prenosy v najväčšej a najrýchlejšej GGG sieti v tejto a priľahlých galaxiách. Nedočkal som sa. Žiadna sebareflexia u bývalého hovorcu, ktorý musí mať vždy a vo všetkom pravdu a posledné slovo ma už neprekvapuje. Presvedčil si ma o tom toľko krát, že akékoľvek vybočenie z tejto Tvojej tradície by bolo pre mňa signálom, že s Tebou určite nie je niečo v poriadku. Ale aj tak Ti želám pevné zdravie :-)

    Marko09.02.2012 - 12:27 Trvalý odkaz

    chlapci pekne si dávate bohužiaľ funfón vychádza ako jednoznačne najlepší - máme ho celá rodina + ja som si dal musicjet za 5,9 (škoda že som ho nestihol dať skôr za tych 3,9) takže som celý deň na skype a pod. volania v rámci rodiny mam zadarmo + 12 centov za minútu je minimálne na úrovni konkurencie - pokiaľ prevolám tak do 100 minút tak konkurencie nemá pre mňa nič zaujímavé - a aj keby volania zdarma na 3 čísla tam ušetrím v podstate mailand - nedávno som mal o2 - mojim trom 6 eur / net 512kb vs 3,6MB a 1GB po prečerpaní mi to ťahá kredit vs / spomalenie rýchlosti a benefity ktoré vôbec niesú fér vs zdarma sms na týždeň) pre stálych zákazníkov akcie na jeden deň pre nových na 5 mesiacov (sms) + volania za 13 centov + kašlanie na paušálistov - neviem ako si môže o2 dovoliť takéto machrovanie keď lepšie ponuky nájdem aj u t-mobilu (paušály) alebo funfónu (kredit)
    Funfón + MusicJet je najlepšie na trhu - je to proste tak a keď nebude prestúpim no problem

    Marko09.02.2012 - 12:37 Trvalý odkaz

    Inak absolútne sklamanie zo strany operátorov - akcia na prestup do o2 skončila a nedali nič nové kdežto funfón predĺžil trom kamošom do konca februára / pred vianocami som písal na ten chat v t-mobile a operátorka mi povedala že ešte nech počkám že bývajú na vianoce alebo po vianociach nejaké vylepšené akcie a kde nič tu nič - o orangi snáď nemá zmysel ani hovoriť - takmer každý pauŠÁL je najnevýhodnejší...taká škoda toho nášho telekomunikačného trhu - najradšej by som mal konečne niečo kde nemusím stále pozerať akcie a meniť operátorov konečne som našiel aspoň funfón - škoda len že tie mesačné poplatky nemôžem buchnúť do paušálu a zobrať nejaký zaujímavý mobil (to čo je v ponuke to sa kvôli viazanosti neoplatí vôbec) inak po 3. minúte v o2 zadarmo je vtip - najprv som myslel že to je super ale hneď ako som zistil že 99 percent mojich hovorov sú do 3. minút ale častokrát počas dňa tak žiadne zadarmo sa nechystá - o2 by malo dať zadarmo v rámci o2 - inak nemá totálne čo ponúknuť snáď okrem 29 € balíčka 500 minút

    Manobb09.02.2012 - 12:48 Trvalý odkaz

    Hujer, hujer, podľa Teba som slizký. OK. Porovnávať však 3-dňové (dočasné, krízové a pod.) prezváňanie so sústavným prezváňaním z dôvodu zle nastaveného programu môžeš skutočne len TY.

    Čo myslíš, kde je teraz tá FF SIM ? (Správne - v šuflíku). Takže len toľko k tomu slizu ...

    P.S.: Aby si si náhodou nefandil. Na Teba reagujem už len z dôvodu, ak "zapotíš" nejaké demagógie ... Žiaľ, ešte stále sa Ti to darí pomerne často. Ako osobu Ťa už dávnejšie neuznávam, pretože nedokážeš byť objektívny a si až moc do modra sfarbený ..., z čoho vyplývajú Tvoje subjektívne do modra FAN (FUN) ladené jednotvárne príspevky ...

    Bye, bye.

    huje®09.02.2012 - 12:53 Trvalý odkaz

    Nesklamal si Marián, o omyle s GPRS telefónom ani ťuk. Ako ex-hovorca máš dobrý tréning.

    P.S.: Modrá je dobrá :-)

    galaxi09.02.2012 - 20:20 Trvalý odkaz

    Modrá je dobrá akurát tak pre gorily