Diskusia: Takto fotí Samsung Galaxy A51

  • Marián Petrík12.04.2020 - 10:43 Trvalý odkaz

    celá áčková rada fotí mizerne. oproti vlaňajšku okrem veľkého nárastu ceny neprišlo takmer k žiadnym zlepšeniam. neradil by som to kupovať nikomu. ale ak už niekto chce, tak radšej vlaňajšiu sériu. tá cenovo už zodpovedá hodnote mobilu.

    Tomas12.04.2020 - 19:27 Trvalý odkaz

    In reply to by Marián Petrík

    Ceny rastu napriec celym spektrom u vsetkych znaciek. A pokial chce nejaky priemerny neznaly zakaznik kupit mobil a neminut tisicku, tak ma na vyber len Huawei/Honor alebo Samsung (a nejaky stary iPhone). Xiaomi sa sice uz dostava do povedomia, ale stale je to, aj v dnesnej dobe, pre mnohych daleka a neznama Čina. Takze kupi Samsung. A tie fotky vobec nie su take zle.
    V dnesnej dobe sa u mobilov riesi len to ako fotia, nic viac. Ako keby to je jedina vec. A pritom 90% fotiek skonci na FB alebo IG, kde prejdu vyraznou kompresiou a kvalita sa tak ci tak znizi + nejakym filtrom, takze aj tak je to jedno, ci ten ci onen mobil foti o trosku lepsie v takej specifickej situacii alebo ci su farby prirodzene a podobne. Uz ma to fakt prestava bavit, ze 3/4 kazdej recenzie sa sustredi len na kameru...

    Marián Petrík13.04.2020 - 10:03 Trvalý odkaz

    In reply to by Tomas

    taký je dnes svet. rozmýšľal som nad kúpou nejakého nového vyspelého kompaktu a zároveň som potreboval aj nový mobil. tak som to zlúčil do jedného a kúpil mobil so slušným foťákom. na fb nedávam nič, lebo som odporcom sociálnych sieti. prvé, čo spravím po kúpe nového mobilu odinštalujem fb a ostatné sociálne siete. k životu ich vôbec nepotrebujem. samozrejme pozerám aj na ostatné parametre. k tomu xiaomi toľko. pozri ceny nových modelov. sú pomaly drahšie, ako iphony. takže xiaomi pôjde predajmi zrejme dole. recenzie pozerám prevažne na českých weboch a tam je foťáku venovaná len jedna kapitola. tie recenzie tam sú dosť obsažné.