Dva týždne s Honorom 6X

  • martix 07.11.2017 - 09:31

    Dobry den, dnes som si kupil Honor 6x v Nay aj vdaka tejto recenzii a vobec mi neponuka udpate na Android 7, skusal som asi 20x. Ani cez HiCare aplikaciu v mobile ani cez HiSuite - stale ze mam poslednu verziu a mam Emui 4.1.3 a tvari sa ako jedina moznost.

    Mam cakat ze sa este objavi neskor, alebo ako mam chapat, ze ste spominali v recenzii ze sa vam hned updatol na Android 7?

    Vdaka za rady a pomoc

  • martix07.11.2017 - 09:32 Trvalý odkaz

    Výborná recenzia. Objektívne popísané klady aj zápory. Klobúk dole :-)

    Marián Petrík07.11.2017 - 15:22 Trvalý odkaz

    tento článok tu niekto dá po roku odkedy je hobor 6x na trhu? ja mám s ním trištvrte ročné skúsenosti a nesúhlasím. hlavne čo sa tej rýchlosti týka. v nastaveniach pre vývojárov som spravil nejaké zmeny a ten mobil beží už 9 mesiacov bez akýchkoľvek problémov. ja naopak sw chválim a s ničím takým čo sa píše v článku som sa nestretol. s balastom som si poradil rýchlo. odinštalovanie trvalo pár sekúnd. skôr mi prekáža balast od googlu. s ostatným sa dá súhlasiť. až na to pomalšie prostredie.

    Lenka Ivančíková07.11.2017 - 15:32 Trvalý odkaz

    budeme radi aj za tvoje skusenosti. :) kazdy sa moze zapojit do tvorby obsahu webu svojimi poznatkami z pouzivania telefonu. Od toho tu ta sekcia je.

    Marián Petrík07.11.2017 - 15:56 Trvalý odkaz

    v poriadku. tak ešte pridám nejakú moju skúsenosť. farby vyblednuté nemám, ako to píše kolega, naproti tomu si myslím, že hlasitý reproduktor by mohol byť hlasnejší. možno ešte to, že tá druhá kamerka je tam úplne zbytočná. je to taká nepotrebná hračka pre puberťákov. nepracuje dobre, nemá to žiaden význam. hlavná kamera je na danú triedu veľmi slušná. pochváliť treba ten nočný režim.

    Borland08.11.2017 - 14:07 Trvalý odkaz

    Fry: clanok som povodne napisal pred 3 mesiacmi, nemozem za to, ze sa uverejnil az teraz.

    Pomalsie prostredie tam jednoznacne je. Neviem, aky telefon si pouzival predtym. Je nemyslitelne, aby mi pri pisani vynechavali pismena, lebo telefon ich nestiha registrovat. To som videl prvykrat v zivote a to mam za sebou stovku telefonov. Je vzdy moznost, ze som mal divny kus.

    Nocny rezim som samozrejme vyzdvihol, najma porovnanie s Huawei P10 hovori za vsetko. Ale interierove foto je proste zle.

    Vyblednute farby displeja: videl si napriklad take Xiaomi Redmi Note 4, alebo Mi MAX 2, alebo Moto G5 plus?

    Hlavny problem majitelov telefonov je ten, ze co je moje, to je najlepsie. A najma ked ich nemaju moznost provnat s inymi telefonmi.

    Marián Petrík09.11.2017 - 12:43 Trvalý odkaz

    včera som úmyselne ťukal nezmyselné písmená najrýchlejšie ako som vedel. žiadne vynechávanie nenastalo. ešte k foťáku. nikdy som nemusel meniť korekciu expozície preto, lebo boli snímky tmavé. aj v tom sa naše rovnaké mobily odlišujú. predvčerom o piatej popoludní som odfotil jedno železničné nástupište s radom svetiel tak, aby boli zachytená aj koľaje. použil som iso 400 a čas 1/25 sekundy. ani táto fotka nebola tmavá. korekciu expozície používam tam, kde to vyžadujú svetelné pomery vonku. napr. pri fotení v hmle a snehu sa odporúča ísť s korekciou do plusu. tiež píšeš o nepresnom zaostrovaní. ani s týmto javom som sa nestretol, ale musím priznať, že mobilom fotím nie príliš často. ani najlepšie fotiaci mobil mi neumožňuje meniť všetky parametre podľa mojej potreby. suma sumárom mám taký dojem, že si natrafil na nejaký menej vydarený kus, alebo ja na nejaký zvlášť dobrý. nakoniec si nechám moju najväčšiu výhradu k tomuto mobilu. a to je automatická regulácia jasu displeja. podľa mňa v tme príliš sťahuje jas displeja. občas to vypnem a jas si pridám ručne. za slnka to pracuje v pohode.

    Ato7710.11.2017 - 11:28 Trvalý odkaz

    Tiež mam tento telefon.
    Na klávesnici som musel vypnúť funkciu swap či ako sa volá. Od vtedy mi je ta klávesnica super.
    Nepáčila sa mi rýchlosť rolovania webu, sprvu sa sekol a

    Ato7710.11.2017 - 11:37 Trvalý odkaz

    Tiež mam tento telefón.
    Na klávesnici som musel vypnúť funkciu swap či ako sa volá. Od vtedy píše ako má.
    Nepáčila sa mi rýchlosť rolovania webu, sprvu sa sekol a potom sa rozbehol pri každej webstránke. Ako pri malej pamäti.
    Toto opravila aktualizácia.
    Inak dokupil som z číny adapter a môžem používať 2sim a pamäťovú kartu naraz.
    Fotky s bleskom oproti samsung J5 2016 su omnoho lepšie. Privítal by som silnejší blesk.