Diskusia: OnePlus Nord N100

  • Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne28.10.2020 - 10:49 Trvalý odkaz

    Oneplus povyseny na uroven Oppo, straca lesk vyhodnej znacky. Zrejme aj to bol dovod preco Carl Pei opustil firmu. Som zvedavy akym smerom sa vyberu, ale biznis je biznis. Aj ked Nord som este kupil a paci sa mi, bude to s najvacsou pravdepodobnostou moje posledne Oneplus zariadenie. A ak Android nezmeni smer a bude pokracovat v tom, co priniesol Android 11, mozno na dlhsiu dobu aj posledne zariadenie s Androidom.

    Knoxville29.10.2020 - 00:27 Trvalý odkaz

    In reply to by Wayne

    Ja som po troch rokoch s OnePlus 5,moc na výber nemal. Keďže som chcel niečo s uhlopriečkou pod 6 palcov. Takže buď Pixel alebo Iphone. U mňa jasná voľba. Keby niečo také malé vyrábal OnePlus,idem do toho...

    Lubo29.10.2020 - 05:52 Trvalý odkaz

    In reply to by Knoxville

    Presne to som mal na mysli dole v komentari. Ako sa chces odlisit od inych, aj vo vlastnej znacke, ale aj od konkurencie, ze opat vyrobim dva velke mobily, ktore nicim nevynikaju? Ktory mobil dnes niecim vynika? Max tak cenou mozno. Ake je halo okolo pixelu 4a a 5, ved hori youtube, napr aj ked vysiel novy IP SE (inec videli ste kolko je recenzii na alze a heureke) A este len pride osial v novembri, ked vypustia IP 12 mini.

    Lubo28.10.2020 - 14:33 Trvalý odkaz

    Podla mna sa viac orientuju na Indiu, kde je OP vepmi oblubeny, kde je uz teraz cca 1,4 miliardy obyvatelov, tie ich low cost modely su cielene prave tam. Z mojho okolia o OP nikdy nepoculi, kazdy pozna Xiaomi, Samsung, Apple a Huawei. Aj rozumiem ich strategii, ze nerobia mensie mobily, v Azii nie su zrejme oblubene, v EU mame male predaje, naco budeme robit maly mobil a nejak odlisime nase portfolio nie len cenou, ale aj fyzickym vzhladom. Zaujimalo by ma, keby napr Apple ponukal vsetky IP len vo verzii MAX, ci by sa tak.predaval po svete :D

    Tomas28.10.2020 - 16:07 Trvalý odkaz

    A zas tie dva zbytocne 2 mpx snimace...🤦🏻‍♂️ Ale aspon sa budu moct chvalit, ze maju na zadnej strane 3 fotaky.

    Lubo28.10.2020 - 18:21 Trvalý odkaz

    In reply to by Tomas

    Tak presne kamarat, davat do mobilov nezmyselne snimace, len preto, aby sme vyzerali cool, cim viac optiky, tym viac adidas. Radsej usetrim naklady, vyvoj a vyrobu, montaz tych fotakov a zainvestujem do sirokacu alebo do hlavneho fotaku, ci inej doletitejsej casti mobilu, alebo znizim cenu.