Diskusia: Samsung Galaxy Note 10+ dostáva na Slovensku Android 10

  • David19.01.2020 - 12:36 Trvalý odkaz

    tu by som este podotkol, ze aktualizacia sa netyka telefonov kupovanych v Orange, tam je stale aktualny android 9, z internych zdrojov je znamy problem s bateriou na android 10 pre note zariadenia a rovnako aj galaxy s10, je treba pockat kym sa tento problem opravi

    Tomas19.01.2020 - 13:07 Trvalý odkaz

    Ziadny problem s bateriou som si nevsimol. V den updatu sa telefon vybil celkom rychlo, ale to mohlo byt aj tym, ze som sa s nim cely den hral a hladal co je nove/zmenene. Potom uz bolo vsetko v norme.

    David19.01.2020 - 20:59 Trvalý odkaz

    problemy su, staci preletiet par diskusii na internete kde sa ludia na bateriu stazuju, uvidime, aktualne aktualizacia kvoli tomuto nejde do obehu este

    Tomas20.01.2020 - 11:22 Trvalý odkaz

    Ak si otvoris akekolvek forum akehokolvek vyrobcu, vzdy a vsade sa ludia na nieco stazuju.
    Tu mas priamo od 2 pouzivatelov (jeden SD a jeden Exynos) potvrdene, ze ziadny problem nie je. Alebo mame mozno len stastie.
    Ja mam bezne 8+ hodin SoT s AOD zapnutym od 6 rana do polnoci. Bateriu mozem jedine chvalit

    Michal Škvarenina22.01.2020 - 10:47 Trvalý odkaz

    Bola to ORX verzia cize nie pre telefony zakupene u operatorov. V tejto chvili neviem ci uz dostali aktualizaciu aj kupovane u opretarov. Bateria prvy den dostala riadne zabrat, ale potom som nepozoroval nic zle. Funguje tak ako by mal. Tak zase bateria ma co robit aby uzivila vykon, Stale je to ale vsetko v norme. Cital som aj na reddite ze ludia mali problem s bateriou, ale vacsinou sa jednalo o aplikacie, ktore ju nadmerne vyuzivali. Nezabudajte ze bateria sa sama uci co kedy pouzivate. Ak mate nastavene adativne riesenie tak nejake to % usetrite. Zatial sa mi podarilo vydrzat cca 1,5 dna pri plnej zatazi. Ked by ste si dali setrenie tak to pojde aj cez 2 dni ale stym ze v noci som telefon vypinal. Za mna je to zatial OK.

    David28.01.2020 - 16:46 Trvalý odkaz

    aktualizacia pre verzie od operatora Orange stale niesu k dispozicii, nejedna sa len o Slovensko, ale o vsetky staty kde grupa Orange aktualne operuje ( Francuzsko, Rumunsko, Polsko, Slovensko atd. )